HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 15:20 av Blair

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Igår på 03:36 av Niara

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Abraxas

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 ~ Om Kaiwood ~

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Admin
AdminInläggRubrik: ~ Om Kaiwood ~   lör 03 dec 2011, 13:35

~ Kaiwood ~Kaiwood är en av Numooris absolut äldsta skogar, och det ryktas om att man kan höra andarna vandra bland träden. Det är en stor och åldrad blandskog, med såväl mycket blad- som barrträd. I skogens nordligare områden, där den gränsar mot Snöslätten, består den övervägande av gran och furu, medan de sydligare områdena och de delar av skogen som gränsar till Lövskogen har mer blandad flora. Trädens stammar är tjocka och åldrade med vida kronor som på många ställen aldrig släpper igenom solljuset, vilket lämnar marken under träden övervägande öppen och lättframkomlig. I skuggan av träden är marken kal och främst klädd i mossa. På sina ställen tränger ljuset genom trädkronorna, och står då inte sällan som ljuspelare mot marken där gräs och mindre växter frodas i ljuset. Skogen är övervägande kylig, med kalla, snöklädda vintrar. Klimatet är något kallare i skogens nordligare delar och mildare i de sydligare delarna, även om skogen aldrig blir varm.

Det sägs att Moriko vaktar och bevarar den gamla skogen, och många vargar söker sig hit för att be till henne eller lyssna till skogens andar.

Klimat:
Varierar med årstiden. Oftast kyligt, med kalla och snöiga vintrar, och något mildare somrar.
Djurliv: De flesta vanliga skogsdjur, så som älg, rådjur, hjort, vildsvin, harar och gnagare. En stor mängd fåglar lever i skogen.
Flockar: Flocken The BloodBlooms har sitt revir i Kaiwoods nordöstra delar.


Morikos Höjd
I Kaiwoods mitt öppnar sig skogen plötsligt runt en mäktig höjd. Det sägs att det var Moriko som vände jorden upp och ner för att skydda sin skog från zombiesmittan. Kanske var det som svar på TBB's starka tro och deras böner. Höjden är ojämn och tydligt segmenterad; runtom höjden finns stora, breda skåror i marken där jordplattorna har lyft sig och vänt sig inåt över sig själva, i likhet med hur en blomma sluter sig. Höjden är klädd i spretiga och slingrande rötter efter de träd som vändes upp och ner tillsammans med jorden. Gräs klär numera den annars öppna marken runtom.

Till överst på sidan Gå ner
 
~ Om Kaiwood ~
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: