HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Searching for.. what? (SHIVA)
Igår på 15:45 av Aziza

» Under rot och sten [P]
mån 16 apr 2018, 23:12 av Abascal

» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
mån 16 apr 2018, 18:48 av Cry

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
sön 15 apr 2018, 20:34 av Andúnë

» Men med dig som mitt ljus [Hielo]
lör 14 apr 2018, 23:43 av Azazel

» Och utan riktning
lör 14 apr 2018, 13:36 av Azazel

» Continue [Shiva]
fre 13 apr 2018, 17:54 av Levanea

» Återskapa Lunula
ons 11 apr 2018, 23:44 av Aimar

» Adoptera syskon (designer)
tis 10 apr 2018, 14:49 av Abraxas

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 5 gäster.

Weles

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Under the treees [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Faye
Död
avatar

Spelas av : Nelly

InläggRubrik: Under the treees [P]   tis 29 nov 2011, 20:45

Lätta, springande steg hördes svagt mot marken. De var tysta, men den nyfallna snön på marken hade skapat en tunn skare som knastrade när tassarna trycktes mot den.
Aderontiken andades in den kyliga vinterluften, den låg precis under nollan. Vintern hade precis startat, och det skulle ta månader innan den var borta helt. Den kalla årstiden var där.

Hon sprang inte för någon speciell anledning, utan bara för att hon gillade känslan av farten. Men hon saktade av, kände doften av ett byte i närheten. En buske blev hennes gömställe när en stor älg vandrade förbi, en med väldiga kronor. Som en Aderon var hon inte gjord för att jaga större djur, så älgen fick fortsätta vidare, helt oanande om varginnan under busken. Hon suckade lite, det var ett tag sedan hon åt.
När älgen försvunnit norrut kröp hon ur sitt gömställe, reste på sig stolt och fortsatte gå. Den kortare svansen svepte bakom henne, men på grund av sin längd nuddade den aldrig marken. Det var en stolthet för hennes ras med sin korta svans, men hennes för korta örontofsar var lite av en skam. De syntes knappt.

Hon hade precis kommit till de kända delarna av landet efter sin långa vistelse i Det Okända. Det var skönt att känna igen sig från barndomen då hon vandrat runt med sina föräldrar och syskon.

[Paxxat till Dowan]

[Och kanske ganska konstigt inlägg, men visste inte vad jag skulle skriva så bara skrev lite... och creds till AquaEye som kom på rubriken xD (jag har svårt att komma på rubriker..)]
Till överst på sidan Gå ner
Dowan
Död
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Under the treees [P]   ons 30 nov 2011, 12:53

Snön glittrade vit och klar i skogen och solen återspeglade sig i de miljontals snöflingor som bildat de snötäcke som hade lagt sig över skog och mark. Här och var kunde man se spår i snön. Skogen var tyst och stilla denna härliga dag.

Den medelstora grå hanen vandrade lugnt fram mellan de kala träden och de udda ögonen sökte efter rörelser mellan träden. De glimmade om hans silver armband på hans ena frambenet och han haltade vagt på de andra, det benet som var bandagerat. Den långa yviga svansen svepte mjukt bakom honom. De ryckte till i de vitkantade öronen då han plötsligt hörde hur något kom mot honom i skogen och plötsligt dök en stor älgtjur upp mellan träden. Den vek inte undran trotts vargen som var i dess väg och den grå hanen stod lugnt kvar tills älgen nästan var framme vid denne. Plötsligt så tog han ett språng mot älgen men ca 1 meter ifrån den försvann han i en liten poff och dök upp 5 meter bakom älgen. Älgen såg sig förvirrat omkring men tänkte inte på att titta bakom sig utan fortsatte framåt. Vargen stod och såg efter älgen och fnös kort åt den medan han muttrade för sig själv. "Dumma djur". Han fortsatte framåt då doften av varg letade sig in i hans nos. Färsk doft och snart såg han spåren av en varg i snön. Han såg sig snabbt omkring men började röra sig framåt igen nu i en vägvinnande trav. Kanske skulle han stöta på den varg som befann sig framför honom.
Till överst på sidan Gå ner
Faye
Död
avatar

Spelas av : Nelly

InläggRubrik: Sv: Under the treees [P]   ons 30 nov 2011, 15:27

Hon stannade till, tvekade när doften av varg nådde hennes nos. Doften av en hane, för den delen. Hon kunde inte se honom, men doften avslöjade honom. Ingen spänd stämning låg i luften, inga ljud av att smyga eller att visa sig störst och bäst.
Ena tassen var uppe i luften när hon stod där, stilla. Tveksamt satte hon ned den igen, såg sig omkring och fortsatte sedan gå, åt det hållet vargdoften kom ifrån.

Efter bara någon minut kunde hon se konturerna av en annan varg längre bort. Det var en mörkgrå varghane med vita tecken, och något konstigt tygliknande lindat runt ena benet. På det andra hängde någonting litet, något annat, som glänste till lite i solskenet. Hon kunde inte riktigt lista ut vad det var.
Hon gick framåt, så långt att de kunde höra varandra, innan hon talade.
"Väl mött, främling," sa hennes mjuka stämma, som varken var kvinnligt djup eller ljust valpig. Det var en typsik röst för någon som höll på att bli vuxen.

Hon klippte till med öronen, de svaga tofsarna däruppe fladdrade till.
Till överst på sidan Gå ner
Dowan
Död
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Under the treees [P]   sön 25 mar 2012, 14:13

Känner att jag helt tappat bort detta roll så undrar om vi helt enkelt ska avsluta det?
Till överst på sidan Gå ner
Faye
Död
avatar

Spelas av : Nelly

InläggRubrik: Sv: Under the treees [P]   sön 25 mar 2012, 17:24

Herregud, hade helt glömt bort det här xD Ja, vi kan väl bara kalla det Avslutat, det är trots allt fyra månader sedan någon av oss svarade och Faye kommer snart att dö då jag helt enkelt inte har tid för henne "/
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Under the treees [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Under the treees [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: