HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sommarträff 2018!
Igår på 18:13 av Chayan

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

» Nedgående sol (Zoran)
sön 14 jan 2018, 22:36 av Yuki

» Efter stormen (Ira)
sön 14 jan 2018, 22:29 av Hoshime

» Jag är tillbaks // Nilla
sön 14 jan 2018, 21:13 av Mirai

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 De som kommer från himlen

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Angelus
Död
avatar

Spelas av : emmsa

InläggRubrik: De som kommer från himlen   sön 20 nov 2011, 15:12

[Reserverad för Diablo.]

Skuggorna följde som vanligt varje steg som vrenen tog. Likt en mörk dimmridå som följde honom längs marken svävade de fram, ständigt viskandes om saker som skedde i hans omgivning. Han var alltid medveten om vad som hände runt omkring honom och det gav honom en viss trygghet. Han visste att de skulle varna honom ifall något hotfullt närmade sig, han tvekade inte alls på den saken. Dessutom var de väldigt bra som följeslagare och rådgivare, det var nästan så att han såg dem som sina vänner. Om man nu kunde vara vän med något som var en del av en själv.

Huvudet ruskades lätt samtidigt som de stora tassarna placerades med stillsamma steg en efter en på marken. Han gick inte alls lika högljutt som han hade gjort tidigare, Nikita hade lärt honom väl. En assasin måste vara tyst och snabb. Han hade alltid varit snabb, och nu hade han lärt sig att vara tyst. Och sanningen var den att han faktiskt tyckte om det, tyckte att det passade honom. De eleganta rörelserna hade visserligen blivit aningen mer smygande sen han lärt sig konsten att röra sig ljudlöst, men det passade så mycket bättre då han rörde sig utan att ge ifrån sig några större ljud. Det var som om han gång om möjligt blev ännu mer ädlare, något som visade på den stolthet som vrenen bar inom sig. Och han gillade tanken på att andra skulle se den, eftersom han inte på något vis försökte dölja den. Han ville visa att han var stolt över sitt ursprung och sin art. Blodet som flöt i hans ådror var ädelt, det var han liksom de flesta andra vrener övertygad om.

När han så vandrade genom silver skogen, endast för att se vad som skedde där, smög sig en svag doft in i hans nos. Först tänkte han ignorera den, eftersom att han helst ville tillbaka till Itrozo fort. Han hade inte planerat att vara länge i Silverpile. Men just när han vände ryggen emot doften slog det honom vem den tillhörde. Och när den insikten kom över honom blev han stillaståendes, osäker på vad han skulle göra.
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: De som kommer från himlen   mån 21 nov 2011, 19:14

Diablo bandrade lungt genom itrozo. Med ett sällsynt leende gick den extremt stora och väldige bästen nässtan som ljudlöst på det silverfärgade gräset. Många minnen snurrade kring i hans huvud, men han mindes en sak så väl. Den strid som kostat honnom hans utseende, och bland annat hans raser och allt detdär. Han var ingen, han var en det. En lejonliknande varg vars ras aldrig existerat. Han var den ende av sitt slag, om han inte förökade sig. Murderotic hadde förstört hans liv till en viss del, och återfött honnom på nytt. med det menar han bara att hon skadade honnom så fördjävligt så att skadorna inte gick att läkas, i flera månader blev han liggandes och plågades i många nätter i rad då hans nya och förbättrade kropp skapades. Det inre kraftfältet hade blivit väldigt tjockt, nässtan ogenomträngbart. Och nu var han tillbaks på banan igen, redo att få den hämnd han så länge strävat efter.
Hans doft var detsamma, men även den höll på att förendras. Till en mildare och luktlösare doft. Men på något sätt hade han också mjuknat inombords, han hade glömt en massa möten, strider och vänner. och allt tack vare striden med snöleoparden för en vecka sedan. visst var den mycket mindre än vad Diablo var men den var inte ensam, nej de var fyra stycken. Kyla är inte Diablos starkaste sida så han vart faktiskt försvagad, det var snöstorm och det ömmade i tassarna då krafterna krånglade, med andra ord rena helvetet. Tre leoparder döda, en återstod men han hade inte kraft nog till att göra slut på den. han föll nedför klippan och slog huvudet i en utåtstående sten, en kraftig blödning vällde från hans huvud, sen vart allt svart i nässtan tre dagar. ett under att han hade överlevt. Men turen var på hans sida, som vanligt.
han kollade med en mild blick på området, svansen vajade från sida till sida bara i små rörelser, han var glad. Doften nådde han nos och den unga hanen kollade åt höger med sina lila kristallklara ögon. Doften var mycket bekant, som om han känt den förut. men han vände på genast på klacken och styrde sina steg mot doften,med fortfarande ett milt och oskyldigt leende.
Till överst på sidan Gå ner
 
De som kommer från himlen
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Silverpile-
Hoppa till: