HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Search [Unnown]
Igår på 19:26 av Unnown

» A wandering warrior [Capheus]
Igår på 18:48 av Capheus

» Fuzzy logic [P]
Igår på 18:10 av Sleazoid

» Meaning [Xerxes]
mån 24 jul 2017, 17:46 av Xerxes

» Airi © MoonPhanter
sön 23 jul 2017, 19:46 av Airi

» Den hemligaste tråden..
sön 23 jul 2017, 13:07 av Selva

» Tillståndsfråga om ängel
lör 22 jul 2017, 12:29 av Orkidé

» Chatt AU I guess
tor 20 jul 2017, 12:46 av Arno

» Sorgens budbärare (Erakan)
ons 19 jul 2017, 19:50 av Tezuka

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 De som kommer från himlen

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Angelus
Beta - TREONTHA
avatar


InläggRubrik: De som kommer från himlen   sön 20 nov 2011, 15:12

[Reserverad för Diablo.]

Skuggorna följde som vanligt varje steg som vrenen tog. Likt en mörk dimmridå som följde honom längs marken svävade de fram, ständigt viskandes om saker som skedde i hans omgivning. Han var alltid medveten om vad som hände runt omkring honom och det gav honom en viss trygghet. Han visste att de skulle varna honom ifall något hotfullt närmade sig, han tvekade inte alls på den saken. Dessutom var de väldigt bra som följeslagare och rådgivare, det var nästan så att han såg dem som sina vänner. Om man nu kunde vara vän med något som var en del av en själv.

Huvudet ruskades lätt samtidigt som de stora tassarna placerades med stillsamma steg en efter en på marken. Han gick inte alls lika högljutt som han hade gjort tidigare, Nikita hade lärt honom väl. En assasin måste vara tyst och snabb. Han hade alltid varit snabb, och nu hade han lärt sig att vara tyst. Och sanningen var den att han faktiskt tyckte om det, tyckte att det passade honom. De eleganta rörelserna hade visserligen blivit aningen mer smygande sen han lärt sig konsten att röra sig ljudlöst, men det passade så mycket bättre då han rörde sig utan att ge ifrån sig några större ljud. Det var som om han gång om möjligt blev ännu mer ädlare, något som visade på den stolthet som vrenen bar inom sig. Och han gillade tanken på att andra skulle se den, eftersom han inte på något vis försökte dölja den. Han ville visa att han var stolt över sitt ursprung och sin art. Blodet som flöt i hans ådror var ädelt, det var han liksom de flesta andra vrener övertygad om.

När han så vandrade genom silver skogen, endast för att se vad som skedde där, smög sig en svag doft in i hans nos. Först tänkte han ignorera den, eftersom att han helst ville tillbaka till Itrozo fort. Han hade inte planerat att vara länge i Silverpile. Men just när han vände ryggen emot doften slog det honom vem den tillhörde. Och när den insikten kom över honom blev han stillaståendes, osäker på vad han skulle göra.
Till överst på sidan Gå ner
Diablo

avatar


InläggRubrik: Sv: De som kommer från himlen   mån 21 nov 2011, 19:14

Diablo bandrade lungt genom itrozo. Med ett sällsynt leende gick den extremt stora och väldige bästen nässtan som ljudlöst på det silverfärgade gräset. Många minnen snurrade kring i hans huvud, men han mindes en sak så väl. Den strid som kostat honnom hans utseende, och bland annat hans raser och allt detdär. Han var ingen, han var en det. En lejonliknande varg vars ras aldrig existerat. Han var den ende av sitt slag, om han inte förökade sig. Murderotic hadde förstört hans liv till en viss del, och återfött honnom på nytt. med det menar han bara att hon skadade honnom så fördjävligt så att skadorna inte gick att läkas, i flera månader blev han liggandes och plågades i många nätter i rad då hans nya och förbättrade kropp skapades. Det inre kraftfältet hade blivit väldigt tjockt, nässtan ogenomträngbart. Och nu var han tillbaks på banan igen, redo att få den hämnd han så länge strävat efter.
Hans doft var detsamma, men även den höll på att förendras. Till en mildare och luktlösare doft. Men på något sätt hade han också mjuknat inombords, han hade glömt en massa möten, strider och vänner. och allt tack vare striden med snöleoparden för en vecka sedan. visst var den mycket mindre än vad Diablo var men den var inte ensam, nej de var fyra stycken. Kyla är inte Diablos starkaste sida så han vart faktiskt försvagad, det var snöstorm och det ömmade i tassarna då krafterna krånglade, med andra ord rena helvetet. Tre leoparder döda, en återstod men han hade inte kraft nog till att göra slut på den. han föll nedför klippan och slog huvudet i en utåtstående sten, en kraftig blödning vällde från hans huvud, sen vart allt svart i nässtan tre dagar. ett under att han hade överlevt. Men turen var på hans sida, som vanligt.
han kollade med en mild blick på området, svansen vajade från sida till sida bara i små rörelser, han var glad. Doften nådde han nos och den unga hanen kollade åt höger med sina lila kristallklara ögon. Doften var mycket bekant, som om han känt den förut. men han vände på genast på klacken och styrde sina steg mot doften,med fortfarande ett milt och oskyldigt leende.
Till överst på sidan Gå ner
 
De som kommer från himlen
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Silverpile-
Hoppa till: