HemHemReglerOm NumooriWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ett slags liv [Skuggfall Lan]
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 19:18 av Nunam

» Inte min avsikt [Tistel]
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 19:01 av Tistel

» Bakom sammetsklädda lögner [Ronia]
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 18:55 av Bael

» Den gemensamma nämnaren [Amanita, Shiva]
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 18:45 av Blair

» Orkaner [Bael]
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 18:45 av Bael

» Mot norr
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 18:34 av Blair

» Utsliten [Ensamt]
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 18:16 av Bael

» Mot framtiden [Molok]
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 18:12 av Blair

» Död karaktär
[SLan] En gammal sång [Nephania] EmptyIdag på 17:00 av Zhevra

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 7 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Aimo, Culpa, Even, Grendel, Iwria, Tibast, Varya

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
[SLan] En gammal sång [Nephania] Emptylör 31 aug 2019, 22:56 av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
[SLan] En gammal sång [Nephania] Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 [SLan] En gammal sång [Nephania]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Even
Moderator | Vampyr
Even

Spelas av : MoonPhanter

[SLan] En gammal sång [Nephania] Empty
InläggRubrik: [SLan] En gammal sång [Nephania]   [SLan] En gammal sång [Nephania] Emptylör 14 sep 2019, 23:01

Teaterns läktare hade till största del tömts sedan en stund tillbaka. Skratt och livliga diskussioner kunde fortfarande höras genom arenan från utanför, men de flesta besökare hade nu blivit upptagna av minglet utanför. Vargar rörde sig runtom i galleriet, vänner som exalterat återberättade dagens akter för varandra, men deras sorl var som tystnad jämfört med publikens tidigare ljud.  Invigningen hade avslutats, och Even hade inte återvänt under de sista striderna.
     Vampyren reste sig upp från där han vilat när ljudet av steg nådde honom genom korridoren. Vaksamma, men bekanta tassar, som sökte sig ner för samma trappa som Even tidigare flytt längs med. Flytt undan ljuset, blödande och bränd. Doften av blod hängde tjock i de mörka gångarna. Ljuskällorna var få och långt emellan, men tillräckligt för att lysa upp det tydligt fläckade golvet och Evens spår. Han vände blicken från gången bakom sig, till Gehenna, som vilat en bit bort i öppningen till en angränsande korridor.
     "Lämna oss."
Vrenen nickade, och reste sig utan ett ord. Svagheten i hennes steg var inte synlig för någon annan än hans blick, när hon vände om och slank iväg i mörkret. Inte för någon som inte visste.
     Even fortsatte långsamt framåt en bit i huvudkorridoren. Bakom sig lämnade han det blodade golvet – det blod som tidigare funnits inom honom, men som hade bränts fram för världen att skåda – och tecknen på vad som skett därefter. Han lämnade inte längre samma spår. Där föll inte längre något blod från hans kropp. Inga klumpar av päls och hud. Bakom sig hörde han de försiktiga stegen sakta in och stanna.
     "Du får länga på stegen om du tänkt följa med, Nephania", kallade Even, lågt och sakligt. Han kunde höra stäppvargen ta ett andetag. "Jag tänker inte vänta på dig." Trots det så stannade Even tillfälligt upp. Han vände en klargul blick över axeln, mot Nephania, utan att stanna vid blodet eller resterna runtom. Han mötte kort hennes ögon, innan han lugnt fortsatte framåt igen.

_________________
Patient is the night

Till överst på sidan Gå ner
Nephania

Nephania

Spelas av : Älg

[SLan] En gammal sång [Nephania] Empty
InläggRubrik: Sv: [SLan] En gammal sång [Nephania]   [SLan] En gammal sång [Nephania] Emptytor 17 okt 2019, 14:08

Hon hade velat fram och tillbaka länge, osäker på om hon borde följa efter eller inte. Till sist vann nyfikenheten över förnuftet och hon rörde sig med försiktiga steg ned för trappan hon sett Even och de andra försvinna ned för. Efter endast ett par steg slog den omisskänneliga doften av blod emot hennes nos. Det var som om hon just sprungit rakt in i en vägg. Förvånat stannade hon kort upp innan hon återigen satte tassarna i rörelse. Smyckena hon bar klingade lätt då de slogs mot varandra.

Hon nådde trappans slut både hastigare och långsammare än hon väntat sig. Det svala stengolvet skiftade i färg lite längre fram, och med tanke på doften fanns det ingen tvekan om vad det var som orsakat det. Hon kunde se klumpar av okänt material samt vad som liknade en liggande varg. Med vaksamma steg tog hon sig närmare, endast för att inse att det hon nu stod över var ett lik. Hon tog ett steg bakåt av ren överraskning. Var hade egentligen hänt här nere?
    Hon kunde höra Evens röst längre fram. Med höga kliv klev hon över den som mött sitt slut i dessa korridorer och stannade osäkert upp igen. Borde hon gå tillbaka? Gick hon över en gräns genom att vara både nyfiken och något orolig över hans plötsliga försvinnande? Skulle hon möta samma öde som den hon just klivit över?
    "Du får länga på stegen om du tänkt följa med, Nephania."
Hon drog efter andan skarpare än hon väntat sig och planerat att göra. Hur han kunde känna hennes doft genom den här väggen av blod var hon inte säker på. Han mötte lugnt hennes blick med sin egna gula. Nephania fann sig själv lägga huvudet på sned. Gula. De hade inte varit gula innan. Det var hon helt säker på. De var inte heller de röda, guldfläckade ögonen hon mindes från deras första möte. Vid eftertanke pendlade hans ögon mellan gula och röda med jämna mellanrum.

Nephania ökade takten och hon slöt snart upp bredvid Even. Det fanns inte mycket med honom hon kände hon visste, men hon hade en teori. En teori som endast fått fler och fler bevis på att vara sann bara de senaste minuterna.
    "Under hela min uppväxt har jag fått höra historier om de nattfödda, och jag har alltid ansett mig veta mycket om dem. Så att det tagit så här lång tid för mig att inse är ju bara pinsamt."
Det var alldeles för länge sedan hon faktiskt talat sangui, framför allt med någon annan än Oscuro. Så att ha möjligheten att faktiskt kunna använda ett av sina modersmål gladde henne. Däremot irriterade det henne att det tagit såhär lång tid för henne att inse vad Even egentligen var: hon borde ha sett tecknen på det långt tidigare.
Till överst på sidan Gå ner
 
[SLan] En gammal sång [Nephania]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Skuggfall-
Hoppa till: