HemHemReglerOm NumooriWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ett slags liv [Skuggfall Lan]
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 7:18 pm av Nunam

» Inte min avsikt [Tistel]
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 7:01 pm av Tistel

» Bakom sammetsklädda lögner [Ronia]
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 6:55 pm av Bael

» Den gemensamma nämnaren [Amanita, Shiva]
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 6:45 pm av Blair

» Orkaner [Bael]
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 6:45 pm av Bael

» Mot norr
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 6:34 pm av Blair

» Utsliten [Ensamt]
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 6:16 pm av Bael

» Mot framtiden [Molok]
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 6:12 pm av Blair

» Död karaktär
SLan] Dessa nya tider [Even] EmptyIdag på 5:00 pm av Zhevra

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Culpa, Lune, Nephania, Nunam, Ronia, Tenn

Flest användare online samtidigt: 82, den lör aug 03, 2019 3:18 am
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
SLan] Dessa nya tider [Even] Emptylör aug 31, 2019 10:56 pm av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
SLan] Dessa nya tider [Even] Emptysön aug 04, 2019 8:45 pm av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 SLan] Dessa nya tider [Even]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

SLan] Dessa nya tider [Even] Empty
InläggRubrik: SLan] Dessa nya tider [Even]   SLan] Dessa nya tider [Even] Emptylör sep 14, 2019 8:53 pm

Det var vid det här laget så sent att somliga besökare verkade dra sig tillbaka, men andra verkade anlända för första gången, och det verkade som att festligheterna aldrig skulle slut. Det ständiga sorlet var ett trevligt bakgrundsljud till konversationer.
     Blair hade samtalat tillsammans med några vänner när blicken fastnat på en fäll med jordtoner. Nästan oansenlig bland många andras sprakande färger och mönster, men han visste att det var långt ifrån sanningen. Han hade ursäktat sig och skyndat efter, angelägen om att inte tappa bort sitt mål.
     "Even!" kallade han genom bakgrundsljuden, men visste inte om han nådde fram. Fakargen ökade takten, noterade men brydde sig inte om de sura blickar han fick, och försökte igen. "Even!" Den här gången stannade hanen, och vände sig om för att möta Blairs leende med ett eget.
     Blair hade ämnat att prata med honom ända sedan han sett honom på balkongen, men där hade han stannat tillsammans med svartvargstiken och några andra hela invigningen. Vid någon punkt hade han försvunnit, och sedan hade Blair inte sett honom förrän nu. Han kunde inte låta möjligheten slippa undan honom, för det var trots allt Even själv som bjudit in Blair till Civitas och invigningen av Skuggfall.
     "Nya Relictus skulle inte känna igen sitt äldre jag om det så blev bitet i svansen", hälsade han medan leendet växte. "Verkligen imponerande vad ni gjort med ställe. Lever upp till snacket, minst sagt." När han såg på Even blev han påmind om något som sagts i början av invigningen. "Gratulerar till-" Han ville säga ungarna, men hejdade sig precis och bytte ord. "faderskapet! Du får hälsa din partner från mig, varmaste lyckoönskningar."
Till överst på sidan Gå ner
Even
Moderator | Vampyr
Even

Spelas av : MoonPhanter

SLan] Dessa nya tider [Even] Empty
InläggRubrik: Sv: SLan] Dessa nya tider [Even]   SLan] Dessa nya tider [Even] Emptysön sep 15, 2019 3:12 pm

Even ursäktade sig från sitt sällskap när han hörde sitt namn ropas över det omgivande vimlet. Han stannade för att vänta in Blair när fakargen ropade igen. Leendet breddades som svar på Blair hälsning.
     "Tack. Jag är säker på att hon hälsar tillbaka." Orden var varma. "Ledsen att jag inte hann möta upp dig tidigare. Vi har haft en del att förbereda, som du förstår." Even svepte tydligt med blicken över Blairs ansikte. En vänskaplig nyfikenhet sökte sig in i rösten när han fortsatte.
     "Kom, gå med mig. Berätta vad du varit med om."

_________________
Patient is the night

Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

SLan] Dessa nya tider [Even] Empty
InläggRubrik: Sv: SLan] Dessa nya tider [Even]   SLan] Dessa nya tider [Even] Emptysön sep 15, 2019 5:33 pm

Blair viftade bort Evens ursäkt med ett avslappnat leende. Han kunde förstå honom - Tenebris borde haft mycket att stå i idag. Det var först nu han kunnat se andra, som han uppfattat som medlemmar, mingla runt bland de andra. De såg trötta, men glada, ut.
     "Kom, gå med mig. Berätta vad du varit med om." Blair följde villigt med, men i ansiktet smög sig tärd trötthet in, något som han brukade dölja för de andra. Han var tyst de första stegen, övervägde vad och hur mycket han skulle berätta. Even kändes som en neutral punkt i Numoori, men Ljusets Krigare hade trots allt varit inbjudna till eventet - men det var de dock inte ensamma om, och Blair kunde inte se att Tenebris hade någon speciell relation till dem. Dessutom hade Even visat sig ha bra kontakter, och i sin tur vara någon fakargen såg som fördelaktig att hålla sig bra med, speciellt nu när han för första gången på länge verkade ha fiender.
     Han bestämde sig för att vara ärlig, och bara det att ha lockat fram ärlighet var en bedrift.
     "Har du träffat Ljusets Krigares grupp än? Jag menar, inte bara deras kämpar från idag." Paus, men inte länge nog för att frågan skulle vara mer än retorisk. "Jag har i alla fall stiftat den bekanskapheten." Det låg något menande i rösten, något som vittnade om bitterhet och kyligt hat, bubblandes precis under under ytan. "Jag vet inte vad Tenebris håller på med när ni inte arrangerar gladiatorspel, men jag skulle rekommendera att ni håller gott avstånd till dem. Speciellt om ni inte vill att de ska leta igenom någons huvud. De har en tendens att döma." I varningen fanns Blairs egen upplevelse inbäddad, men han gick inte in på fler detaljer.
     "Synd hit och synd dit. Det är alltid de mest hängivna som blir farligast, inte sant?"
Till överst på sidan Gå ner
Even
Moderator | Vampyr
Even

Spelas av : MoonPhanter

SLan] Dessa nya tider [Even] Empty
InläggRubrik: Sv: SLan] Dessa nya tider [Even]   SLan] Dessa nya tider [Even] Emptytis sep 17, 2019 10:25 am

"Så sant." Evens blick förblev riktad framåt, men hans leende blev för ett ögonblick tandat innan det mildrades igen. Hängivna var ett milt ord. "Jag kan inte säga mig ha haft turen att träffa dem i något privat sammanhang än. Men av vad du berättar så låter de inte helt olika en samling gamla bekanta till mig." Där fanns en road ton i hans röst. "En grupp trogna som tror att de kan göra världen bättre genom att döma och förgöra det som de själva inte tycker hör hemma här. Vargar som tror sig vandra i ljuset men inte ser skuggan de själva kastar." Han gav Blair en kort blick, och rykte lugnt på axlarna. Fortfarande road. "Hycklare. Eller ironi."
     Even ledde dem långsamt runt utkanten av den största samlingen av besökare, och sedan bortåt. En lugn promenad runt själva Skuggfall Teater. De flesta av besökarna höll sig runt de huvudsakliga ingångarna, där det ännu bjöds av den mat och dryck som fanns kvar. Längre bort, längs byggnadens mjukt svängda väggar, var det lugnare. Här befann sig fler par och mindre grupper av vargar som sökt sig undan från det livligaste ljudet.  Spridda, och lätta att passera ostört.
     "De är här ikväll", fortsatte Even. Han hade sett deras ledare i folkmängden. Kände igen henne på beskrivningen. Och även om det bara varit en sammanträffande likhet så hade ett annat bekant ansikte varit bekräftelse nog. "Men jag väntar mig inget problem från dem, under dessa omständigheter. Lika lite som du behöver vänta dig problem från dina Ljusets Krigare. Så länge de vistas under Tenebris vingar så förväntas åtminstone lite hyfs, om de inte vill stämplas som opålitliga bråkmakare inför hela Numoori."

_________________
Patient is the night

Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

SLan] Dessa nya tider [Even] Empty
InläggRubrik: Sv: SLan] Dessa nya tider [Even]   SLan] Dessa nya tider [Even] Emptyons sep 18, 2019 10:51 am

Hycklare var onekligen ett bra ord. Visst hade Blair en egen skugga som han kastade, men till skillnad från dem skulle han aldrig kalla sig för Gudarnas frälste. 
     Evens sista ord fick ett litet, roat leende att smyga sig in på Blairs läppar, men det var knivskarpt. När han talade var rösten fylld med ett oändligt lugn, som stod i kontrast till uppsynen.
     "Den sanningen kommer nog fram förr snarare än senare." Trots inblicken i hans huvud hade de ändå missat den viktigaste detaljen: Ljusets Krigare borde aldrig låtit honom leva. Deras misstag, och skulle bli deras problem.
     "Du sa att dina bekanta var här ikväll", konstaterade han efter några ögonblicks tystnad. "Varför inte.. hjälpa sanningen på traven?" Innan Even kunde invända eller kommentera fortsatte han på. "Jag menar inte att offentligt utmana dem, tro mig, jag förstår önskan av att inte dra till sig ytterligare uppmärksamhet." Ett leende. "Men de har kommit till ditt revir, dina jaktmarker, med dina förtrogna i närheten. Finns det ett bättre ställe att skapa lite kaos utan att personligen behöva ta på sig skulden?" Det var synd att natten var så sen. Blair hade annars gärna deltagit i små intriger. Det hade känts som en kompensation för att han hittills inte kunde göra något åt Ljusets Krigare.
Till överst på sidan Gå ner
Even
Moderator | Vampyr
Even

Spelas av : MoonPhanter

SLan] Dessa nya tider [Even] Empty
InläggRubrik: Sv: SLan] Dessa nya tider [Even]   SLan] Dessa nya tider [Even] Emptyons sep 18, 2019 12:01 pm

Even skrattade, ett kort men hjärtligt skratt. Han gav Blair en tydlig blick ur ögonvrån, med huvudet lätt lutat mot sin samtalspartner.
     "Tålamod", hummade han, road. "Jag tror de har fått tillräckligt att stå i redan." En del utanför hans planer. Men det var inte mycket att göra åt det nu. Gjort var, trots allt, gjort. "Eller du har ett eget kaos i åtanke?"

_________________
Patient is the night

Till överst på sidan Gå ner
Blair
#Dissad av Aurinko
Blair

Spelas av : Elsa

SLan] Dessa nya tider [Even] Empty
InläggRubrik: Sv: SLan] Dessa nya tider [Even]   SLan] Dessa nya tider [Even] Emptyfre sep 27, 2019 9:51 pm

Tålamod, var allt den andre svarade. Blair log ett lättsamt leende tillbaka utan att egentligen veta vad den andre syftade på med sina ord.
     "Kaos?" svarade han sedan med ett nu snedare leende. "Skulle jag?" Rösten var oskyldig och mjuk, men leendet växte under orden för att sedan ebba bort i en betydligt lurigare min. "Inte just nu kanske. Men om du i framtiden skulle ha något, hrrm, kaos i tankarna så är jag inte den som tackar nej till en inbjudan." Han var inte den att tacka nej till några upptåg, men tillfället verkade ha sluppit dem ur greppet - för den här gången. "Jag har väl några kvaliteter, förutom att vara söt förstås."
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
SLan] Dessa nya tider [Even] Empty
InläggRubrik: Sv: SLan] Dessa nya tider [Even]   SLan] Dessa nya tider [Even] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
SLan] Dessa nya tider [Even]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Skuggfall-
Hoppa till: