HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Rosor likt Blod [Aliital]
Blossom ♥ Key EmptyIdag på 00:40 av Aliital

» Blodig Ek [Öppet]
Blossom ♥ Key EmptyIgår på 22:44 av Ledenu

» Förvirring (Aliital)
Blossom ♥ Key EmptyIgår på 22:33 av Aliital

» Bacc At It (Again) [Duva]
Blossom ♥ Key EmptyIgår på 21:19 av Bambra

» Stadens myller [Oblivio]
Blossom ♥ Key EmptyIgår på 20:48 av Blair

» Let them come to me [Ulixes]
Blossom ♥ Key EmptyIgår på 19:48 av Ulixes

» aj, sa ajo.
Blossom ♥ Key EmptyIgår på 07:24 av Ajodelle

» Mejländring
Blossom ♥ Key EmptyIgår på 06:46 av Ulixes

» Och du är? [Ajodelle]
Blossom ♥ Key EmptyIgår på 06:21 av Keisuke

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Blossom ♥ Key Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Blossom ♥ Key Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Blossom ♥ Key

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Thzuki

Thzuki

Spelas av : Bubbah

Blossom ♥ Key Empty
InläggRubrik: Blossom ♥ Key   Blossom ♥ Key Emptytor 10 nov 2011, 10:36

Blossom
Key - ickefreu - jag har glömt att hälsa ordentligt på dig min stora skönhet:
Godafton min kära, min älskade, du som är det käraste och dyraste för mig. Jag har saknat dig så otroligt att mitt hjärta säkerligen har brustit tusen gånger, men var gång har det läkt av en och blott en anlending. Att varenda slag som det slår är för dig, och det är värt att fortsätta kämpa för. Trotts att var sekund utan sig är den mest plågsamma i mitt liv. Hur jag skall överleva en nattssömn utan dig kan jag inte förstå, men vad spelar det för roll, nu har vi varandra här och nu. För stunden. Låt oss insupa dessa ögonblick, för hur smärtsam min frånvaro från sig än är så är en sekund i din närhet nog för att läka alla sår. Du är allt och än mer för mig, hur skall jag ens kunna beskriva detta i ord? (L)

Key
Blossom, min älskade..mitt allt. Om än de ord du yttrar inte enligt dig räcker för att beskriva din kärlek, så värmer de mig med sådan glöd att jag inte tror solen skullekunna mäta sig med dem. För mig är du allt.Du är min luft. Mitt vatten. Min himmel, dag som natt. Du är stjärnorna som gnistrar i mörkret och du är molnen som lugnt passerar ovan himlen.Du är min värld. Anledningen till att jag andas. Anledningen till att det hjärta som befinner sig i min bröstkorg slår. Utan dig törstar jag. Jag kan inte andas. Jag kan inte röra mig.Jag kan inte finna världen vacker. För du ärallt detta förmig. Du är allt detta,och så mycket mer! Jag kan bara här över datorn försöka beskriva din betydelse för mig i ord.. men det räcker inte.Nej, ord är till ingen nytta.Förde kommer inte i närheten av att kunna beskriva min djupa, innerliga och evigt brinnande kärlek för dig~

Blossom
Det du skriver är så vackert att mina ögon tårar av de känslor du skapar inom mig. Utan dig skulle inget spela någon roll för mig, du är min värld, mitt liv och den som jag föralltid skänkt mitt hjärta! Utan dig vid min sida skulle jag vara inget, värdelös. Det är du som ger mig en betydelse, det är för dig som jag fortsatte att gå, du är det som driver mig framåt genom den värld som i den frånvaro är så otroligt grå! Och jag vet att du förstår, för du förstår mig alltid. Det är som min själ är kopplad till din, vi var menta för varandra. Ibland kan det kännas som om det är vår käerlek som driver universum, men det kan också beskrivas som övermäktigt. Vilket som så driver Din Kärlek Mitt Universum. Å min dyra älskade, vad skulle jag ta mig till utan dig?

Key
Du skriver så tydligt att ordinte kan beskriva den kärlek du känner. Men även om de inte kan det, även omdet inte ens är ett ynka smakprov jag får av att läsadem, kännerjag mitt hjärta slå snabbare,starkare. Dina ord fyller mig med glädje och sorg på samma gång. Som om världens allakänslor skulleslå mig, all glädje för att veta att den kärlek som vilar mellan oss inte kan mätas med något annat, och sorg för att vetskapen om att jag mycket snart kommer tvingas lämna dig kommer göra lika ont som aldrig. Det är en smärta likt inget annat att tvingas vara ifrån dig. Men det gör också stunderna då vi åter förenas underbara. Nej, det är så sant, så solklart, att ord eller gester inte kan beskriva våran djupa kärlek. Men det är också skrämmande. För mitt hjärta slår bara för dig. Universum verkar pulsera bara för att våran kärlek gör detsamma. Och det somär mest skrämmande av allt, är att inte veta hur allting skulle se ut utan våran kärlek. Min älskade, utan dig finns jag inte. Utan dig finns inget. Och jag skulle inte vilja att någonting fanns, om inte du gjorde det. Nej, du är allt. För mig. Och utan dig,skulle jag inte vara.
Till överst på sidan Gå ner
Ijin
Död
Ijin

Spelas av : Embla

Blossom ♥ Key Empty
InläggRubrik: Sv: Blossom ♥ Key   Blossom ♥ Key Emptytor 10 nov 2011, 11:48

Nej men herre gud, här med XD
Men aja, what's to say? Jag älskar min Ickefreu! x3
Till överst på sidan Gå ner
Vitani
Krigare -låg-
Vitani

Spelas av : Kyo

Blossom ♥ Key Empty
InläggRubrik: Sv: Blossom ♥ Key   Blossom ♥ Key Emptytis 20 dec 2011, 04:41

Hahahahahaahahaha så underbart att du sparat det XD

tru löööv fer sure
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Blossom ♥ Key Empty
InläggRubrik: Sv: Blossom ♥ Key   Blossom ♥ Key Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Blossom ♥ Key
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Berättelser-
Hoppa till: