HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Var Hälsad [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Colosseum

avatar

Spelas av : Gagga

InläggRubrik: Var Hälsad [P]   sön 17 jul 2011, 11:44

[Fortsättning från rollet på gamla sidan. Key || Colosseum]

Key-
Vanligtvis fick man ett svar att vargen ägde en kraft tillhörande något av de vanliga elementen. Mörker eller gift var också någonting som man ofta hördes talas om. Men när hanen svarade hennes fråga så kunde hon inte låta bli att spetsa ett av de ärrade öronen och lyssna uppmärksamt på de ord som lämnade hans läppar. Förstod gjorde hon inte riktigt, hanen bar en kraft som hon aldrig hört om eller mött förut. Ändå så anade hon att den säkert skulle kunna komma till användning, och om hanen var villig att berätta mer om den för henne så skulle hon kanske kunna hjälpa honom att stärka den. Kanske skulle det finnas någon inom flocken som skulle lämpa sig perfekt att hjälpa honom med träning.
"Jag får en svag aning om vad det är för kraft du bär. Men jag har aldrig hört om någonting liknande, heller har jag aldrig mött någon annan som burit en sådan kraft. Mörker är någonting som är mycket vanligt, och det är det jag kommer att tänka på när du beskriver den kraft du besitter." Svansen snärtade till bakom henne och nacken kröktes en aning, men hon fortsatte att studera hanen med uppmärksam blick.
"Skulle du kunna demonstrera den för mig?" Om hanen gick med på att visa upp sin kraft så skulle hon kunna ställa honom frågor om den medan hon studerade den. Hennes mål just nu var att lista ut exakt vad hanen skulle kunna åstadkomma med den.

[ Förlåt min inaktivitet, men internet har kommit och gått för mig.
Men nu hoppas jag allting är fixat och att jag ska förbli aktiv 8D]
Slaughter is the only Medecin.
Colosseum-
Colosseum såg på henne, hon verkade intresserad av vad han hade haft att säga, vilket gladde honom.
Att ledarinnan intresserade sig för hans kraft var alltid ett gott tecken, en fördel.
Hon gav honom en uppmaning, och han nickade långsamt. AAtt demonstrera med kraften var något han inte var bra på, men han skulle försöka prestera så bra som möjligt och visa upp de bästa sidorna.
En Wage virvlade till, snett bakom honom till vänster.
Som en vindpust virvlade den, uppstod från ingenting och försvann efter nån hundradels sekund lika snabbt, en vind som man färgat svart på nått sätt. Man kunde se igenom den, massan var tunn, men synlig.
När den fäörsta Wagen virvlat till, som ett förspel, tog sig fler upp. Dessa nu större.
De samlade ihop sig, långsamt svävande ovanför marken, som rökmassor.
De bredde ut sig, i en lång rand som långsamt omfamnade Seu. Det blev en ända stor hop där han stod, och den växte. Inte på bredden eller höjden men i massan. Det svarta blev tjockare och fylligare och stängde snart ut omvärlden för honom, för en åskådare blev det bara ett ända mörkt svävande moln.
Koncentration brhövdes, men inte så pass mycket att hanen blev pressad av det. Han kunde lätt flytta ögonen från plats till plat och se sig omkring, tänka andra tankar och prata.
'Det jag nu gör är att jag låter Wagerna omfamna mig och dölja mig. I ti.ex ett krig kan detta vara användbart. Efter träning skulle jag kanske kunna breda ut molnet över en stor plats. Därinne skulle hela flocken kunna röra sig och dölja sig för fienderna. Om Wage-massan är tillräckligt stor, kan vi då ta oss från ena änden av den till den andre, och på så sätt vet inte fienderna var exakt vi befinner oss. De vet att vi är där ibland Wageerna men inte var.' försökte hanen förklara.
Demonstrationen hade påbörjats.
Långsamt lät han sen massorna tunnas ut och lösas upp. Kvar stod han med ett litet flin på läpparna.
'Att gå igenom en Wage kan vara mycket skadligt, men också helt ofarligt. Det beror bara på den så kallade "föraren". Vilket då är jag.
Jag kan befinna mig därinne, utan risk. Men jag kan producera en sorts gift som befinner sig i Wageernas så kallade rök, vilket gör att om man andas in detta är det väldigt skadligt.
Men, med min kraft kan jag få bort giftet, betyder att Wageerna då inte är skadliga.'

hans röst var stadig när han förklarade hur det hela funkade, han hoppades att Key skulle förstå hur det gick till och att hon också skulle förstå vilken nytta det kunde vara till för.
'Jag har inte testat det, men jag tror att jag kan producera ut gift i Wageerna men få så att det är ofarligt för vissa vargar.
Vilket gör att t.ex. flocken kan befinna sig bland massorna utan risk, medans fienderna tar skada av giftet om dom befinner sig där.'

Till överst på sidan Gå ner
Key
Ledarinna
avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   mån 18 jul 2011, 18:37

Det liknande nästan en skugga som bara svepte förbi bakom hanen, till en början. Men mycket snart fick hon studera hans kraft tydligare och då kunde dessa 'Wager', som hanen kallade dem, liknas vid en vind som färgats svart, istället för skuggor.
Key stod lugnt kvar på samma ställe, inte en muskel rörde sig under hennes skinn medan hon studerade hur de så kallade Wageerna omslöt hanen och till slut inte längre tillät henne att se honom. Det var minst sagt en speciell kraft. Och hon liknade den fortfarande vid de mörker-krafter som vissa vargar ägde. Hanens svarta kraft påminde om de skuggor som kunde kontrolleras, hur de kunde sluka den varg som styrde dem och tillåta dem förflytta sig från plats till plats. För det krävdes skuggor, mörker. Men kanske hade hon stött på vargar med liknande krafter, men i sina tidigare år hade hon inte ofta samtalat med de vargar hon mötte länge nog för att de skulle kunna tala om sina krafter eller hinna använda dem..
Tankarna skingrades när hanen nämnde det gift som gick att producera i dessa Wager, och att det fanns en möjlighet för honom att kontrollera det så att det skulle kunna skydda hans egna, medan det var dödligt för fiender. Det fick ett av hennes grovt ärrade öron att spetsas, och i en stel rörelse lades huvudet en aning på sned; en gest som nästan inte gick att uppmärksamma. Att kunna producera en giftig sköld, som skulle kunna kontrolleras på det sätt som hanen sade, var minst sagt fantastiskt. Men det var inte ett ord som den mörka honan skulle ha använt. Effektivt, det var hur hon såg det. Och att det skulle kunna ge chanser hon annars aldrig skulle ha tänkt på gjorde att hon bara blev mer intresserad av den kraft som visades upp framför henne.
"Om du lär dig kontrollera din kraft till en gräns att du kan skilja på vän och fiende med den, är den mycket effektivare än vad jag hade kunnat tro." Rösten förblev lugn, men om man mötte hennes kalla blick kunde man se en glans av iver. Att få se hanen utveckla sin kraft var någonting som hon såg framemot, men det fanns alltid ett problem med i bilden. Ett problem som i det här fallet skulle kräva att hon tänkte efter för att kunna komma fram till en rimlig lösning..
"Du skulle kunna vara överlägsen i strid, i krig. Det tvivlar jag inte på. Men ingen i flocken äger en kraft som liknar den du har. Träning kan du såklart ges, på alla sätt som går att erbjuda. Men att lära dig din kraft mer ordentligt, att bygga upp din kontroll över den, är någonting som du nog måste arbeta med mest själv. Villiga själar kommer alltid finnas till hands för att försöka hjälpa dig, men du måste ta initiativet och besluta vad som måste göras för att kraften ska kunna nyttjas på bästa sätt."
Svansen knyckte till bakom henne, och hennes blick vilade stadigt på den svarta massa som omslöt hanen.
Till överst på sidan Gå ner
Colosseum

avatar

Spelas av : Gagga

InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   ons 20 jul 2011, 12:18

Colosseum nickade med allvarlig min, men var inombords rätt stolt över sin kraft.
Key påstod att han kunde bli oövervinnerlig.
Tankarna virvlade runt och tog sig högre upp längs hans livtrappa, irriterat drog han tillbaka dem och koncentrerade sig på nuet.
Han skulle få hjälp, men det var inte lika enkelt som med nån annan kraft.
Key erbjöd honom sin flocks hjälp, men en var inte mycket när det gällde Wageerna. Han var den ende.
Hanen nickade igen, även om Key inte sagt något efter hans första nickning.
Den var mer som en konstatering och som en början till ord.
'Får jag fråga, detta du nyss sagt. Betyder det att jag är antagen som en flockmedlem?'
deras snack om krafter hade fått honom att fundera om detta bara var en utfrågning eller om Key redan i tankarna hade honom i sina händer som en medlem.
Det var svårt att avgöra med okända personer, att fråga var det säkraste.
Följande fråga dök upp ganska snabbt efter. Ligger The Dark Nation i krigsposition?
Hanen lämnade en liten tankepaus efter första frågan innan han framförde denne.
Han hade som ensamvarg inte hört om några flera krig förutom Qu's och THeBloodBlossom's, men allt sprids ju inte så snabbt.
TDN kan mycket väl ha några tappra fiender som de håller på och blossar upp sig mot.
Tanken på krig kändes långt borta, här stod han i Dödaskogen och förde fram en förfrågan om att gå med i TDN, och på samma gång kanske en annan flock inväntade perfekt tillfälle att anfalla denne flock.
Småirriterat skjöt Seu bort även dessa tankar. Varför kunde han inte bara fokusera på Key och The Dark Nation?
Med forskande blick lade han ögonen mot Key's för att visa att han inväntade svar.
När han såg in i de mörka ögonen tyckte han sig se en liten glans av iver i dem.
Iver över vad? Honom..?
Till överst på sidan Gå ner
Key
Ledarinna
avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   sön 11 sep 2011, 00:39

Aldrig hade hon vågat hoppats på att en chans som denna skulle ges henne. Någon med en kraft som denna hane bar var ett löfte om styrka. Och det var precis vad The Dark Nation, vad hon, behövde. Inte för att hon ville kalla sin flock svag. Men gudarnas vecka hade tagit så hårt på dem. Och hon själv hade de senaste månaderna inte varit i ett tillstånd där hon kunnat göra någonting för att försöka hjälpa sin flock. Men nu.
De ljusa ögonen vilade stadigt blicken på hanen, och den nick han gav henne bekräftade att han förstod meningen med hennes ord. Men den enkla gesten antydde också att han var beredd att kämpa för vad som skulle komma. Nog ville hon ta med honom i flocken på en gång, sätta honom i träning, få studera hur han utvecklade och lärde sig bemästra sin kraft. Men hon övervägde att bara sätta honom på prövning, någonting hon börjat se som det enda alternativet då nya själar frågade om en plats i flocken.
Ett av de ärrade öronen knyckte till, en lätt gest som knappast verkade vara viktig för omvärlden, och hon lät ett mycket svagt leende spela över de svarta läpparna.
"Du är antagen på prövning inom flocken."
Svansen snärtade till bakom henne, men kroppsspråket talade för att hon behöll samma lugn som innan. Kylan låg kvar i hennes blick, och det leende som nyss kunnat tyda på läpparna var borta, som om det endast varit en skugga som dragit över hennes ansikte.
"Vilket betyder att du får hålla dig inom revirets gränser, och avvakta mitt beslut till dess att jag sett vad du kan. Och med det menar jag inte bara endast din kraft. Jag kommer förmodligen ge dig ett uppdrag, där du får chansen att visa om du är värdig en plats i flocken eller inte."

Det tunga huvudet lutades en aning åt sidan, men inte så pass märkvärt att det såg ut att fresta på hennes kraftiga nacke.
"Men då du nu vet vad jag tycker om din kraft, tror jag inte någon av oss bör tvivla på att du kommer förtjäna din plats."

[ Jag vet att jag varit inaktiv. Mycket. Och så hoppas jag nu att detta inlägg inte blev alltför konstigt, inte alltför hemskt att läsa.
Ansök om att bli medlem, så ska jag acceptera. ]
Till överst på sidan Gå ner
Colosseum

avatar

Spelas av : Gagga

InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   mån 26 sep 2011, 17:08

Seu såg med kattgul blick på Key, tog ett steg fram.
Hennes ord böljade inom henne, likt en våg från nosen till svanstippen, en lättnad.
Han sänkte huvudet i en djup nickning, en tacksam gest mot sin framtida ledare. Tacksamhet över henens ord, tacksamhet över att hon gav honom en chans.
Då var det första färdigt, han var accepterad, men bara halvt.
Han fick inte ha för höga förhoppningar, under denna tid kunde egentligen vad som helst hända.
- Menar du nu att jag får vistas inom flockens gränser, eller måste hållas där?
Tanken hade slått honom nu i efterhand, och det var bäst att fråga så han inte började sin testning med att missförstå.
En Wage virvlade till just bredvid Seu, han kunde kontrollera sina Wager, men ibland, utan att han själv kontrollerade det, kunde en Wage vrivla till, bara för en sekund och sen lösas upp.
De brukade kunna viska ord till honom, det alltid genom korta virvlingar som denna, men ibland kunde de virvla upp genom hans kontroll ocslkså, för att påbörja en större Wagemassa, eller för att varna en annan att han hade en kraft med sig.
Wagarna tar upp känslor och vibbar,
det hade han lärt sig med tiden, hela tiden, var han än var, vad han än gjorde.
Ibland kunde de virvla till för att de tagit upp en information hade behövde känna till.
Hittills hade han bara luskat ut ett ord, ordet för varnning, fara.
Men fler har viskast till honom, såna han inte kunnat läsa av, han kände inte till språket.
Samma sak var det denna gång, under den korta stund virveln syntes vid hans sida viskades ett ekande ord i hans huvud.
~spes~, han slöt ögonen, försökte komma på om han hört ordet förut, i vilket sammanhang.
Han kom inte på bågot nu, men det var ändå kännt. Han hade hört det förut, han hade varit med om det förut.

| Gaah, kom inte på något att skriva..! >.< |
Till överst på sidan Gå ner
Key
Ledarinna
avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   mån 31 okt 2011, 17:21

Den gula blicken som nu vilade på henne höll hon stadigt kvar i sina isblå ögon. Att hanen sedan tog ett steg fram var ett tecken på att hon inte skrämt honom med sina ord. Han var villig, kanske rent av ivrig, att få möta den tid som skulle visa ifall han var värdig en fast plats inom flocken.
Men som hon just sagt till honom, så skulle han nog visa sig användbar. För hon tänkte inte släppa honom i första taget.
Frågan som lämnade honom fick henne att luta huvudet en aning bakåt, som om hon inte varit riktigt beredd på att han skulle undra över någonting. Men då orden väl upprepats en gång i huvudet på henne sänkte hon huvudet, om så bara någon millimeter, utan att släppa hanens gula blick.
"Det är inget tvång att hålla sig inom revirets gränsen, om än jag anser det vara mycket klokt då du endast är på prövning. Kallar jag, eller någon annan medlem av flocken, bör du inte vara alltför långt borta.
Alltså bör du hålla dig inom gränserna för din egen skull."

Käkarna särades och en skär tunga drogs sakta över de svarta läpparna, fuktade dem och nosen, innan den återfann sin trygga plats mellan de skarpa huggtänderna.
I ögonvrån uppfattade hon hur ännu en 'wage', som hanen förklarat att de kallades, bildades, men den försvann snart igen och hon behöll sin blick fäst i hanens gula ögon.
"Om det nu inte är någonting mer du undrar över, kanske du vill göra mig sällskap in mot Lavaöknen?"
Till överst på sidan Gå ner
Colosseum

avatar

Spelas av : Gagga

InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   ons 02 nov 2011, 22:04

Seu lyssnad etill tikens ord och öronen klippte i små rörelser.
Han betraktade henne, hennes kroppshållning, hennes sätt och byggnad.
Så självklar och liksom lysande på sin plats.
Hon kom att bli hans ledare, så skulle det bli.
Så skulle det vara,
han kuden lätt acceptera det. Hon passade till den platsen.
Han nickade igen, som för att förtydliga för sig själv.
-Nej, det är bra såhär, sa han och flinade kort.
Det kändes som om han stått och haglat frågor över henne i en halv evighet, även om det kanske bara varit 2 till 3 stycken.
Han hade ingen koll på det, hade varit så inne i deras ämne.
-Självklart följer jag dig, har du något speciellt ärende ditt?, han sänkte huvudet och började sen gå upp för kullen med återigen lyft huvud.
Svansen svepte bakom honom, lugnt och harmonsikt.
Han stanande när ahn var ett fåtal meter ifrån Key.
Inväntade att även hennes kropp skulle sättas i rörelse, eller att hon skulle säga nått mer.

|kort, kom inte på nått att skirva. IT typ.. )= |
Till överst på sidan Gå ner
Key
Ledarinna
avatar

Spelas av : Lullu

InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   tor 08 dec 2011, 21:18

Att hanen tagit sin tid att ställa frågor till henne var ingenting som kunde ses som en nackdel. Det tydde på att hon fångat hans intresse, så som han fångat hennes, och ju fortare han fick reda på allting som kan kunde komma att undra över desto bättre.
Svaret som nådde henne fick det att rycka lätt i de svarta mungiporna, knappt märkbart, men inom sig flinade hon brett över den entusiast hon möttes av. Heller ingenting negativt, tvärtom.
"Lavaöknen är den största delen av reviret. Jag ska bara dra mig tillbaka för att kolla av gränserna, ingenting annat."
Svansen snärtade till bakom henne, rösten var lika skarp och stadig som tidigare.
Den enda förändring som skedde i hennes kroppshållning var när hanen rörde sig närmare, men stanna upp en bit bakom henne. Skulderbladen skjöts uppåt en bit, gav intryck av att vilja skära igenom det tunna lager hud som låg klistrat emot hennes muskler, medan hon vände huvudet för att kunna se honom ordentligt.
Sedan lutade hon huvudet åt sidan, en gest som såg ut att kunna välta hela henne med tanke på hur otroligt mycket huvudet måste väga prytt av hornen i jämförelse med hennes tunga med högresta kropp. Det var dock en avsiktlig rörelse, en uppmaning emot hanen att komma upp vid sidan av henne. Och när rörelsen fullföljts, så rätade hon stadigt upp huvudet igen, visade tydligt att det inte var någon konst för henne att röra det tunga huvudet som hon själv behagade. Nacken var kraftig, och trots att det såg ut som att den ägde mer muskler än resten av hennes kropp, fann hon sig vara starkast i rygg och ben. Den mesta kraften mådde sitta i hennes käkar som kunde klyva ben som tandpetare, men hon klarade av att bära mer än sin dubbla kroppsvikt, vilket tydde på att den taniga kroppen inte var svag.
"Jag har ingenting emot att gå sida vid sida med den jag samtalar med. Det blir dessutom lättare att avläsa varandra, men du gjorde inget fel. Man går endast upp vid sidan om mig om jag inbjuder till det."
De skarpa tänderna blottades för en sekund i ett kallt leende, innan hon återtog en allvarsam min, men behöll blicken på hanen i väntan på att han skulle vandra upp bredvid henne innan hon började röra på sig.


[ sorry för missförståndet, var nog aningen trött då jag skrev >w>"]


Senast ändrad av Key den sön 01 jan 2012, 21:41, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Colosseum

avatar

Spelas av : Gagga

InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   fre 09 dec 2011, 17:29

| Du missförstod hans rörelse. Han stod ju nednför en kulle och hon ovanpå den, han gick upp till henne och stannade några meter ifrån henne, BAKOM henne och gick därmed inte om henne och väntade att hon skulle börja gå! ='D |
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Var Hälsad [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Var Hälsad [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: