HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ärr och spegelbilder [Mercedes]
Bland baggar och blad [Lune] EmptyIgår på 22:54 av Ronia

» [SLan] Återvändandet
Bland baggar och blad [Lune] Emptytor 19 sep 2019, 16:41 av Locura

» Erbjudandet
Bland baggar och blad [Lune] Emptytor 19 sep 2019, 16:24 av Locura

» SLan] Dessa nya tider [Even]
Bland baggar och blad [Lune] Emptyons 18 sep 2019, 12:01 av Even

» Karaktärers spellistor
Bland baggar och blad [Lune] Emptytis 17 sep 2019, 20:38 av Aurora

» [SLan] Kvällens färger [Ronia]
Bland baggar och blad [Lune] Emptytis 17 sep 2019, 00:32 av Ronia

» Under pausen (öppet)
Bland baggar och blad [Lune] Emptysön 15 sep 2019, 16:11 av Saghani

» Vilda gissningar [Skuggfall lan, Aurora]
Bland baggar och blad [Lune] Emptysön 15 sep 2019, 11:18 av Aurora

» [SLan] En gammal sång [Nephania]
Bland baggar och blad [Lune] Emptylör 14 sep 2019, 23:01 av Even

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Ronia

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Ny uppdatering av Storlekar!
Bland baggar och blad [Lune] Emptylör 31 aug 2019, 22:56 av Yargol
Storlekar har varit en återkommande fråga här på Numoori. De har även genom åren varit ett frustrationsmoment för såväl oss i Crew som för många spelare på sidan. För 6 år sedan så gjorde vi en förändring av storlekarna där vi försökte att jämna ut skillnaderna inom de olika storleks-kategorierna. Trots uppdateringen 2013 så har många spelare fortsatt känt att storlekarna är väldigt skeva, och att spannet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Bland baggar och blad [Lune] Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Bland baggar och blad [Lune]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Bland baggar och blad [Lune] Empty
InläggRubrik: Bland baggar och blad [Lune]   Bland baggar och blad [Lune] Emptymån 05 aug 2019, 19:36

Alii ägnade sig ännu en natt åt sin favorit sysselsättning, jaga eldflugor. Hon hoppade skrattande efter en stor, lysande boll. Ögonen tindrade lekfullt och hon ville verkligen inte att den här natten skulle ta slut. Den nätta varghonan landade utan ett ljud runt månblommorna och hon snurrade ett varv, svepte svansen runt sig och landade dold bland blommornas lysande sken. Dom tvåfärgade ögonen spejade ut efter en skalbagge eller ännu en eldfluga att fånga. Hon hade känt sig ensam ett tag och hoppades att ha träffat på någon under vandringen in hit men inte en varg hade hon stött på? Kanske hade hon haft oerhörd otur eller så var det bara så att hon hade lyckats vandra för djupt in i skogen? Plötsligt kom en skalbagge krypande längsmed roten till en av blommorna, Aliis svans började vifta och öronen låg platt längsmed hennes huvud. Tyst siktade hon in och laddade, sköt ifrån rakt upp med bakbenen 1m över marken och tappade fokus på skalbaggen när hon såg en annan varg en bit framför henne. " Aaah! " Pep hon skrämt och förvånat till och återvände mot marken med benen sprattlandes åt alla håll och med en duns bland månblommorna. " Aow... " Stönade hon och kliade sig på hakan med framtassen. " F-f-förlåt jag .... såg diig inte. " Alii såg skamset upp från där hon låg platt som en fisk.

[Paxat till Lune]
Till överst på sidan Gå ner
Lune

Lune

Spelas av : Embla

Bland baggar och blad [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Bland baggar och blad [Lune]   Bland baggar och blad [Lune] Emptymån 05 aug 2019, 23:11

Men jag såg dig. Hon hade sett den lekande honan på håll, nu stod hon rest över henne och naglade fast henne med en hård min.
"Dem bor faktiskt här."
Sade hon, det var oklart varifrån hon fått detta mod, kanske var det för att främlingen så uppenbart redan gjort bort sig och rent fysiskt var nedanför henne. För Lune var det tydligt vad hon menade, och det tog henne några sekunders tystnad innan hon bemödade sig förtydliga sina åsikter.
"Skulle du vilja bli jagad i ditt eget hem, bara för att någon tyckte det var kul?"
Lune tog ett steg bakåt, musklerna slappnade av lite men blicken var fortfarande allt annat än vänlig. Främst såg hon trött ut. Själv fick hon ångest om hon råkade jaga upp eldflugorna i luften då hon gick igenom högt gräs, och så fanns det folk som helt huvudlöst jagade dem för ett skratt. Lune var ingen diplomat, men  hon var heller inte modig och kände ett plötsligt behov av att något stryka över sin bittra inledning.
"Du har inte varit i den här skogen länge, eldflugorna har varit här hela sina liv, detta är deras glänta - du är en gäst."
Nu var hennes budskap fullt formulerat. Måntecknen som klädde hennes gråsvarta kropp gav ifrån sig ett ihållande starkt sken, och hon lade plötsligt märkte till liknande glöd från främlingen. Hade varit så upptagen med att oroa sig för sina mindre, lysande kamrater för att inse att även främlingen blivit välsignad av Duranei. Plötsligt såg hon lite förbluffad ut.
"J.. Jag heter Lune."
Fick hon slutligen fram. Hon var ingen proffs på att konversera, hade helt ärligt fått väldigt lite övning i sitt liv. Men såg nu något vänligare och framförallt nyfiken ut då hon studerade främlingen. Hennes ögon hade olika färger - hon hade bara sett nyansskillnader tidigare, hos sin syster Rihannon. Det var skönt men också obehagligt att se något bekant från barndomen. Men det tilläts inte ta upp allt för mycket av hennes fokus. 
"Vaaa... eh heter du?"
Lunes orimligt långa öron spetsades till en halvt stående form och huvudet vreds lite på sned. Några eldflugor hade som för att uttrycka sin tacksamhet landat i hennes päls, men Lune tog ingen notis om dem. Hon utstrålade inte längre samma irritation som hon tidigare gjort över oförrätten småkrypen utsatts för.
Till överst på sidan Gå ner
Aliital

Aliital

Spelas av : LiljaTheAlmighty

Bland baggar och blad [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Bland baggar och blad [Lune]   Bland baggar och blad [Lune] Emptytis 06 aug 2019, 15:20

Alii log till en början varmt och försiktigt mot den gråa tiken. Sakta dog leendet ut när tikens ögon naglade sig fast i hennes egna. Vad hade hon ställt till med???? Alii svalde hårt medan öronen sakta gled rakt ut, ögonen fylldes av tårar och dom brände hårt innanför ögonlocken. Hon blinkade hastigt ett par gånger för att försöka få bort tårarna men hon kände hur en saltfylld droppe rullade ur ögonvrån och Alii höjde tassen och torkade snabbt bort den. " F-F-F-fölåt... " Hon stammade darrande fram och tacksamheten när tiken klev bort från henne och Alii reste sig upp och började backa därifrån med svansen mellan benen. " ja... Jah... Jag menade inte... Förlåt. " Alii slog bort blicken och ansiktet från tiken och hon visste inte riktigt om hon pratade med henne eller alla insekter, men tiken som plötsligt helt ändrat uppsyn fick henne att vilja ta till flykten. Hon hade aldrig stött på någon tidigare som varit ute efter att göra henne illa eller varit arg på henne? Hon hade lekt med eldflugorna flera gånger, hade dom flugit iväg hade hon slutat men oftast kom dom tillbaka och surrade runt hennes huvud. Vad var det som var så fel med det?

En tass bakom den andra backade Alii hukande ifrån tiken som helt plötsligt började små stamma. Härmade hon henne? Dom tvåfärgade ögonen såg misstänksamt mot henne och avsmalnade lite. " Aliital. " Svaret var kort men rösten var fortfarande tjock, hon ville inte stanna i närheten av den här tiken oavsett vad hon hette eller vem hon var. Hon mindes hanen hon träffat på som berättade om den ondska han skapat, vad var det som sa att den här tiken inte besatt samma ondska eller något ännu värre och bara försökte lura henne? Eldflugorna som landade i hennes päls styrkte bara hennes måntatuering. Då slog det henne att en månvarg med onda avsikter inte längre hade kvar sitt glöd utan bara dassiga mönster. Den blå varghonan hade backat säkert 5 meter ifrån tiken när hon stannade upp och vägde över om hon skulle ta till flykt. Ååh Alii varför gör du såhär mot dig själv?!
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Bland baggar och blad [Lune] Empty
InläggRubrik: Sv: Bland baggar och blad [Lune]   Bland baggar och blad [Lune] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Bland baggar och blad [Lune]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Ötamon-
Hoppa till: