HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 15:26 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Loke

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 A little change won't hurt (P)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Chayan

avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: A little change won't hurt (P)   tor 03 nov 2011, 20:07

Kylan satt i denna förmiddag, det var ingen tvekan om att vintern var påväg, natten hade varit kall, den kallaste på länge. Det gick fortfarande att skymta frosten i gräset och på trädens grenar även om solen nu kastat sina strålar över världen i rätt många timmar. Där uppe bland trädens grenar så gick det att förnimma en gestalt i rörelse, men det var svårt att riktigt avgöra vad gestalten var för något. Den unga hanen stannade till på en gren som inte såg ut att kunna bära honom, men som gjorde det itan att ens kröka sig. Öronen stod spetsade på huvudet och den skogsgröna blicken vandrade över omgivningen framför honom, det var någonting som fått den randiga hanen att stanna upp, och inte var det vinden. Han valde dock att inte lägga allt för mycket uppmärksamhet på det hela, om det var något sorts hot som fanns i närheten så visste han att han skulle bli varnad, det blev han alltid, på ett eller annat sätt. Den långa svansen piskade till bakom honom innan han tog ett språng över till nästa träd, landade på ännu en alltför smal gren. Han kunde inte låta bli att gilla det hela, han var delvis född till att leva uppe bland träden, samtidigt som mörkret var särskilt lockande, iinte den onda sidan, konstigt nog, bara mörkret helt enkelt. En kort blick vändes emot de mörka gestalter som nästan dansade kring hans kropp, han hade haft dem i närheten i hela sitt liv, men hade inte börjat förstå sig på dem förrän han mött Sleazoid, den hane som tydlingen var hans far. Han hade dock fortfarande mycket att lära, om allting. En sak som han dock viiste, och hade egentligen vetat hela tiden, var att han inte passade in bland de andra i flocken, han var inte som dem, en som fann glädje i, och inte gjorde annat än förstöra världen för andra, han var inte brydd i någon av de sidor i världen egentligen, inte än så länge. De hakliknande klorna släppte taget om grenen då han hoppade ner till en gren närmare marken, och det var först då som han kände doften av främmande varg, och mer än så, doften av Qu.

(Paxat till Achilles)
Till överst på sidan Gå ner
Achilles
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: A little change won't hurt (P)   mån 21 nov 2011, 02:26

Qu var på god hand med Cierzo flocken i lövskogen, så han rörde sig i dom trakterna utan större rädsla eller problem. Achilles är uppvuxen på slätten och därmed van vid ängar och fält, och Ken-Yak förstås. Han hade inte utforskat så många andra delar av Numoori än, mycket för att han ändå varit ung än, och Qu hade varit s splittrat att det inte funnits s mycket tid över för egen utforskning utan att riskera flockens hälsa. Achilles hade därför mycket kvar att lära, även om han växt upp med många hemska förutsättingar med en mor som dog i gudarnas vrede, en fader som antagligen redan är död, en flock där många medlemmar annars också hade dött, bland annat hans halvbror Morg. Det hade varit tungt under hela hans liv, men på sätt och vis så var han så van vid det att han inte någonsin insett hur tragiskt det hade varit. För honom var det nromalt med hårda tider, och han hade ändå inte formats till den varg han kanske skulle vara. Achilles är inte den mörka bittra vargen som krig blod och död annars kunde forma vargar, nej han var istället en glad och nyfiken ungvarg, spänd på livet han hade framför sig och på allt som han fortfarande hade att se. Han var ivrig att visa vad han gick för och ivrig för att lära sig nya saker. Hans största svaghet var kanske hans dåliga tålamod där hans vilja kundeta över. Men han är ung och oerfaren fortarande, så frhppningsvis är det något som med tiden skulle förändras.

Han vandrade sorglöst i den vackra skogen där nästan frost bet i pälsen av kylan. Achilles hade alltid njutit av kylan, han trivdes med det, och led aldrig av det. På den öppna och oskyddade numoorislätten blev det alltid väldigt kallt när det var som värst och ofta med hårda vindar som gjorde att Achilles som är född där är väldigt van vid det, och trivs med det.

Han vandrade djupare in i skogen, och med sin oerfarenhet så hade han ingen större koll på omgivningen eller vad för dofter som rörde sig i omgivningen, utan han vandrade i sina egna tankar..
Till överst på sidan Gå ner
Chayan

avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Sv: A little change won't hurt (P)   mån 26 dec 2011, 02:25

Han visste inte riktigt vad han skulle tycka eller tro, han var född och uppfostrad till att hata Qu och allting som omgav dem men han kände inte det där hatet, men inte heller någon särskild glädje, för nog visste han att de inte var några änglar precis. Fast i och för sig, hur ofta var det som han kände glädje överhuvudtaget, nästan aldrig. På ett sätt så var han ju dock även Qu:are, så det kändes endast fel att hata dem, han visste inte ens vad hatet var grundat på, stridigheterna hade säkerligen pågått längre än vad de flesta kunde minnas. Det brukade vara så. Han hoppade vidare till nästa träd innan han lade sig ner på en lite robustare gren, korsade framtassarna och lät svansen hänga ner i luften under honom. Han hade alltid gått och funderat på vem han var, och hur det kunde komma sig att han, olikt sina systrar, inte alls kände sig hemma i flocken, varför det kändes som en del av honom saknades, och att den aldrig skulle kunna bli funnen om han inte bröt emot en heldans massa regler. På något konstigt vridet sätt så älskade han ändå sin familj, modern och systrarna, men flocken, nej, han varken platsade där eller såg dem som sin familj trots att han vuxit upp med dem omkring sig. Modern hade aldrig gillat honom, av vad han nu antog efter att ha träffat honom berodde på att han var så pass lik sin far, men det ändrade ingenting, hon var ändå hans mor. Han visste dock att han inte bara skulle kunna lämna flocken, det skulle ta livet av honom, de skulle mörda honom, sicken familj han hade. Blicken vreds ner emot marken under honom och fästes vid en ungvarg en bit bort, en som verkade vara i sin egna lilla värld, förlorad i tankar och inte ens medveten om hans närvaro. Han fnös kort och svansen svepte till i luften, ''Är det verkligen vist att vandra, så omedveten om sin omgivning, man kan ju aldrig veta vad som lurar bakom nästa hörn'' rösten han talade med var känslolös och neutral, även om ett vagt flin nästan ville på att dra sig i hans ena mungipa, men han förhindrade det hela. Han kanske inte gillade det, men flockens sätt hade satt sig hos honom ändå.
Till överst på sidan Gå ner
Achilles
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: A little change won't hurt (P)   tor 23 feb 2012, 04:34

Achilles hade ryckt till direkt när främlingen talade och han såg sig omkring uppe bland träden tills han fann vargen. Han flinade till lätt, för den doften som han nu kände att vargen bar med sig var inte svr att känna igen, även för en ung och oerfaren varg som Achilles så kunde han lätt känna igen den. En TBB:are, inget snack om saken.
"Och det är modigt av dig att våga sig ut från Kaiwood." Sa han kaxigt till svar men med en glad glimt i blicken.

Achilles visade så gott som ingen agressivitet alls. Han hade ingen anledning till det än, och såg förstod inte vitsen med att vara det när man träffade en främling även om man visste att han tillhörde en fiendeflock som bland annat tagit hans broder Morgs liv. Han kunde helt enkelt inte tänka sig att denne ynglingen inte mycket äldre än han själv skulle ha gjort det.

Däremot så tyckte Achilles det var pinsamt att han hade missat främlingen och inte hört honom. Han är ändå son till en ljudvarg. Det här var inget han tänkte prata högt om för de övriga i flocken då risken att bli retad i evighet antagligen var för stor.. Misstaget kunde dessutom ha stått honom dyrt om det varit en farligare varg som smugit sig på honom så det var en utskällning han tänkte undvika.

Achilles har allt ifrån en dålig hörsel utan snarare tvärtom så har han ett överlägset hörselsinne långt bättre än han själv kan förstå helt, något som han ärvt från sin mor. Hans problem är att han alltid hört så mycket onödigt och irrelevant ljud att han lärt sig att stänga ute ljud och slutat lyssna. Han har fått träna på att istället sortera ljud för att snabbt kunna läsa av vad som är viktigt, men en skön dag som denna så har han fortfarande allt för lätt för att falla tillbaka in i sin drömmvärld avstängd från alla ljud.
Till överst på sidan Gå ner
Chayan

avatar

Spelas av : Nish

InläggRubrik: Sv: A little change won't hurt (P)   tis 27 mar 2012, 23:57

Han kunde utan större svårighet märka att den andra hanen inte hade lagt märke till honom först han talat, något som många vargar i flocken säkerligen skulle ha utnyttjat och attackerat om de känt för det, vilket de så gott som alltid brukade göra. Han var dock inte som dem, dömde sällan en varg efter dess flock eller genom att endast skymta dem, han var en sådan som ville bilda sin egen uppfattning om andra, även om det knappast fanns mycket utrymme för sådant i hans födelseflock. ''Kallar du TBB ynkryggar, eller snarliknande, kvävande diktatur??'' svarade han med en stämma som inte riktigt gick att tyda, men om man lyssnade tillräckligt noga så skulle man nog kunna märka att han höll med om det han själv sade. ''Vilket som så har du nog rätt, inte annat än en hop trångsynta, maktgalna mördare, fast det skulle nog bli min död att nämna det för dem'' fortsatte han med en kort fnysning som följd innan han smidigt hoppade ner ifrån grenen och landade på marken framför den lite äldre hanen. ''Sicken familj va...''. Han granskade hanen framför honom innan han sedan mötte hans blick, och han kunde inte låta bli att känna att han ville veta mer om denna flock Qu, det hade han velat sedan han stött på Sleazoid, för att se om de verkligen var lika patetiska som den lopphög de alltid blev förknippade med då de talades om i flocken. Han ville veta mer om detta hat mellan flockarna, om det ens hade någon grund, men mest ville han nog få reda på mer om sin far och hur han var, och vilka det var han levde med. ''Hur som helst, mitt namn är Chayan'' sade han och nickade kort, kanske så skulle hanen tycka att han var underlig för att vara TBB:are, vilket han nog var, eller tro att han lurade och spelade med honom, så var dock inte fallet.

| Crappy inlägg, men men |
Till överst på sidan Gå ner
Achilles
Buddy bro chummy chum pal homeslice breadslice
avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: A little change won't hurt (P)   mån 16 apr 2012, 00:26

Achilles tittade ganska chockat på vargen som borde vara hans fiende innan de träffats, han kunde inte riktigt tro på vad han hörde först och brast ut i skratt. Fast han skrattade inte åt honom, han skrattade med honom och åt situationen. Han hade förävntat sig ett mothugg om hur värdelösa Qu är, eller andra personliga mothugg, inte trodde han att denne skulle hålla med honom. Verkligen helt oväntat.
Achilles gillade vargen direkt.

"Hahah, du menar allvar?"

Han skrattade friskt en stund och nästan grät av skratt innan han tog ett andetag och försökta samla sig från skratten som satt kvar i halsen när han försökte presenterade sig:

"Haha, jag, jag är Achilles." Sa han lite halvkvävd av sitt eget skratt innan han lyckades samla sig igen. Något.

Han harklade sig och försökte hålla en god seriösare min även om ett flin ändå smög sig fram i hans ansikte som fortfarande försökte samla sig från hans plötsliga skrattanfall.

"Så du menar att du tycker så om din egen flock...?"

Han tyckte det var festligt, men märkligt. Han skulle aldrig kunna säga något liknande om sin flock. De var hans familj, och han älskade och respekterade dem djupt. Achilles hade sedan aldrig gillat TBB, tvärtom så hade de ju dödat vargar han älskade, som Morg som han sett som en bror, men han hade ändå aldrig kunnat känna riktigt hat mot någon. Kanske för att han inte behövt se så mycket död och elände än så länge i hans ännu så korta liv, men att ändå finna någon som kunde nästan håna sin egen flock.. J adet fann han märkligt, eller kanske mest lustigt för stunden, mycket för att det chockad honom så.

Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: A little change won't hurt (P)   

Till överst på sidan Gå ner
 
A little change won't hurt (P)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: