HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Trädets skyddande krona [Adena]
Tankar [Kolzak] EmptyIgår på 23:41 av Wulfric

» Driven av hunger [Adena]
Tankar [Kolzak] EmptyIgår på 18:25 av Adena

» Ljussken i natten
Tankar [Kolzak] EmptyIgår på 17:30 av Molok

» Solsken
Tankar [Kolzak] Emptyfre 19 jul 2019, 23:28 av Ophelia

» Tung luft
Tankar [Kolzak] Emptyfre 19 jul 2019, 23:00 av Ophelia

» Kalla tassar [Garn]
Tankar [Kolzak] Emptyfre 19 jul 2019, 21:54 av Pandora

» Ensam i natten [Even]
Tankar [Kolzak] Emptyfre 19 jul 2019, 21:43 av Even

» Stjärnenatt [Even]
Tankar [Kolzak] Emptyfre 19 jul 2019, 20:07 av Even

» Nu är det din tur [P, Even och Nilo]
Tankar [Kolzak] Emptyfre 19 jul 2019, 17:59 av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Tankar [Kolzak] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Tankar [Kolzak] Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Tankar [Kolzak]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ezekiel

avatar

Spelas av : Zee

Tankar [Kolzak] Empty
InläggRubrik: Tankar [Kolzak]   Tankar [Kolzak] Emptylör 15 jun 2019, 12:16

Ezekiel hade tänkt. Ganska mycket, till och med. Mötet med Kolzaks familj hade etsat sig fast i honom av mer än en anledning. Varför hade de betett sig så mot honom? Han mindes deras nedlåtande röster, deras reserverade blickar, men han kunde inte förstå varför. Han hade inte gjort dem någonting, han hade inte gjort något för att förtjäna den behandlingen. Han hade ju aldrig ens träffat dem förut. Och Ilya … Ilya hade hatat honom så mycket att Kolzak dödat honom för det. Mamma brukade alltid säga att man inte skulle tänka något dåligt om nya vargar innan de gett en skäl till det. De borde också ha haft en mamma som Ezekiel. 
    Mamma … Det kändes som evigheter sedan de skiljts åt. Han saknade dem så mycket. Och när han tänkte på mamma tänkte han oundvikligen också på pappa, som hade lämnat dem innan Ezekiel och Ezra föddes. Varför hade han gjort det? Det var ytterligare en sak han inte förstod. Var det något fel på honom? Var han inte värd respekt, varken sin pappas eller främlingars? Ezekiel hade börjat skylla sin familjs död på sin frånvarande pappa. För tänk om han hade stannat hos dem. Pappa hade kanske kunnat försvara dem från monstren, men han hade valt att gå sin väg när han fick veta att det skulle bli valpar. Varför? Stod han inte ut med tanken? 
    Kanske var det inte alls Ezekiels fel att mamma och Ezra dog, kanske var det pappas. Det kändes onekligen lättare att tänka så. 

Det började mörkna — himlen var mörk högst upp, men vid marken var den orange. Ezekiel låg på rygg med blicken på himlen. De hade slagit sig till ro för natten intill en liten källa, men det var omöjligt att sova. Sov Kolzak? Han bestämde sig för att ta reda på det. Han behövde få ur sig saker. 
    "Kolzak", började han utan att ta blicken från himlen. "Varför hatade din familj mig så mycket? Gjorde jag någonting? De kände mig inte, och ändå … din bror ..." Trots allt, Kolzaks bror hade offrat sitt liv för att separera dem. Som om Ezekiel bar på någon ful och äcklig sjukdom. 
    "Min pappa övergav mig och min familj innan jag föddes", fortsatte han och rullade över för att kunna se på Kolzak. "Tror du att det är något fel på mig? Varför kan jag aldrig vara bra nog, Kolzak?" 

[Komsi komsi Koooool :D]
Till överst på sidan Gå ner
Kolzak

Kolzak

Spelas av : Marjo

Tankar [Kolzak] Empty
InläggRubrik: Sv: Tankar [Kolzak]   Tankar [Kolzak] Emptytis 02 jul 2019, 01:11

Kolzak sov dåligt för det mesta, och i natt kände han att han inte skulle få en blund. Blicken var trött, men fastetsad vid den värmande gradienten på himlen där han låg. Det mörknade, snart skulle natten svälja dem. Han välkomnade tanken.
Kolzaks ena öra klippte till när Ezekiel talade. När han hörde sitt namn bryta tystnaden hummade  han  till svar, som för att bekräfta för brodern att han var vaken.

Han frågade om hans familj, om Ilya. Kolzak gillade inte att  prata om dem, inte ens att tänka på dem, men de hemsökte alltid hans drömmar. Särskilt Ilya. Han hade drömt många fasliga drömmar om hur Ilya, senig, blodig och förruttnad, klättrat ur sin grav. En rysning löpte längs Kolzaks ryggrad, men han visade inte Ezekiel sina bekymmer.
Kolzak svarade inte, utan lät Ezekiel fortsätta. Han pratade om sin pappa, och Kol vred på huvudet så att han kunde möta Ezekiels blick. Det skar i honom när Ezekiel sa det där sista. Tror du att det är något fel på mig?
Kolzak hade länge undrat samma om sig själv.
"Du gjorde ingenting fel alls," svarade han ärligt med en mjuk röst. Han hade tänkt länge, vägt och reflekterat. Han hade alltid känt sig utanför i sin familj, utan att förstå varför, men han hade hört till. "I mina ögon är du den bästa."
Han log, men det fanns något annat i blicken.  Han låg tyst en stund, innan han hävde sig upp så att han låg på mage. Blicken sökte sig mot solnedgången. "De är får som inte ser dig för vad du är, eller ens vågar försöka se. Och din far är en ynkrygg som övergav dig."
Kolzaks röst var hård och bestämd när han talade, för det var hans övertygelse. 
 "Det är därför vi måste hålla ihop. Utan varandra är vi förlorade, Ez."
Tankarna vandrade, till minnen långt tidigare. Kolzak hade blivit attackerad många gånger redan som tonåring. Av främlingar. Tanken på hellhounden med de giftiga gröna ögonen fick en kall kår att löpa längs ryggraden.
"Jag måste berätta om en sak som hände för ett tag sedan."
Till överst på sidan Gå ner
Ezekiel

avatar

Spelas av : Zee

Tankar [Kolzak] Empty
InläggRubrik: Sv: Tankar [Kolzak]   Tankar [Kolzak] Emptytor 04 jul 2019, 11:52

Kolzak talade bestämt, och Ezekiel lyssnade under tystnad. Far var en ynkrygg. Kanske gick det att se det så. Mamma brukade alltid säga att pappa hade haft en anledning att lämna dem när de frågade, att han inte hade haft något val. Ezekiel hade inte ifrågasatt henne, men nu undrade han varför hon hade sagt så. Varför hon skyddade fadern. Hon var så snäll och vacker, hans mamma, hon hade inte förtjänat något av det som hände henne. Men om det var så — om pappa hade övergett dem utan anledning — då förtjänade han inte att bli skyddad. Plötsligt önskade Ezekiel hetsigt att det varit pappa och inte mamma som dött i kampen mot zombierna. 
    Det är därför vi måste hålla ihop. Utan varandra är vi förlorade, Ez. 
    Ez och Kolzak hade lärt sig den svåra vägen att familj inte behövde vara ens släktingar. Familj kunde vara vem som helst, och de hade upptäckt att de hade friheten att välja sina egna familjemedlemmar. Familj var folk man älskade, folk man stod upp för. Som de gjorde för varandra. 
    "Du är min familj nu, Kolzak", fick han ur sig och nickade övertygat. Så mycket mer fanns egentligen inte att säga. 
    Kolzak sa att han måste berätta något, och Ezekiel såg på honom. Det var uppenbart att det inte var helt lätt för Kolzak att säga det, vad det än var han tänkte berätta, och Ezekiel var både undrande och lätt orolig. Bara det inte betydde att Kolzak mått dåligt över det! Ezekiel ville inget hellre än att hans bror skulle vara glad. 
    "Okej", sa han mjukt och kunde inte riktigt dölja den bekymrade tonen som smugit sig in i hans röst.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Tankar [Kolzak] Empty
InläggRubrik: Sv: Tankar [Kolzak]   Tankar [Kolzak] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Tankar [Kolzak]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: