HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Stjärnbilder [Aliital]
Botten är Nådd [Navezgane] EmptyIgår på 19:00 av Ezekiel

» Någonstans dolt [Blair]
Botten är Nådd [Navezgane] EmptyIgår på 16:45 av Blair

» Grön växtlighet [Caedes]
Botten är Nådd [Navezgane] EmptyIgår på 16:30 av Blair

» Spetsade öron [Blair]
Botten är Nådd [Navezgane] EmptyIgår på 16:20 av Blair

» Det som lurar i utkanten [Yrjö]
Botten är Nådd [Navezgane] EmptyIgår på 16:10 av Vidar

» Luften vibrerar
Botten är Nådd [Navezgane] EmptyIgår på 15:56 av Vidar

» Ett ljus bland skuggor [P]
Botten är Nådd [Navezgane] EmptyIgår på 13:21 av Lune

» Norr om floden [Isil Anar]
Botten är Nådd [Navezgane] EmptyIgår på 09:53 av Rien

» Var är våra vänner [Qu och Devils]
Botten är Nådd [Navezgane] Emptysön 21 apr 2019, 21:57 av Zephyr

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Botten är Nådd [Navezgane] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Botten är Nådd [Navezgane] Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Botten är Nådd [Navezgane]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Atheala

Atheala

Spelas av : Skruk

Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Botten är Nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Emptyfre 12 apr 2019, 22:28

Vandringen var inte kort, och även om hon var uppspelt att nå sitt mål så snabbt efter att hon ens format drömmen att nå det, så var den väldigt enformig. Trots detta så verkade inget kunna dra en den unga tikens glädje, och delar av vägen sjöng hon en klar melodi, med en stadig ljus röst. Hennes far hade alltid gillat att höra henne sjunga, och menade att det påminde honom om en ängel han mött en gång. Atheala hade alltid viftat bort hans påståenden, och det var inte fören på senare tid, kort innan han gett sig av, hon insett hur mycket av honom som var skadat egentligen. Hur trasigt hans sinne var, och hur mycket han gett upp för att uppfostra dem.
 När det blivit för mörkt för att det skulle vara säkert att fortsätta hade Navez gjort ett hålrum i Grottans vägg och där hade de fått vila. Vid det tillfället hade Atheala önskat att hon vetat han hon inte skulle tillbaka till reviret på ett tag och tagit med sig resmål, men som det var nu fick de lägga sig utan mat. De skulle överleva, och dagen efter skulle de förhoppningsvis hinna ner på bottnen innan kvällen.
 Den blå blicken såg ner i ravinen säkert den femtiotolfte gången, och hon kunde höra Navez, som nu gick bakom henne, skrocka lågt åt hennes valpiga otålighet. Hon tyckte sig höra en kommentar att om hon hade bråttom fanns det en mycket kort snabb väg ner, men att hon inte skulle få uppleva den vackra sikten länge. En lätt fnysning lämnade henne men hon kommenterade inte tillbaka.
 Det var inte fören solen åter var på väg att försvinna bakom de massiva väggarna av sten som hon satte första tassen på fast mark nere i ravinens dal. Hennes hjärta tog ett par extra skutt, och ett brett leende klöv hennes anlete, och kort därefter ett andlöst lyckligt skratt. Kroppen hade varit frusen i samma steg, när hon plötsligt spratt till i hela kroppen och vilt började springa och studsa åt all håll och kanter, jublandes. Det var skönt att slippa gå konstant i samma riktning ock att få frihet i sina rörelser igen.
 Blicken fastade på den enorma rödbruna jätten, som hon hade att tacka för att hon ens var här. Glatt, och ohämmat, studsade rakt in i honom för en omfamning.
 "Tack så mycket!!" det fanns inga tankar i det unga sinnet att han skulle vara en farlig varg, speciellt inte efter att de nu spenderat större delen av två dagar med varandra. Hade han velat nå illa hade han gjort det när hon inte hade utrymme för att fly.


Senast ändrad av Atheala den lör 13 apr 2019, 12:21, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Navezgane

Navezgane

Spelas av : RoseLife

Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Botten är nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Emptyfre 12 apr 2019, 23:09

Navezgane hade gjort sådana här klättringar förut och var ganska säker på fötterna efter år av träning, men han höll ögonen på den mindre tiken då det inte var säkert hon hade samma erfarenhet av att klättra nerför jord-och-stentrappor nerför klippväggar.
   När han tyckt de gått tillräckligt långt för dagen använde han sina krafter för att göra en liten håla i väggen som skyddade de från naturen, oh vädret, ett litet vindskydd om du ville. 
   Han intalade sig själv om att han skulle vara vaken och hålla koll på den lille hela natten, men med så mycket energi han använt på att använda sina krafter så somnade han ganska snart och sov hela natten.
   När han sedan väcktes av en otålig liten valplik varg så blinkade han några gånger och ställde sig upp för att börja igen, han intalade sig själv att det skulle vara värt det i slutändan, han var van vid att gå hungrig vissa dagar så det störde honom föga, han hade mycket reservenergi i den stora kroppen.
   Han hade släppt en skämtsam kommentar om den snabba vägen ner, men han hade givetvis inte menat den mer än som et skämt, hade hon varit dum nog att hoppa skulle han göra sitt bästa att fånga henne.
   När sedan solen höll på att gå ner, eller så såg det bara ut som det från botten av sprickan, det var svårt att gissa tiden här nere, men de var framme äntligen i vilket fall, och hon hoppade runt i glädje och flög sedan på honom för att omfamna honom och han harklade sig lätt efter en stund.
   "Så, du är skyldig mig något i utbyte" skrockade han lätt. Det var inte det att han inte tyckte om att bli omfamnad, men det räckte inte direkt som betalning för den långa, mödosamma resan nerför Mardouf.
Till överst på sidan Gå ner
Atheala

Atheala

Spelas av : Skruk

Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Sv: Botten är Nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Emptylör 13 apr 2019, 12:28

Den mycket större hanen harklade sig, och hon kom på vad hon gjorde. Lite generat drog hon sig undan och log smått. Ansiktet hettade under pälsen. Hade hennes pappa hört om detta hade han blivit galen, gett henne världens längsta föreläsningar om främlingar och om att vara försiktig. Faktuom var att hade fadern varit kvar i flocken hade hon nog stoppats innan hon ens hunnit tänka på att lämna revirets gräns.
 "Förlåt mig, jag lät mig nog bäras iväg där" ursäktade hon sig med en låg ton och ett något nervöst skratt. Kanske tyckte Navez att hon var udda som blev så glad över att kommit ner till mer av samma mark.
 Han påminde henne om deras löfte och hon nickade sakta, eftertänksamt. Blicken hade redan lämnat hanen och sökte över den glesa växtligheten. Några växter kände hon direkt igen, och andra hade så mycket likheter redan på håll, som de hon var van vid att det gick att anta att de utförde ungefär samma egenskap.
 "Vill du göra det nu på en gång?" trots att tankarna var långt bort, och blicken överallt annars än på hanen så lät hon något förvånad. När han sagt att han skulle bestämma sig väl nere hade hon inte tänkt sig att han skulle ta erbjudandet samma stund se satte tassarna på fast mark.
Till överst på sidan Gå ner
Navezgane

Navezgane

Spelas av : RoseLife

Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Sv: Botten är Nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Emptylör 13 apr 2019, 22:21

Navezgane skrockade lätt när hon ursäktade sig, det rörde honom inte så mycket att hon kramat om honom på det viset men han kände att en sån ung varg inte borde lära sig att det var okej att flyga på nästintilla främlingar och omfamna dem.
   Han såg på henne när hon verkade leta efter saker och han suckade litet, hade han gjort fel här? Han hade funderat på det hela vägen ner, och det verkade mest troligt att han skulle gå igenom med det, för om det gick väl så hade han en mycket trevligare tid med ären, funkade det inte helt, då hade han gått igenom det en gång tidigare, han hade inte en enda tanke på att han skulle kunna dö här på botten av Mardouf av något så löjligt som ett helandeförsök som gick snett.
   Hon frågade om han ville göra det nu på en gång och han nickade kort och såg ner på henne.
   "Det eller så snart som möjligt, ingen idé att dra ut på det va? Men om du måste vila först för at ha dina krafter på topp kan vi göra det också, men ja, som sagt, så snart som möjligt skulle vara att föredra."
   Han satte sig ner och försökte följa hennes blick men såg bara växter och andra småsaker som han inte visste vad de skulle vara till för.
Till överst på sidan Gå ner
Atheala

Atheala

Spelas av : Skruk

Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Sv: Botten är Nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Emptysön 14 apr 2019, 19:49

"Det är bara det att jag behöver något att skära med" Hennes tänder var inte vassa nog för de fina snitt hon hade i åtanke, inte om hon ville förbättra ärren.
 Sen visste hon att även om hon kunde påskynda läkeprocessen kanske såren inte skulle stängas helt, och smärtan skulle fortfarande finnas där. Ärren skulle strama och den nya huden vara ömtålig. Att ha hjälpande växter skulle inte vara en dålig idé.
"Och vissa växter jag ser skulle kunna hjälpa. Främja helande och blockera smärtan" Den blåa blicken vandrade tillbaka till hanen medan hon pratade, för att se om han förstod. Igår hade han inte ens vetat att chansen fanns och tänkt leva livet ut med de klumpiga ärren. Hon kunde inte se problemet i att vänta tills att hon hade det som behövdes för att förenkla för dem båda. Dessutom skulle han bli liggandes ett tag. Hon kunde hela men var fortfarande ung. Gjorde hon det nu skulle de båda vara fast på platsen tills dess att han var bättre.
 "Och det blir inte perfekt, du skulle behöva vara i vila tills allting är helt läkt, annars vore det ingen idé att försöka alls" Trots hennes låga ålder, och bristande storlek, så var rösten oh blicken sträng och allvarlig.
Till överst på sidan Gå ner
Navezgane

Navezgane

Spelas av : RoseLife

Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Sv: Botten är Nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Emptysön 14 apr 2019, 19:57

Några nickningar och ett lågt hummande visade på att han lyssnade på vad hon hade att säga, kanske var det bäst att inte göra det nu på en gång, men han hade ingen annan plan på vad han skulle göra för tillfället förutom att ta sig upp igen på andra sidan Mardouf.
   Han såg på henne och brummade lätt innan han svarade på det första hon sagt.
   "Duger en vass flintasten? Om vi hittar en sån kan jag säkert få den vass nog"
   Han såg sig omkring och såg sedan ner på den stränga lilla vargen igen med ett litet flin.
   "Okej, okej, jag ligger still medans jag läker, låter det bra nog för dig?" Skrockade han och nickade åt henne, han funderade litet på att förstöra trappgången han gjort i klippväggen men lät den ara, om den lille ville ta sig upp igen den vägen senare.
Till överst på sidan Gå ner
Atheala

Atheala

Spelas av : Skruk

Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Sv: Botten är Nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Emptytor 18 apr 2019, 17:47

Det verkade som om han förstod att det inte var något de kunde skynda fram, och hon nickade nöjt. Det var bra, då slapp de massa krångel och hon kunde göra det lugnt när hon kände sig trygg.
 "Det borde duga" funderade hon. Hon hade hört talas om vargar med vassa metall föremål, och hon ville så gärna ha en eller två i sin praktik, men som det var nu så tvivlade hon på att det var något de kunde få tag på. Speciellt inte då Navez verkade väldigt ivrig på att försöka så snart som möjligt.
 "Flinta brukar väl finnas närmre flodbanker?" försökte hon minnas att någon försökt lära henne under uppväxten. Samtidigt ville hon bara närmre floden, och sedan när hon var friare i vart hon kunde gå så ville hon följa strömmen och kanske hitta det där djuret hon sett ifrån kanten.
 Ett vänligt leende låg som vanligt på läpparna och hon väntade på att han skulle neka eller bekräfta hennes påstående, kanske börja letandet. Själv visste hon inte riktigt hur flinta såg ut, hon hade bara fått höra om det. Den rödbrune kanske hade bättre koll med tanke på hans krafter?
Till överst på sidan Gå ner
Navezgane

Navezgane

Spelas av : RoseLife

Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Sv: Botten är Nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Emptytor 18 apr 2019, 18:31

En kort nickning och ett leende visade att han nöjde sg med hennes svar av att det borde duga, flinta kunde bli väldigt vasst om man gjorde det rätt, och han kunde göra det rätt med krafterna han hade.
   Han nickade ien när hon frågade om vart man kunde finna flinta, han ville sig tro att han hört något liknande, men han höll mest till i bergen och dylikt, så han var inte så van vid att gå runt flodbanker, förutom för att kort stanna till för något att dricka.
   "Jag vet inte, men måhända, jag borde kunna skicka upp stenar som är begravda i dyn med min kraft, får vi se om det du säger stämmer."
   Han började gå mot floden, för nu när han tänkte på det så var han törstig som in i attan.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Botten är Nådd [Navezgane] Empty
InläggRubrik: Sv: Botten är Nådd [Navezgane]   Botten är Nådd [Navezgane] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Botten är Nådd [Navezgane]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Mardouf-
Hoppa till: