HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Killing time [Blair]
Idag på 15:35 av Figaro

» Som vore vi vinden [Saghani]
Idag på 15:25 av Figaro

» Adfectus superi [Naberius, Varya]
Igår på 21:07 av Aurora

» ~ Om Norspiret ~
Igår på 20:29 av Admin

» Han som åtrår [Aurora]
Igår på 19:16 av Aurora

» Vem vill du vara [Varya]
Igår på 19:00 av Varya

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
Igår på 15:54 av Varya

» Spiraler av trä[P]
Igår på 13:52 av Aurora

» Frostade avtryck [P]
Igår på 12:30 av Aurora

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Ehfra

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Rastlös [Pond]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Garn

Garn

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Rastlös [Pond]   tis 29 jan 2019, 23:42

Rastlös vred sig Garn fram och tillbaka över snötäcket. Han var ensam och tystnaden gjorde till ett dåligt sällskap.
Varga hade tidigare vandrat iväg själv, för att just få lite tid på egen tass. För att underhålla sig hade Garn tillbringat sin dag med att springa runt en passerande hjord med snabeljättar. Till en början hade djuren accepterat hans närvaro men när han började springa allt närmre och nästan krockat in i en av de mindre medlemmarna så hade den med enorma betar daskat till honom hårt i sidan. Han hade inte haft något att sätta emot när det skedde och hade rullat över marken, som en sten som blivit knuffad ner för en backe. 
Han hade blivit liggandes en stund för att sedan, med ny kraft, springa genom en skock fåglar som höll till på marken. Tiden hade passerat långsamt och till slut hade han bara ramlat ihop. Blivit förlamad av tristess.
Nu hade himlen hunnit mörkna och en kall vind dragit in över området. Det först var när en diffus skepnad gjorde sig synlig i mörkret som Garn nyfiket lyfte huvudet. Varga!
"Jag har haft så tråkigt," gnällde han. "Nästa gång du tänker försvinna så länge får du gärna säga det."
Till överst på sidan Gå ner
Pond

Pond

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Rastlös [Pond]   sön 10 feb 2019, 12:47

Det var riktigt kallt här. Pond hade insett att han inte gillade kylan nå värst. Den bröt sig mest in och trängde sig på där den inte var välkommen. Inte ens i den lilla grottan han hittat under några klippblock föregående kväll hade han fått vara ifrån kylan. Den hade kommit smygande och tvingat iväg honom innan det ens började dagas. Så han hade gått, och gått och gått. Han var utled på att gå. Dessutom började det mörkna och han hade fortfarande inte hittat någonstans att sova.

En bit framför honom skymtade något som såg ut som ett klippblock vilket kunde betyda skydd. Han närmade sig skyndsamt.. tills klippblocket höjde huvudet och började prata. Pond stannade förvirrat och lade först då märke till vargens lukt som låg över området. Hur han kunde vara så ouppmärksam var den största frågan. Han la huvudet på sned när klippblocket fortsatte prata och fortsatte närma sig, han var helt säker på att de aldrig hade setts tidigare men vargen verkade tro så.
"Jag är rätt säker på att vi aldrig sets innan, men jag lovar att säga till om jag tänker försvinna en längre stund." sa han och flinade ner mot främlingen. Den såg nästan grotesk ut i sin grovhet. Pond tänkte på den blå björnen som Kremla pratat om, det måste ha varit såhär den såg ut.... fast att den blåa tuppkammen täckte hela kroppen.
"Du råkar inte veta om det finns någon lya eller liknande i närheten? Jag är inte så sugen på att sova här ute inatt." frågade han med ett leende som falnat en aning och blivit snett. Svansen slog lite skamset bakom honom, han frågade trots allt en främling om skydd för natten.
Till överst på sidan Gå ner
 
Rastlös [Pond]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: