HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» En gång ett hem [Qu, Zombiejägare, Öppet]
Horn och växtlighet [Malphas] EmptyIdag på 13:19 av Lunula

» Fler vänner i dimman [Pond, Larzarus]
Horn och växtlighet [Malphas] EmptyIdag på 10:00 av Larzarus

» Glödande mönster [Aliital]
Horn och växtlighet [Malphas] EmptyIgår på 21:19 av Aliital

» Drunkar i sömnen [Ani]
Horn och växtlighet [Malphas] EmptyIgår på 21:05 av Reya

» Botten är Nådd [Navezgane]
Horn och växtlighet [Malphas] EmptyIgår på 14:32 av Atheala

» Utflykt[p]
Horn och växtlighet [Malphas] EmptyIgår på 14:07 av Leani

» Tror du på framtiden? [Mirage]
Horn och växtlighet [Malphas] EmptyIgår på 01:00 av Kolzak

» Den döda vinkeln [Kolzak]
Horn och växtlighet [Malphas] EmptyIgår på 00:56 av Kolzak

» Tankar [Kolzak]
Horn och växtlighet [Malphas] Emptylör 15 jun 2019, 12:16 av Ezekiel

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Horn och växtlighet [Malphas] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Horn och växtlighet [Malphas] Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Horn och växtlighet [Malphas]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ehfra

avatar

Spelas av : Julia

Horn och växtlighet [Malphas] Empty
InläggRubrik: Horn och växtlighet [Malphas]   Horn och växtlighet [Malphas] Emptylör 12 jan 2019, 16:20

Ehfra satt fast, och hur hon än krängde, vred och lirkade verkade lianerna bara sno sig hårdare och hårdare om hornen med varje försök. Marken runt de stora tassarna var uppriven i en vid cirkel, nacken stramade och huvudet värkte. Fastnat i buskar och kvistar i växtlighet hade hon gjort många gånger, men aldrig så här. Till slut hade hon muttrat för sig själv att hon minsann skulle bli kvar i den unkna skogen till dödagar, och att hon hoppades innerligt att den som vandrade förbi härnäst i alla fall fick sig ett gott skratt åt hennes fåniga, olyckliga öde - men i samma ögonblick hörde hon röster.
  Raganan snurrade snabbt runt på stället och spetsade hoppfullt de långa öronen. Skogen var mörk och dunkel, och dimman som alltid verkade slingra sig runt buskarna hämmade sikten. För ett ögonblick var hon osäker på om hon verkligen hört rätt, att det bara var önsketänkande i en desperat stund, men sedan hörde hon det igen. Den här gången var hon helt säker, och gav ifrån sig ett gällt skall. Ljudet var ekade, och rösterna tystnade med ens. Ehfra väntade otåligt i flera minuter innan hon vågade sig på att kalla igen. Den här gången hördes ljudet av tunga tassar mot underlaget. 
  En kraftig hane med brun päls närmade sig med skeptisk uppsyn. Ehfra tittade fåraktigt tillbaka när han blev stående en bit bort. Hon harklade sig med ett nervöst skratt, och när hon talade var det med en bred, Nimoriansk dialekt.
  "Eh- hej. Hej. Jag-" Ehfra ryckte menande i lianerna. "Jag sitter fast." Uppenbarligen. "Kan du kanske.." Blicken fastnade plötsligt ett spetsigt, grått föremål hanen bar med sig. "Hjälpa mig?"

[Utspelar sig som avtalat strax efter att Ljusets Krigare hämtat upp Tezuka från Draugai. Var så länge sen jag rollade Ehfra ordentligt haha, ursäktar lustigheter <3]
Till överst på sidan Gå ner
Malphas
Flockledare
Malphas

Spelas av : Jenn

Horn och växtlighet [Malphas] Empty
InläggRubrik: Sv: Horn och växtlighet [Malphas]   Horn och växtlighet [Malphas] Emptysön 13 jan 2019, 00:29

I den så annars ödsliga skogen var deras närvaro nästan omöjlig att förbise. En samlad trupp på sju vargar i olika storlekar och kulörer. Flera av dem diskuterade friskt om vad som väntade i Kawasatri.
Plötsligt sprang ett skall genom luften och alla föll in i tystnad. Blickar växlades mellan varandra och Malphas såg frågande mot Exodus som mötte honom med en lika förvånat uttryck.
Det var när ett andra skall hördes som dom haltade gruppen.
"Jag ser efter." 
Ett djupt andetag för att samla styrka och han öppnade sig för den osynliga världen, sträckte dom mentala trådarna som satt fast till hans sinne. Sträckte dem långa och yviga.
Det tog inte någon längre stund att finna främlingen då hennes närvaro lyste som en stjärna på en svart natthimmel i skogen. 
Utan ett ord dök han in bland buskagen och följde de riktlinjer som låg uppmålade för hans inre, och när hennes skepnad uppenbarade sig blev han först stående en bit bort för att betrakta henne med en viss skepsis. 
'Hjälpa mig?'
Han sträckte sig efter huggtand som satt i sin läderskida på hans högra framben och lät sedan vapnet vila i hans käft medan han sökte hennes ytliga tankar på information om vem hon var. 
När han ansåg sig färdig planterade han en skarp, menande tanke i hennes huvud som bar hans röst; 
"För din skull, rör dig inte." 
Han slöt upp den sista biten för att inspekterade lianerna som slingrat sig runt tiken och höll henne stången. Hon var långbent och hög i manken, högre än han själv, och med hornen så nådde hon definitivt upp i Exodus höjd. Han skulle behöva stå på bakbenen för att nå ändå upp. Med sin kniv i högsta hugg började han separera tiken från sitt fängelse, en lian efter en annan. När den sista föll tog han några steg tillbaka och placerade huggtand åter i sin skida. 
"Mitt namn är Malphas." Han lyfte den stålgrå blicken.  "Är du troende?"
Till överst på sidan Gå ner
 
Horn och växtlighet [Malphas]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: