HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Rosor likt Blod [Aliital]
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIdag på 00:40 av Aliital

» Blodig Ek [Öppet]
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIgår på 22:44 av Ledenu

» Förvirring (Aliital)
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIgår på 22:33 av Aliital

» Bacc At It (Again) [Duva]
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIgår på 21:19 av Bambra

» Stadens myller [Oblivio]
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIgår på 20:48 av Blair

» Let them come to me [Ulixes]
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIgår på 19:48 av Ulixes

» aj, sa ajo.
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIgår på 07:24 av Ajodelle

» Mejländring
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIgår på 06:46 av Ulixes

» Och du är? [Ajodelle]
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] EmptyIgår på 06:21 av Keisuke

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Arno, Malphas, Ronia

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 En extraordinär berättelse [Giv-valpar]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Varya
Blodbanan
Varya

Spelas av : My

En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptytis 06 nov 2018, 17:14

Ljudet av deras ljuva skratt hade lockat henne likt en lovsång. Över bäddar av molnblom, under rötter förvridna av ålder och över förvuxna stockar följde hon deras ekon. Vindens viskande och fåglarnas sjungande stämde in med dem i en vacker melodi.
Förtrollad av tonerna fann hon sig nästan lite olycklig när hon skymtade de små kropparna genom buskaget. Med en taktfasta steg travade hon fram genom de glesa buskarna. Det bleka anletet var kluvet i ett glatt leende och hennes svans viftade högt bakom henne.
     ”Hej!” rösten var gäll, barnslig. ”Vad gör ni?” Varya tornade upp sig över de små, men ansåg inte alls att det var ett problem. De klarblå ögonen spanade över valparna, betraktade dem. Det ryckte kvickt i hennes leende och med en stint blick såg hon bort. Den mörkröda, med den vackra bakdelen, såg upp på henne med en djupa ögonbryn och en sur min.
     ”Skit i det du, så lever du längre, blekfis” Varya skrattade kort.
     ”Jaså? Det säger du, va? Mmmm…” Det ryckte i hennes breda leende igen och hon skrattade till. ”Om du visste vilka hemligheter jag har dig att erbjuda skulle du aldrig sagt så.” Det ryckte i de små, runda öronen och sneglade upp på henne.
     ”Vill ni veta?” Varya spanade ut över de andra och satte sig långsamt ner.
Till överst på sidan Gå ner
Murg
Durres vittne
Murg

Spelas av : Jenn

En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: Sv: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptymån 17 dec 2018, 00:20

"Hej du!" Ynglingen svängde våldsamt på svans och bakdel när hon dök upp som från ingenstans bland buskagen. Han hade varit på väg att svara på främlingens fråga när en av systrarna avbröt honom. Murg fnissade dovt åt Yinas kommentar, samtidigt som det var rätt taskigt så var det ändå rätt kul sagt. Hon var ju vit i ansiktet.
"Hemligheter!" Tjöt Murg rakt ut när tiken lockade med dem. Han stampade upprymt med tassarna i marken. "Jag vill veta alla hemligheter! Berättaaaaaaaaaa." Han stirrade på henne med stora, bedjande ögon samtidigt som ett flin lurade i den ena mungipan.
Till överst på sidan Gå ner
Sari
Durres vittne
Sari

Spelas av : Vic

En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: Sv: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptytor 24 jan 2019, 00:05

Sari himlade med ögonen åt sin bror som tjöt av lycka.
    "Men Muuuurg!", skrattade hon varmt och gav honom en knuff i sidan. De hade fått lära sig att alla främlingar var långt ifrån snälla. Kanske hade det varit bättre att gå sin väg men de var fyra mot en, resonerade Sari. Och hemligheter. Hur mycket hon än inte ville medge det så ville hon verkligen, verkligen veta vad främlingen hade att säga. Kanske visste hon vad som fanns bortom Ötamons lummiga skog? Ett hemligt ställe som kunde bli deras eget.
    Valpen försökte sig på ett nonchalant uttryck när hon slog sig ned mellan Murg och Yina, en illa dold nyfikenhet i sin blick. "Beror på. Är det bra hemligheter? Vi kanske redan vet om dem", utmanade hon och ryckte på axlarna.
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Blodbanan
Varya

Spelas av : My

En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: Sv: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptysön 17 feb 2019, 15:54

Varya skrattade tyst men förtjust. De var bedårande.
     “Såklart, ni vet mycket mer än vad man kan tro. Mycket mer än ni borde.” Leendet blev lite större. Hon suckade djupt.
     “Aaah, jag har så mycket att berätta… Sånt som ingen annan vill berätta för er...” Munnen snörptes i ett tankfullt uttryck innan det vida flinet bröt ut igen. “Vad har ni hört om Nattens barn?”

[Längsta inlägget i världen, va inte avundsjuk.]
Till överst på sidan Gå ner
Murg
Durres vittne
Murg

Spelas av : Jenn

En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: Sv: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptytis 05 mar 2019, 22:41

"Men Sariiiiiii," pep han tillbaka och skrattade till när systern buffade honom.
“Aaah, jag har så mycket att berätta… Sånt som ingen annan vill berätta för er...”  Murg såg storögt runt på sina systrar innan blicken föll på honan igen. Han höll andan och väntade när orden äntligen kom. 
“Vad har ni hört om Nattens barn?” Murg andades ut, men tyst så han inte skulle förstöra stämningen som låg i luften. "Nattens... barn?" frågade han sedan osäkert och tryckte sig närmre Sari. "V-vilka är det då?"
Till överst på sidan Gå ner
Airi
Moderator | Durres vittne
Airi

Spelas av : MoonPhanter

En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: Sv: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptytis 05 mar 2019, 22:55

”Är det bra hemligheter? Vi kanske redan vet om dem.”
     ”Vi vet många hemligheter!” stämde Airi in på Saris svar. Det var sant, faktiskt. Men Airi kände mest behovet att påpeka det för att främlingen skulle förstå att de minsann också hade hemlisar. Bra sådana. När främlingen fortsatte så såg Airi ändå på henne med dåligt tillbakahållen iver.
     ”Åh, lätt! Det är barn födda på natten, duuh!” Airi kände sig väldigt smart. Hon satte sig ner med ett brett leende och snabbt viftande svans.
Till överst på sidan Gå ner
Sari
Durres vittne
Sari

Spelas av : Vic

En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: Sv: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptyons 06 mar 2019, 01:02

Airis omedelbara svar på främlingens fråga fick Sari att nästintill lätta från sin plats, triumfen tydlig i hela hennes kroppsspråk.
     "HA! Den du!" Hennes skratt var lättsamt och inte mer än ett belåtet fnitter när hon som hastigast räckte ut tungan. Det här hade främlingen minsann inte förväntat sig. Inte alls.

[Sorry för textväggen ∠( ᐛ 」∠)_]
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Blodbanan
Varya

Spelas av : My

En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: Sv: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Emptymån 25 mar 2019, 20:22

Varya skrattade tyst med dem, ögnade dem alla noggranna.
     “Smart. Ni är inte långt ifrån sanningen.” Det fanns många historier om deras framkomst. Född ur natten, född ur skuggan - vad som skrämde mest verkade vara det som fastnade.
     “Det är vargar som har evigt liv, men i utbytelse för deras eviga liv, måste de spendera det om natten.” Rösten var låg, bara en viskning högre än vindens sus. Hon kunde se de små öronen sträcka sig.
     “Det låter inte så dåligt, väl? Att leva för evigt med sina syskon, sin familj och Duraneir.” Ett varmt leende låg på hennes läppar. “Vill ni inte det?”
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty
InläggRubrik: Sv: En extraordinär berättelse [Giv-valpar]   En extraordinär berättelse [Giv-valpar] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon :: Måntemplet-
Hoppa till: