HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 17 nov 2018, 23:51 av Nibber

» Numoori på Instagram
fre 16 nov 2018, 00:45 av Sari

» Personlighetstest
tor 15 nov 2018, 16:06 av Blair

» Vart har jag hamnat?!
tor 08 nov 2018, 17:34 av Vârcolac

» En grå vän [Asami]
ons 07 nov 2018, 18:15 av Asami

» NY titel
ons 07 nov 2018, 12:40 av Digne

» Ensamtid är underskattat [Blair]
ons 07 nov 2018, 12:16 av Digne

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
tis 06 nov 2018, 17:14 av Varya

» Spegelbilder [Varya]
mån 05 nov 2018, 22:25 av Aurora

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Spegelbilder [Varya]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Aurora

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Spegelbilder [Varya]   tis 30 okt 2018, 15:37

"Åh, V", suckade Aurora och vred huvudet aningen åt sidan för att kunna inspektera käklinjens lockar. "Jag ööönskar att jag hade dina ögon." Hon sneglade mot systerns ögon i spegelbilden, och log.
     Systrarna hade hittat spegeln i en bostad i utkanten av måntemplet. De hade snokat runt, och dess reflektion av stjärnorna hade fångat deras blickar. Spegeln var helt rund, med en grå, blank kant graverad med fina mönster. Reflektionen var något av det skarpaste Aurora någonsin sett. Hon gissade på att den var gjort av glas, och någon annan metall, möjligen silver. Oavsett, så var den helt fantastisk. Systrarna kunde omöjligen släppa iväg den. Så tillsammans hade de tyst rullat iväg den, försiktigt för att inte väcka besökaren som tagit med den.
     De hade kämpat länge, länge, för att få hem den, men det var värt det. Aurora suckade nöjt, och vred återigen på huvudet för att inspektera sitt högra horn efter eventuella jack.
     "Jag tror förresten att det är någon tempelblabla som är lite förtjust i dig", fortsatte hon, och viftade med ögonfransarna. "Du vet han med den fina pälsen? Han ba' stirrar när vi är där." Aurora nickade menande.
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Blodbanan
avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Spegelbilder [Varya]   tis 30 okt 2018, 15:54

”Jag ööönskar att jag hade dina ögon.” Varya log brett och nöjt. För ett kort ögonblick sneglade hon på systern men fann sig snabbt tillbaka med att se på sig själv i den blanka ytan. Hon sträckte och poserade sig framför den. När Aurora fortsatte prata så såg Varya aldrig bort från sin spegelbild, men hon skrattade gällt.
     ”Ja, han har en fin päls ja”, erkände hon. Hon vände huvudet emot Aurora med ett tandat leende. ”Men inte mer än så.” Hon sträckte på sig igen, betraktade sina vinklar för den hundrade gången. ”Fast, en fin päls är inget att skyla.” Varya fnittrade igen när hon skakade på kroppen så den brunbrokiga fällen över hennes axlar rörde sig slött.
Till överst på sidan Gå ner
Aurora

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Spegelbilder [Varya]   tis 30 okt 2018, 16:14

"Fast, en fin päls är inget att skyla." Auroras blick fastnade på sin egen päls, och hon log åt den.
     "Ja, alla kan ju inte ta det för givet", suckade hon. "Du vet hon Eniloblabla någonting." Aurora visste mycket väl vad svartvargen hette, men det bubblade tillfredsställande i magen av att låtsas som att honan var så oviktig att Aurora inte kunde hennes namn. "Där pratar vi om en sorglig päls." Enfärgad, svart och tråkig! Den röda krökte på läpparna i ett elakt leende, och slapp ur sig ett fnitter som blev mer likt Varyas för varje dag som gick.
     "Jag tror jag ska be pappa om en till päls", funderade Aurora, och sträckte, vred och vände på sig framför spegeln för att försöka se hela sin kropp. "Vilken färg tycker du? Vi kanske kan matcha?" Återigen slängde Aurora en blick mot sin syster i spegelbilden, nu med siktet på Varyas pälsar. "Brun kanske?"
Till överst på sidan Gå ner
Varya
Blodbanan
avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Sv: Spegelbilder [Varya]   lör 03 nov 2018, 22:14

Varya visste inte om Aurora menade det hon sade om Enolirac eller om hon bara ville stötta Varya, men oavsett så uppskattade hon det. Varya log ett brett och varmt leende åt sin syster. Aurora fortsatte prata om pälsar, om hur hon önskade efter en ny.      
     ”Silvervargar, Aurora. Deras päls glänser, som spegeln här.” Hon nickade menande åt den runda skärvan. Hon tänkte på Hector och hans vackra päls.
     ”Känner du dig redo?” Varyas röst var låg, nästan lite hemlighetsfull. Ett tunt, nästan lite lömskt, leende vilade på hennes läppar. ”Du kan få prova min om du vill, vackra syster.” Varya kastade ett vakande öga på månvargsfällen som vilade över hennes skuldror. Den var för liten för henne, men en större fäll betydde mer omständigheter. Varya väntade på rätt tillfälle att utöka sin garderob.
Till överst på sidan Gå ner
Aurora

avatar

Spelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Spegelbilder [Varya]   mån 05 nov 2018, 22:25

Aurora la huvudet på sned, mötte sina ljusa ögon i spegeln medan hon funderade på det Varya sagt. Hon tyckte om glänsande saker, men ville hon verkligen bära runt på en? Skulle inte den stjäla hennes glans?
     "Känner du dig redo?" Systerns röst fångade Auroras uppmärksamhet innan orden gjorde det. Uttalat låg, nästan hemlighetsfullt, fick meningen Auroras hjärta att bulta. Det hade tagit tid för henne att vänja sig, men hon kände sig onekligen redo. Efter att ha varit runt vargpälsar så länge kändes det inte mer än rätt att få bära en själv.
     "Ja", svarade hon och log. Till sin belåtenhet fann hon att det var genuint. Hjärtat fladdrade i bröstet, men det var mer i extas över att äntligen beträda denna nya värld av möjligheter. Systern var större än henne, så Aurora hoppades att pälsen skulle passa henne bra. Det blev lättare för pappa att hitta en åt henne, om han visste vad han skulle leta efter. Tanken på att lägga in ett önskemål fyllde henne med en beslutsamhet. Hon hade tagit sig ut på spången över vattnet, och hon planerade inte att backa.
     Vant fick Varya av sig sin päls. Det hade blivit en vana för dem att ta av sina pälsar, eftersom pappa inte lät dem gå med dem till Måntemplet. Försiktigt placerades månvargspälsen över Auroras rygg, och hon kastade en blick på sig själv i spegeln.
     Så van vid att se Varya i samma päls, kändes det obekant att se sin egen kropp bära den. Men ju mer hon tittade, desto nöjdare blev hon. Det var inte svårt att se varför systern föredrog vargpäls. Den föll sig finare över kroppen, och mönstret! Inget annat djur i världen kunde matcha de mönster som Numooris vargar visade upp.
     Klädd i pälsen kände Aurora sig stark. Hon stod rak i ryggen, men drog ändå försiktigt av sig den för att ge tillbaka till sin syster.
     "Ja, jag är definitivt redo", kuttrade hon nöjt. "Åh Varya, hur ska man någonsin kunna gå tillbaka till andra accessoarer efter att ha burit en vargpäls?"
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Spegelbilder [Varya]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Spegelbilder [Varya]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: