HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Surrender and resist [E]
Igår på 16:48 av Figaro

» Allt som krävs
lör 20 okt 2018, 19:09 av Nadie

» Långtråkig väntan [Even]
tis 16 okt 2018, 23:52 av Even

» Död karris
tis 16 okt 2018, 18:10 av Tapeesa

» Tidig morgon [Ronia]
mån 15 okt 2018, 19:40 av Blair

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:46 av Arkal

» Muttra lagom (Even)
fre 12 okt 2018, 22:40 av Arkal

» Krälande rötter [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:28 av Arkal

» Down the wolf hole [OPEN]
fre 12 okt 2018, 18:15 av Harlequin

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Blod och lera

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Öhld

avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Blod och lera   sön 12 aug 2018, 21:57

Stämningen var låg när tassarna sjönk ner djupt i leran på den lilla gruppen av vargar som var på väg mot Snöstrand längs den på flera platser nästan förstörda stigen. Regnet tycktes aldrig ta slut och vattnet rann i djupa strimmor längs deras pälsar, och de längtade nu bara tills att de kunde få komma fram till mat och varma sovplatser.

Öhld gick sist i ledet. Han föredrog att ha Daevor och Uma framför sig, samtidigt som han kunde hålla koll bakom dem. Daevor var oavsett den som var bäst på att hålla en högre takt när de vandrade, även om det var i stort sett omöjligt nu i leran så gick han oftast längst fram av gammal vana.

Efter ytterligare några timmar hade regnet till slut börjat ge med sig, och de kunde nu skymta Snöstrands eldar på håll.
"Äntligen" Flämtade Uma trött. De andra kunde bara utmattat hålla med. Vandringen från Tassemarken hade känts helt oändligt lång, även om det bara hade varat i knappt 4 dagar.

Väl innanför den enkelt byggda vaktade inhägnaden kunde de andas ut och började ruska av sig fukten och den värsta leran. Medan de stod där var det en högrest imponerande gråvarg som närmade sig. De hade mött honom förut, och det var lätt att komma ihåg hans nyare tilltalsnamn. De alla tre försökte sträcka på sig för att se mer ordnade ut än de antagligen gjorde.

"General Dödöga!" utbrast Öhld. Han kunde inte låta bli att alltid skrämmas lite utav de svarta hålet som gapade i generalens ansikte. Öhld kom aldrig ihåg vad han egentligen hette, men så var det heller ingen som använde sig av det.
"Ni ser ut att ha tagit med er ett helt träsk hit. Har vandringen gått bra? Har ni något att rapportera." Frågade han i lugn men något barsk ton.
"Allt lugnt mellan Tassemarken och hit. Vi tog ner en mindre grupp zombies som hade passerat stigen, men i övrigt är allt lugnt." Öhld insåg nu att de hade en del torkat gammal blod över sig som vittnade om den något slabbiga zombie avrättningen.
"Vi skulle hälsa från Generalen i Tassemarken att de ska skicka resurser så snart de fått dem från Nordriket. Isblod kommer förbi med vad Snöstrand behöver."
General Dödöga nickade ogillande och grymtade något. Det var ingen hemlighet att han avskydde isbloden när de kom förbi hans utpost. Han tyckte de kunde klara sig bra utan dem i närheten.
"Nåväl. Nu får ni vila upp er. Vi har fått rapporter idag om att en större hord är på väg söderut, så vi behöver ha er alla redo så snart som möjligt. Det finns gott om mat så tar för er. Och se till att tvätta upp er. Ni stinker."
Dödöga vände sig om och lämnade dem bakom sig. Öhld andades ut och gav Daevor och Uma en menande blick. Det var inte en lång vila de skulle få.

[Öppet rollspel!]
Till överst på sidan Gå ner
Venganza
Moderator
avatar

Spelas av : Zara

InläggRubrik: Sv: Blod och lera   sön 12 aug 2018, 23:41

| Tänker mig att det här utspelar sig några timmar efter Öhld och co anlänt |

Månader hade nu förflutit sedan den mörka honan skiljts från sin syster. Att de skiljdes åt kanske var fel ord, tappat bort var nog mer korrekt. Den syster som alltid hade funnits där vid hennes sida, sin trogna vandringskamrat och bästa vän. Spårlöst försvunnen. 
Hon hade sökt i veckor utan resultat, hade aldrig direkt slutat även om det inte var lika aktivt numera. Situationen hade förargat henne, irriterat och frustrerat. Det var väl en av de främsta anledningarna till att hon slutat upp vid Snöstrand. För det första så var den en genomfartsled för många vandrare, och för det andra så behövde hon ta ut sin ilska på något eller någon. Den senaste månaden eller så hade de döda fått duga. Det fanns en underlig tillfredsställelse med att utrota dem en efter en.
Det var de tankar som fyllde hennes hjärna även denna natt där hon sprang. Glaset klirrade från de ringar hon bar kring benen. Hon hade tagit på sig att hålla koll på den lite större horden som var på väg mot utposten under dagen, och nu hade de ökat takten, rätt mot dem.
Regnet piskade hennes i ögonen, och underlaget blev allt mer lerigt, vilket tvingade henne att sakta av på takten. På håll kunde hon höra deras stönanden och diverse andra ljud som var omöjliga att sätta ord på. Hon var en bra bit före dem, men ville inte gärna riskera att fastna och låta dem komma ikapp.
Hon stannade upp och formade om det mesta av glaset till ett halsband för att inte tynga ner tassarna för mycket, resten av det lämnade hon innan hon satte kroppen i rörelse igen, något långsammare i takt än innan.
Det dröjde inte allt för länge innan hon fick syn på Snöstrand. Hon hade hållit till här ett tag nu, även om hon mest var ute och jagade så var det en bra plats att stanna till på då och då för att återhämta sig.
''Inkommande!'' ropade hon då hon kom inom hörhåll för utposten.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
 
Blod och lera
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Silverpile :: Snöstrand-
Hoppa till: