HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Drunkar i sömnen [Ani]
Vit flod [Zarko] EmptyIgår på 18:54 av Reya

» Nytt kapitel
Vit flod [Zarko] EmptyIgår på 09:13 av Shiva

» Bekanta gestalter
Vit flod [Zarko] EmptyIgår på 08:44 av Akira

» Ett ljus bland skuggor [P]
Vit flod [Zarko] Emptysön 23 jun 2019, 11:20 av Ezekiel

» To become a God?
Vit flod [Zarko] Emptylör 22 jun 2019, 18:20 av Selva

» Adena
Vit flod [Zarko] Emptytor 20 jun 2019, 20:05 av Adena

» Adoptera Varco?
Vit flod [Zarko] Emptytor 20 jun 2019, 18:06 av Vârcolac

» Utflykt[p]
Vit flod [Zarko] Emptyons 19 jun 2019, 17:24 av Leani

» Mjuka flingor [Öppet]
Vit flod [Zarko] Emptyons 19 jun 2019, 01:28 av Oberon

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Vit flod [Zarko] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Vit flod [Zarko] Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Vit flod [Zarko]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Nace
Ninjavarg av Oga
Nace

Spelas av : My

Vit flod [Zarko] Empty
InläggRubrik: Vit flod [Zarko]   Vit flod [Zarko] Emptytis 31 jul 2018, 23:59

Vinden som blåste genom gräset var ljummen och behaglig trots att det var sent på kvällen. Stjärnorna glittrade likt pärlband av diamantstoft på den mörka avgrunden medan månen kastade sitt bleka sken över slätten. Gräshoppornas skönsång var betryggande och påminde cikadorna hemma i Acherati.
     Den unge varghannen hade lagt sig en bit upp längs vattenbrynet till den breda floden. Såhär dags var den lugn och tyst. Om man inte såg den flera tiotals meter breda floden så hade man nog aldrig vetat att den fanns. Vattendraget hade lett honom långt genom det främmande landet, stundvis hade den varit förrädisk och vild men just här var den stilla och vit likt snö i månens ljus.
     Nace hade just lagt sig till rätta i det unga, mjuka gräset när ett avlägset rasslande fångade hans uppmärksamhet. Unghanen låg kvar, dold av högt gräs, lyssnade lite extra. Det var inte vinden som skakade gräset så, och han insåg snart att det var steg. Den nya insikten fick honom att skjuta upp likt en blixt ur marken. Hans vita fäll gjorde det omöjligt för honom att dölja hans närvaro även om han velat, han stack ut likt ett ljus i nattmörkret. Öronen stod rättade på hans hjässa när han spejade ut över låglandet och munnen var snörpt i ett stelt uttryck. Det var ingen hemlighet att Nace var lite rädd av sig och han hade aldrig varit den tuffaste i sin syskonskara, men han lät aldrig det hålla honom tillbaka. Men när han letade efter främlingen någonstans i det höga gräset så önskade han innerligt att han inte varit ensam.

[Edit; glömde lägga till lite bilder jag hade som inspiration: länk 1länk 2.]
Till överst på sidan Gå ner
Zarko

Zarko

Spelas av : RoseLife

Vit flod [Zarko] Empty
InläggRubrik: Sv: Vit flod [Zarko]   Vit flod [Zarko] Emptytor 02 aug 2018, 16:37

Zarko hade funnit sig i detta nya landskap efter broderns död. Det var så annorlunda från allt han var van vid och det kändes fel att vara här, han var en produkt av Lavaöknen och denna plats så full av liv var helt udda för honom.
 Hans öron klippte till och ställde sig när han hörde ett ljud och han gick lungt framåt, han kunde hoppa in i en strid på ett ögonblick om det behövdes. Snart såg han en vit gestalt och han stannade upp, han var påväg hitåt för en flod han hade funnit en annan dag, och nu råkade denna varg vara mellan honom och den livsgivande floden.
 "If you don't go after me, I won't go after you, I just want something to drink and I'll be on my way. I am warning you though, my brother passed away recently, and I'm not in the mood for games" Han visste inte om den andre vargen kunde Nimorian, men han gick närmre den andre vargen  då den var mellan honom och vattnet.
Till överst på sidan Gå ner
Nace
Ninjavarg av Oga
Nace

Spelas av : My

Vit flod [Zarko] Empty
InläggRubrik: Sv: Vit flod [Zarko]   Vit flod [Zarko] Emptytor 02 aug 2018, 18:45

De violetta ögonen såg stirrigt på den större varghannen som uppenbarade sig framför honom. Det ljusgula anletet var ärrat och skrämmande. Nace svalde hårt när vargen tog till orda. Öronen vinklade sig undergivet tillbaka och hela hans hållning sjunk ihop. Ynglingen hade aldrig varit i ett slagsmål – inte ens när valpleken med hans syskon gått för långt, Nace hade alltid varit den som gett upp först – och han planerade verkligen inte att vara det med denna större, otäcka hannen.
     ”O-ofcourse not, sir” hastade han ur sig, rösten var spröd och tunn. Nace makade lite på sig, en uppenbar gest att låta hannen ta för sig. Den ljuslila blicken flackade av och an, osäkert och nervöst.
      ”I’m s-s-sorry for your loss though.” Nace försökte le försiktigt och uppmuntrande. Kanske behövde hannen bara lite tid att släppa in andra? När han var bara en valp hade hans far Stripe en gång sagt att alla inte kommer gilla honom, det hade varit ett svårt koncept att ta in, men även nu insåg han att han inte riktigt accepterat det faktumet än.
Till överst på sidan Gå ner
Zarko

Zarko

Spelas av : RoseLife

Vit flod [Zarko] Empty
InläggRubrik: Sv: Vit flod [Zarko]   Vit flod [Zarko] Emptytis 07 aug 2018, 20:07

Zarko såg på den mindre vargen som verkade väldigt nervös och en låg fnysning puffade ut små lågor ur hans näsborrar. 
 Patetiskt hur denna varelse stammade bara vid hans åsyn, det var alltför likt brodern, han frustade tungt och satte sig ner istället för att fotrsätta mot floden, han behövde rensa sina tankar.
 Den vita vargen ursäktade hans förlust och Zarko ställde sig iden och de eldfärgade ögonen naglades fast vid den andre.
 "Don't be sorry, he was a weakling and he deserved the death he got, never be sorry for anything." Röt han fram och stirrade fortfarande stint på den mindre för att se hur denne skulle reagera.
Till överst på sidan Gå ner
Nace
Ninjavarg av Oga
Nace

Spelas av : My

Vit flod [Zarko] Empty
InläggRubrik: Sv: Vit flod [Zarko]   Vit flod [Zarko] Emptymån 07 jan 2019, 23:00

Nace hade aldrig kunnat vänta sig reaktionen. Den väldiga vargen röt åt honom, som om han gjort något fel - men inte ens när Nace gjort misstag hade han någonsin blivit skriken på så. Skräckslagen sjunk han ihop ännu mer, nästan nere på gräset där han vred sig olustigt i en undergiven position. Svansen viftade febrilt bakom honom.
     “S-s-s-sorry. N-no, I’m n-not sorry! I’m-” Stressen strålade ur hans ögon likt strålkastare när han såg upp på hannen. Var det nu han skulle dö? Nace tänkte inte stanna för att se efter. Istället använde han vinden till sin nytta, och så snabbt han bara kunde lämnade han platsen och den otäcka främlingen bakom sig.

[Avslutaaaaaar, för jag suger.]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Vit flod [Zarko] Empty
InläggRubrik: Sv: Vit flod [Zarko]   Vit flod [Zarko] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Vit flod [Zarko]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: