HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 01:26 av Malphas

» Asså förlåt
mån 17 dec 2018, 23:21 av Silas

» Spegelbilder [Varya]
mån 17 dec 2018, 22:43 av Varya

» [Avslutat] Dedboi
mån 17 dec 2018, 20:27 av Yargol

» En uppmaning till handling [LK & Tez]
mån 17 dec 2018, 18:48 av Malphas

» Yo Devils!
mån 17 dec 2018, 13:40 av Azazel

» Vindarna av vinter [Exopuss]
mån 17 dec 2018, 04:23 av Malphas

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
mån 17 dec 2018, 00:20 av Murg

» När timglaset rinner ut
fre 14 dec 2018, 00:24 av Åskvilja

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Ronia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Kamp [Haru]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Frenja
Svamp
avatar

Spelas av : Jenn

InläggRubrik: Kamp [Haru]   tor 07 jun 2018, 23:56

En ung nordanvind hade lyckats parera sig fram mellan otaliga trädstammar och fick i sin framfart de sedvanliga dimslöjorna att mjukt dansa genom det dunkla skogslandskapet. På himlavalvet vilade månens rundade skepnad och skänkte sitt varsamma ljus till världen. 
Det var en behaglig kväll om än något kylig.
Frenja låg platt på magen intill ett mindre vattenparti med en enorm paddas ena bakben fångat mellan käkarna. Den skrek högt och missnöjt, kämpade för sitt liv. Ryckte och slet medans tikens kropp gled runt i det kläggiga underlaget. Kanske att hon eventuellt tagit sig vatten över huvudet med ett byte som var i samma storlek som henne själv. Kanske.
Marken hade efter eftermiddagens korta period av regn visat sig vara förrädiskt hal och gråblodet hade vid sitt försök att dra med sig paddan till lyan, tappat fotfästet i leran och fallit till marken.
Det var under högljudda muttranden som hon kämpade sig upp på tassarna och tack vare sina vingar lyckades hon för stunden att dra bytet och sig själv bort från det värsta underlaget, men det var inte utan kamp. Bytet tjöt igen och slängde sig åt sidan, kraften i dess rörelse var för stor för att hon skulle orka hålla den på plats och med ens slets hon med in i buskaget följt av ett eget gällt läte.
Till överst på sidan Gå ner
Haru
Oprovocerat Arg™
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Kamp [Haru]   tis 09 okt 2018, 19:18

Det här var en fruktansvärd skog. Snårig och kall och mörk och fuktig. Haru slet loss manen ur en samling låga grenar som hon råkat promenera in i. Hon grymtade frustrerat och fortsatte framåt med hårda steg. Hon hade följt den fördömda ravinen, hade trott att den kanske skulle ta slut nån förbannad gång. Men det gjorde den inte. Och plötsligt hade hon befunnit sig här. Hon var inte säker på var ravinen hade tagit vägen, men den var onekligen inte kvar vid hennes sida längre. Dimman gjorde det svårt att orientera sig, särskilt sedan den börjat röra sig. Dofterna i området sade henne inte mycket. Hon kunde känna doften av varg, av rävar och andra djur, men kunde inte avgöra varifrån de kom. Det var frustrerande, minst sagt.
     Gälla tjut och grenar som bröts fick Haru att stanna upp. Ut ur buskaget vid sidan om henne kom en överdimensionerad padda sprattlande. Släpande i leran efter den följde en liten flaxande varelse. Haru stirrade dumt ett par sekunder. Det var en räv. Eller något liknande en räv, som hängde tag i paddans ena ben. Haru följde dem med blicken när paddan kämpade förbi, innan hon kom på sig själv med en morrning.
     ”Hörru!” Haru stegade ikapp räven, och stampade hårt på paddan för att stanna den. Den var mjuk och knakade under hennes tass, men slutade inte sprattla. Hon blängde på räven. ”Hörruduru, berätta hur jag kommer ut ur den här skogen!” krävde hon högtljutt.
Till överst på sidan Gå ner
 
Kamp [Haru]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Döda skogen-
Hoppa till: