HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Rosor likt Blod [Aliital]
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIdag på 00:40 av Aliital

» Blodig Ek [Öppet]
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIgår på 22:44 av Ledenu

» Förvirring (Aliital)
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIgår på 22:33 av Aliital

» Bacc At It (Again) [Duva]
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIgår på 21:19 av Bambra

» Stadens myller [Oblivio]
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIgår på 20:48 av Blair

» Let them come to me [Ulixes]
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIgår på 19:48 av Ulixes

» aj, sa ajo.
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIgår på 07:24 av Ajodelle

» Mejländring
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIgår på 06:46 av Ulixes

» Och du är? [Ajodelle]
Men med dig som mitt ljus [Hielo] EmptyIgår på 06:21 av Keisuke

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Arno, Ivan, Iwria

Flest användare online samtidigt: 82, den lör 03 aug 2019, 03:18
Chatt
Uppdateringar: Nattvarg, Formskiftning, Yttre Mörker
Men med dig som mitt ljus [Hielo] Emptysön 04 aug 2019, 20:45 av Sleazoid
Då detta blev en ganska övergripande uppdatering som påverkar många olika vargar så valde vi att gå ut med det som en nyhet också.

Vi har länge ansett att kraften formskiftning behövde få sig en rejäl uppdatering då den var alldeles för bred och gränslös till skillnad från andra krafter. Och samtidigt insåg vi att kraften Skuggor egentligen innehöll två krafter medans Yttre Mörker inte alls var definierat. Hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Men med dig som mitt ljus [Hielo] Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Men med dig som mitt ljus [Hielo]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Azazel
Moderator
Azazel

Spelas av : MoonPhanter

Men med dig som mitt ljus [Hielo] Empty
InläggRubrik: Men med dig som mitt ljus [Hielo]   Men med dig som mitt ljus [Hielo] Emptylör 14 apr 2018, 23:43

Det hade varit uppenbart att han närmade sig knutpunkten redan långt innan Azazel anlände i lagunen. Ju närmre han kommit desto fler vargar hade han mött. Vandrare på väg åt samma eller motsatt håll. Främlingar som samlats för att vila från sina egna långa resor, fler som var här på olika ärenden, eller som sökte platsen av ren nyfikenhet. Han hade inte längre varit ensam i skyn när han flugit in över landskapets ångande marker. Han hade kunnat se platsen redan på håll; en vid platå med rykande källor och tydliga strukturer runtom. Doften av otaliga främlingar som befann sig, eller hade befunnit sig på platsen hängde med ångan i luften. Han hade cirkulerat området på håll, innan han funnit en plats att landa på. En plats en bit utanför Islagunens myllrande liv där han kunde andas för ett ögonblick innan han gav sig in på området.
     Det var inte oväntat när det som mötte honom var viskningar. En del främlingar hade hyfs nog att se bort när Azazel vände blicken mot dem, men många stirrade öppet. Livet i lagunen stannade inte upp när han lunkade in bland dem, men vargar han passerade följde honom gärna med blicken. En del med öppen nyfikenhet. Många med illa dolt ogillande.
     En del av honom ville bli arg, ville ryta åt dem att sluta viska. Sluta stirra som om han var ett djur. Den större delen av honom, en äldre och tröttare del, drog istället ett djupt andetag. Han hade levt länge nog för att inse att det inte var värt att lägga vikt vid deras ord. En lång livstid av dåliga beslut och hårda konsekvenser. Han levde än, och hade inga planer på att ändra på det. Inga planer på att låta främlingar som inte kunde veta bättre krypa under skinnet på honom. Han visste mycket väl varför de viskade.
     Azazel stannade upp vid utkanten av platån. Han slöt tillfälligt ögonen och drog in ett nytt, djupt andetag. Den varma, fuktiga luften fyllde hans lungor. Det var så många vargar här. Många fler än han var van vid. Det var lika bra att få det överstökat. Han stålsatte sig mentalt, innan han öppnade ögonen igen och såg sig omkring. Han vände sig till de första vargarna i närheten som tycktes mer intresserade av hans anlete än äcklade.
     ”Ursäkta mig? Jag letar efter min bror.”

[Privat till Hielo, men jag tänker påstå att det är okej för utomstående att bidra med ensamma inlägg om någon vill låta sin karaktär vara ett ansikte i mängden :') Azazel frågar runt om det är någon som har sett hans bror, och beskriver Zayev som "en stor, blå björn med många ögon."]
Till överst på sidan Gå ner
 
Men med dig som mitt ljus [Hielo]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Islagunen-
Hoppa till: