HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 17 nov 2018, 23:51 av Nibber

» Numoori på Instagram
fre 16 nov 2018, 00:45 av Sari

» Personlighetstest
tor 15 nov 2018, 16:06 av Blair

» Vart har jag hamnat?!
tor 08 nov 2018, 17:34 av Vârcolac

» En grå vän [Asami]
ons 07 nov 2018, 18:15 av Asami

» NY titel
ons 07 nov 2018, 12:40 av Digne

» Ensamtid är underskattat [Blair]
ons 07 nov 2018, 12:16 av Digne

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
tis 06 nov 2018, 17:14 av Varya

» Spegelbilder [Varya]
mån 05 nov 2018, 22:25 av Aurora

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Men med dig som mitt ljus [Hielo]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Azazel
Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Men med dig som mitt ljus [Hielo]   lör 14 apr 2018, 23:43

Det hade varit uppenbart att han närmade sig knutpunkten redan långt innan Azazel anlände i lagunen. Ju närmre han kommit desto fler vargar hade han mött. Vandrare på väg åt samma eller motsatt håll. Främlingar som samlats för att vila från sina egna långa resor, fler som var här på olika ärenden, eller som sökte platsen av ren nyfikenhet. Han hade inte längre varit ensam i skyn när han flugit in över landskapets ångande marker. Han hade kunnat se platsen redan på håll; en vid platå med rykande källor och tydliga strukturer runtom. Doften av otaliga främlingar som befann sig, eller hade befunnit sig på platsen hängde med ångan i luften. Han hade cirkulerat området på håll, innan han funnit en plats att landa på. En plats en bit utanför Islagunens myllrande liv där han kunde andas för ett ögonblick innan han gav sig in på området.
     Det var inte oväntat när det som mötte honom var viskningar. En del främlingar hade hyfs nog att se bort när Azazel vände blicken mot dem, men många stirrade öppet. Livet i lagunen stannade inte upp när han lunkade in bland dem, men vargar han passerade följde honom gärna med blicken. En del med öppen nyfikenhet. Många med illa dolt ogillande.
     En del av honom ville bli arg, ville ryta åt dem att sluta viska. Sluta stirra som om han var ett djur. Den större delen av honom, en äldre och tröttare del, drog istället ett djupt andetag. Han hade levt länge nog för att inse att det inte var värt att lägga vikt vid deras ord. En lång livstid av dåliga beslut och hårda konsekvenser. Han levde än, och hade inga planer på att ändra på det. Inga planer på att låta främlingar som inte kunde veta bättre krypa under skinnet på honom. Han visste mycket väl varför de viskade.
     Azazel stannade upp vid utkanten av platån. Han slöt tillfälligt ögonen och drog in ett nytt, djupt andetag. Den varma, fuktiga luften fyllde hans lungor. Det var så många vargar här. Många fler än han var van vid. Det var lika bra att få det överstökat. Han stålsatte sig mentalt, innan han öppnade ögonen igen och såg sig omkring. Han vände sig till de första vargarna i närheten som tycktes mer intresserade av hans anlete än äcklade.
     ”Ursäkta mig? Jag letar efter min bror.”

[Privat till Hielo, men jag tänker påstå att det är okej för utomstående att bidra med ensamma inlägg om någon vill låta sin karaktär vara ett ansikte i mängden :') Azazel frågar runt om det är någon som har sett hans bror, och beskriver Zayev som "en stor, blå björn med många ögon."]
Till överst på sidan Gå ner
 
Men med dig som mitt ljus [Hielo]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Islagunen-
Hoppa till: