HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Bakom ett leende [Even, Varya]
Igår på 21:36 av Even

» Röta [Aurora]
Igår på 18:58 av Ivo

» Lost, but not quite alone [Aliital]
Igår på 17:47 av Leutwin

» Andas in och andas ut [P]
Igår på 15:41 av Ivo

» Blodad tand [Duva]
Igår på 15:34 av Ivo

» Frågor och svar (öppet)
Igår på 14:00 av Aimar

» Another brick in the wall [Lamia]
Igår på 13:24 av Lamia

» Spun sugar [p]
Igår på 13:21 av Kolzak

» Blodskog [p]
Igår på 13:02 av Elite

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Men med dig som mitt ljus [Hielo]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Azazel
Moderator
Azazel

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Men med dig som mitt ljus [Hielo]   lör 14 apr 2018, 23:43

Det hade varit uppenbart att han närmade sig knutpunkten redan långt innan Azazel anlände i lagunen. Ju närmre han kommit desto fler vargar hade han mött. Vandrare på väg åt samma eller motsatt håll. Främlingar som samlats för att vila från sina egna långa resor, fler som var här på olika ärenden, eller som sökte platsen av ren nyfikenhet. Han hade inte längre varit ensam i skyn när han flugit in över landskapets ångande marker. Han hade kunnat se platsen redan på håll; en vid platå med rykande källor och tydliga strukturer runtom. Doften av otaliga främlingar som befann sig, eller hade befunnit sig på platsen hängde med ångan i luften. Han hade cirkulerat området på håll, innan han funnit en plats att landa på. En plats en bit utanför Islagunens myllrande liv där han kunde andas för ett ögonblick innan han gav sig in på området.
     Det var inte oväntat när det som mötte honom var viskningar. En del främlingar hade hyfs nog att se bort när Azazel vände blicken mot dem, men många stirrade öppet. Livet i lagunen stannade inte upp när han lunkade in bland dem, men vargar han passerade följde honom gärna med blicken. En del med öppen nyfikenhet. Många med illa dolt ogillande.
     En del av honom ville bli arg, ville ryta åt dem att sluta viska. Sluta stirra som om han var ett djur. Den större delen av honom, en äldre och tröttare del, drog istället ett djupt andetag. Han hade levt länge nog för att inse att det inte var värt att lägga vikt vid deras ord. En lång livstid av dåliga beslut och hårda konsekvenser. Han levde än, och hade inga planer på att ändra på det. Inga planer på att låta främlingar som inte kunde veta bättre krypa under skinnet på honom. Han visste mycket väl varför de viskade.
     Azazel stannade upp vid utkanten av platån. Han slöt tillfälligt ögonen och drog in ett nytt, djupt andetag. Den varma, fuktiga luften fyllde hans lungor. Det var så många vargar här. Många fler än han var van vid. Det var lika bra att få det överstökat. Han stålsatte sig mentalt, innan han öppnade ögonen igen och såg sig omkring. Han vände sig till de första vargarna i närheten som tycktes mer intresserade av hans anlete än äcklade.
     ”Ursäkta mig? Jag letar efter min bror.”

[Privat till Hielo, men jag tänker påstå att det är okej för utomstående att bidra med ensamma inlägg om någon vill låta sin karaktär vara ett ansikte i mängden :') Azazel frågar runt om det är någon som har sett hans bror, och beskriver Zayev som "en stor, blå björn med många ögon."]
Till överst på sidan Gå ner
 
Men med dig som mitt ljus [Hielo]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Islagunen-
Hoppa till: