HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Obeslutsamt hjärta [Öppet]
lör 17 nov 2018, 23:51 av Nibber

» Numoori på Instagram
fre 16 nov 2018, 00:45 av Sari

» Personlighetstest
tor 15 nov 2018, 16:06 av Blair

» Vart har jag hamnat?!
tor 08 nov 2018, 17:34 av Vârcolac

» En grå vän [Asami]
ons 07 nov 2018, 18:15 av Asami

» NY titel
ons 07 nov 2018, 12:40 av Digne

» Ensamtid är underskattat [Blair]
ons 07 nov 2018, 12:16 av Digne

» En extraordinär berättelse [Giv-valpar]
tis 06 nov 2018, 17:14 av Varya

» Spegelbilder [Varya]
mån 05 nov 2018, 22:25 av Aurora

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Och utan riktning

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Azazel
Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Och utan riktning   lör 14 apr 2018, 13:36

[Det här rollspelet är Öppet för ett kort rollspel, men kommer ses som ensamt inlägg om inget svar ges.]

Han hade vänt söderut, passerat över savannens välbekanta vidder och längs öknens utkanter. Kanske var det ett tecken på desperation, ett dumdristigt beslut, när han sökt sig in över gamla bekanta marker, men han behövde vara säker. Behövde veta. När han passerat de steniga, sandklädda vyerna så hade han tvingats inse, än en gång, hur mycket som hade förändrats sedan han var här senast. De var inte heller kvar. Zayev var inte här.
     När han hade stannat och försökt få kontakt med platsens nya invånare så hade de inte tagit väl till hans närvaro. Sandvargarna – eller ökenvargarna, han hade aldrig riktigt kunnat skilja dem åt – hade jagat honom därifrån igen. Deras ögon hade varit vidgade i blandad vrede och fasa, deras tänder och krafter redo för anfall. Azazel kunde kanske inte klandra dem. De få sandvargar han mött för så många år sedan hade varken tagit väl till hans yttre eller hans dåvarande familj.
     Det var med än större oro i bröstet som han vänt norrut igen. Förbi lavaöknens utkanter, över Mardoufs bekanta form, och in över Numoorislättens böljande landskap. Här, med Kaiwoods gröna skogar som en avlägsen skepnad i norr, och Raukakekedjans gräns i söder, hade han åter stannat upp. Han hade mött ett mindre följe vargar som varit villiga att tala med honom. Deras nyfikna blickar och frågor hade varit många, och ingen hade egentligen mycket information att ge honom till svar på hans egna ord. Men de hade gett honom någonting annat. En väg att följa och ett litet hopp om hjälp.
     Morgonen hade precis övergått i dag. Marken under hans tassar höll fortfarande en del av vinterns kyla trots att våren hängde i luften. Små vita och gula blommor kämpade upp bland det nya gräset. De första insekterna surrade i den kalla brisen. Azazel satt stilla på en av slättens kullar med vingarna utfällda, vänd mot solen som kikade fram mellan skiftande moln. Långsamt värmde han upp sig igen efter nattens kyla.
     Främlingarna han mött hade fortsatt vidare kvällen innan efter en delad måltid. Från dem hade han fått höra om en plats längre norrut, en knutpunkt som även den var ny för honom. Han påmindes gång på gång om hur länge han varit borta. En mötesplats i Eriinari för många vandrare. Det skulle finnas fler vargar där, och fler som hade vandrat långt och mycket. Om det fanns en plats där hans chanser att möta någon som hade sett Zayev skulle vara större, så var det ett av hans bättre alternativ. I alla fall bättre än att vandra planlöst i hopp om att kanske råka på någon av en slump. Det gav honom ett mål. Det mildrade inte knuten i hans inre, men det gjorde saknaden och oron lite lättare att bära.
     När den värsta kylan i hans leder hade försvunnit så reste sig Azazel upp igen. Han ruskade på sig, sträckte ut sina stela ben och rygg, och vände blicken åt nordväst. Han hoppades, innerligt, att resan norrut inte skulle vara förgäves.
Till överst på sidan Gå ner
 
Och utan riktning
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Min värld utan er (P)

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: