HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» I gryningens ljus [Isil Anar]
Idag på 01:22 av Sraosha

» Det perfekta avslutet
Idag på 01:05 av Wunjo

» ᴡᴜɴᴊᴏ
Igår på 19:11 av Wunjo

» Lost, but not quite alone [Aliital]
Igår på 17:26 av Aliital

» Stjärnbilder [Aliital]
Igår på 17:18 av Aliital

» Kallelsen [Ezekiel]
Igår på 16:14 av Ezekiel

» ~ Om Samudr~
Igår på 14:19 av Admin

» En bön om beskydd
fre 22 mar 2019, 22:41 av Roop

» För din säkerhet [ensamroll]
fre 22 mar 2019, 22:34 av Roop

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 We meet again [Ehfra]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xerxes

Xerxes

Spelas av : Siri

InläggRubrik: We meet again [Ehfra]   lör 17 mar 2018, 16:55

Xerxes hade vandrat i dagar, om inte veckor, och fortfarande låg ilskan kvar, även om den lugnat ned sig en aning. 
  Draugai hade gjort honom besviken. Förvisso gjorde andra vargar oftast honom besviken, ändå fast han paradoxalt nog alltid hade låga förväntningar på främlingar, men denna gång var det annorlunda. Han hade faktiskt haft någorlunda höga förväntningar när han gick med, vilket kanske var uppenbart, annars skulle han inte gått med. Det skulle ge honom mening, hans liv en mening. Inte för att Xerxes hade varit självmordsbenägen innan han träffat ledarinnan vid namn Aisu, men han hade haft det så otroligt tråkigt. Att ha vandrat, gjort samma sak, under alla ens unga år, hade väl den påverkan. 
  Nu vandrade han dock igen. Skillnaden nu var att han inte var uttråkad, eller sökte efter meningen med sin egna existens. Nej, nu hade han ett mål: Han skulle hitta en lämplig hona och föra sina gener vidare, inte av romantiska skäl helt enkelt. Han var dock beredd på att det skulle bli en utmaning: Han ogillade de flesta vargarna och ytterst få var lämpliga i hans ögon. En utmaning skulle han dock behöva; det var så få saker han funnit utmanande i sitt liv och nu behövde han ändå sysselsätta sig själv, så varför inte? Förvisso kunde han kanske gå med i en flock, använda den för att jaga ned Tezuka, som, enligt honom själv, vänt ryggen till Aisu. I någon mån hade väl Xerxes också gjort det, med det var han för narcissistisk för att erkänna.

Xerxes suckade och la sig långsamt ned på en höjd. Han la sina tassar på en bit snö framför honom, som långsamt började smälta bort i vårsolen. 
  Vår. Xerxes gjorde rätt i att vandra norrut, nu när det började bli varmare. Han undrade ifall isvargen han träffat var på väg dit med. 
  Lika snabbt som han blev påmind om honan glömde han bort henne, la sitt huvud på sina utsträckta ben och stängde ögonen. Blind var han dock inte: Under sina tassar kunde han känna varje vibration, varje gren som vajade, varje gnagare som rörde sig under jorden. Under sina tassar kunde han se allt.
Till överst på sidan Gå ner
 
We meet again [Ehfra]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen :: Lövskogen-
Hoppa till: