HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När dimman lättar
Idag på 18:30 av Figaro

» Lasse söker...
Idag på 18:26 av Figaro

» För ditt eget bästa [p]
Idag på 16:39 av Caedes

» Krälande rötter [Arkal]
Idag på 14:19 av Kolzak

» Färger i natten [P]
Idag på 14:13 av Kolzak

» Ända in till benet [Shiva]
Idag på 14:04 av Shiva

» Dimman tätnar (p)
Igår på 22:39 av Yuki

» Killing time [Blair]
Igår på 19:38 av Blair

» Minne från förr [Alfdis, Iriea]
mån 14 jan 2019, 17:41 av Blair

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 6 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Kremla, Niyaha, Oberon, Ronia, Vidar, Weles

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Kort och gott [Leutwin]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Arkal

avatar

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Kort och gott [Leutwin]   mån 05 mar 2018, 15:55

Det fanns inte mycket snö kvar på Samudrs stränder och den som fanns låg i hårt packade drivor upp blåsta mot knipporna. Vinden ven tjutande över de steniga klipporna och piskade den blå manen på Lawaren till oreda. 

Hon hade försökt jaga några ulliga sälar tidigare under dagen men de hade lubbat tillbaka ner i havet när de fått syn på hennes blå man. Ilsket muttrande hade hon attackerat ett träd för att slita av en gren med missbedömt segheten i trädet. Efter att ha kämpat med den nedrans grenen i några minuter hade hon ilsket skällt på trädet med den misshandlade grenen i flera minuter innan hon i vredesmod spankulerat iväg. På vägen hade hon fortsatt att morra åt allt som hon råkade sparka på, för det var ju inte hennes fel att det låg saker i vägen för henne!

Nu hade hon stannat upp vid ett av dem större vattendragen, inte längre lika ilsken. Det fanns i alla fall ingen sand som kunde blåsa henne i ansikten, även om vindens envisa vinande inte var mycket bättre. Arkal fick syn på en blek bit drivved och lade sig ner för att tugga på den. Hennes blick var fäst på havet långt där borta. Det var lågvatten och den klippiga stranden dominerade utsikten. Havet hade nästan samma järngrå nyans som himlens gråa moln.
Samudr var egentligen en rätt trevlig plats eftersom det inte var så många vargar som verkade spendera sin tid här... Även om det blev lite ensamt i längden, inte för att hon var ensam! Absolut inte! Hon gillade att vara ensam så att man slapp stå ut med korkade, spetsörade idioter som ändå inte hade någonting att komma med!
Med en morrning attackerade hon drivveden igen och fortsatte stirra på det grå havet.
Till överst på sidan Gå ner
Leutwin
Konspirationens Förklädde Mästare


Spelas av : Dick

InläggRubrik: Sv: Kort och gott [Leutwin]   ons 07 mar 2018, 21:39

Han var inte jättenöjd med vart han hade landat. Det blåste kallt men det fanns i alla fall inte mycket snö. Leutwin drog vingarna närmare kroppen och suckade djupt. Det var Etina som hade bestämt platsen som de skulle mötas på igen. Den lilla Silannin som hade slagit följe med honom sedan länge sedan och som han ansåg vara sin bästa vän. Leutwin var dock rätt säker på att hon valde de mest retliga platserna att mötas upp på. Hon visste att han avskydde kylan men trots det så kunde de inte mötas i utkanten av en varm öken.
Olikt resten av hans familj var han inte blå, han var blågrön. Men han hade ärvt de stora vingarna som var markerade med ett par stora cirklar. På huvudet bar han ett par horn och längst ryggen taggar som stack upp.
I can sense that you have arrived. Sade en plötslig röst i han huvud. Etina var telepatiker och de hade en länk emellan dem som de kunde tala via när avstånded var tillräckligt kort. Den hade utvecklats under många, många år och den sträckte sig långt.
"Indeed. The only question would be. Where are you?" Svarade han högt och tydligt så att alla runt omkring kunde höra. Inte för att det fanns någon annan omkring. Han hade inte sett en enda annan varg på länge.
I'm.. Basically around the corner. I just got held up.
"You know I don't really like cold?" Svarade han med ett leende.
What? You doont?
"Sarcasm?"
Sarcasm.
"Just hurry." fortsatte han med ett leende samtidigt som han fortsatte i sin riktigtning. Vinden hade gjort det svårt att få en överblick över området men det skulle nog gå att röra sig bort till vattendraget ändå. Det var inte allt för långt borta nu.
Till överst på sidan Gå ner
Arkal

avatar

Spelas av : Punkis

InläggRubrik: Sv: Kort och gott [Leutwin]   mån 12 mar 2018, 18:52

Efter att ha duggat på drivveden ett tag till kastade hon ner den i vattnet och spottade ut böset som hon hade fått i munnen. Hon såg efter drivveden tills den guppat iväg utom synhåll. Då fnyste hon och började vandra uppåt längs vattendraget, tillbaka mot bergen. Det var nog ändå dags att lämna den här steniga kusten. Hon hade blicken fäst på bergen ända tills hon råkade trampa ner i det iskalla vattnet och hoppade bort från det med ett tjut. Med raggen rest och blottade tänder morrade hon åt vattnet innan hon fortsatte stega iväg mot bergen.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Kort och gott [Leutwin]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Kort och gott [Leutwin]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Västkusten :: Samudr-
Hoppa till: