HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Are You Lonely? [Privat]
En glimt av en främling EmptyIdag på 16:20 av Aldor

» En rund och fin sten [KJ]
En glimt av en främling EmptyIdag på 15:15 av Karl Johan

» In this dark forest... [Salem]
En glimt av en främling EmptyIdag på 15:08 av Ethiezhte

» Spetsade öron [Blair]
En glimt av en främling EmptyIdag på 12:53 av Ephie

» Halv-spontana valpar (Kin)
En glimt av en främling EmptyIgår på 23:16 av Alin

» För er, för alltid [Kin]
En glimt av en främling EmptyIgår på 23:04 av Alin

» Salt i såren [Niara]
En glimt av en främling EmptyIgår på 22:00 av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
En glimt av en främling EmptyIgår på 19:24 av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
En glimt av en främling EmptyIgår på 19:19 av Ronia

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Ronia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
En glimt av en främling Emptytis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
En glimt av en främling Emptymån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 En glimt av en främling

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Andúnë

Andúnë

Spelas av : Emmsa

En glimt av en främling Empty
InläggRubrik: En glimt av en främling   En glimt av en främling Emptylör 10 feb 2018, 15:04

[Ensamroll mellan mina karaktärer Andúnë och Lotus, inga svar, tack!]

Slätten kunde inte beskrivas som annat än spöklik. Det låg en lätt dimma över den, och trots att temperaturen var ljummen var det ändå som att luften kylde ned henne där hon vandrade. Kanske det hade varit ett misstag att beträda denna plats, Andúnë visste inte med säkerhet, men något kändes fel här. Det låg som i luften, en känsla av obehag.
Trots det hade månen manat på henne, och hon hade valt att följa. Trots att hon vanligtvis vandrade om natten hade hon beslutat att träda in på detta området under dagen. Varför var hon osäker på, men något sade henne att det var det bättre valet. Återigen misstänkte hon att det var Duraneir som låg bakom det beslutet, och hon valde att lita på de råd han gav henne i form av vaga känslor som kröp genom hennes kropp.
Slätten låg öde framför hennes tassar, nästan som om inget levande fanns där. Till plötsligt dimman skingrade sig kring en gestalt längre bort. En varg att döma av skepnaden. 
Och Andúnë stannade upp, studerade varelsen som verkade irrande på något vis. Hon såg hur skepnaden trevande sökte sig framåt, som om denne inte riktigt visste var den skulle ta vägen.
Några ögonblick tvekade hon innan hon drog tills sig uppmärksamheten hos den andre.
"Hallå!"
Rösten var varm och mjuk, och hon märkte tydligt hur den andre stannade upp när hennes stämma nådde denne.

Lotus, som fortfarande kände paniken från mötet med monstret han sett på denna plats, visste inte vars hans skulle ta vägen, precis som Andúnë hade misstänkt då hon såg hans skepnad. Det var skrämmande, hela den här platsen var skrämmande, och det enda han önskade var att få återvända hem till mor och syskonen. Men han hade tappat bort sin väg, visste inte åt vilket håll han skulle vandra. Han hade flytt, skräckslagen, och därmed tappat orienteringen.
Så sannerligen var det flackande han sökte sig genom dimman, i hopp om att han vandrade åt rätt håll.
När hälsningen oväntat skar genom luften fick det den unga ninjan att stanna till. Blicken fästes på en gestalt längre bort, en högrest en som Lotus kunde bedöma det. Och några sekunder stod han tveksam alldeles stilla, inte en muskel rörde sig. Tankarna susade genom hans huvud, men det tog inte lång tid innan han bestämde sig.
Han kunde inte riskera att stöta på ett till av de monster som verkade finnas här. Det var inte värt risken. Även om sällskap av en annan kunde innebära trygghet, men han kunde inte veta med säkerhet att främlingen inte tillhörde de blodtörstiga.
Så han vände helt enkelt ryggen till främlingen och rusade därifrån. Han ville inte veta av henne, vem hon än kunde vara.

Förstummad stod Andúnë kvar när den främmande vargen vände ryggen åt henne och sprang sin väg. Det tog inte lång stund innan denne åter var försvunnen i dimman. Hon kunde på livet inte förstå varför denne reagerat på detta vis. Hade hon gjort något fel? Hade hon på något vis skrämt honom?
Tankarna var många och den ena frågan efter den andra dök i hennes huvud där hon stod och såg ut i dimman, innan hon slutligen ansåg att det hela var oförklarligt. Hon skulle nog aldrig få reda på vem den andre var, eller varför denne hade flytt fältet.
Så hon ruskade lätt på huvudet och släppte platsen där hon sett skepnaden med blicken. Det var lika bra att fortsätta. Främlingen skulle nog inte dyka upp igen.

[Avslutat.]
Till överst på sidan Gå ner
 
En glimt av en främling
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Azhekaslätten :: Azhekaslätten-
Hoppa till: