HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Halv-spontana valpar (Kin)
Tillbaka, men inte hem [Lucius] EmptyIgår på 11:16 pm av Alin

» För er, för alltid [Kin]
Tillbaka, men inte hem [Lucius] EmptyIgår på 11:04 pm av Alin

» Salt i såren [Niara]
Tillbaka, men inte hem [Lucius] EmptyIgår på 10:00 pm av Niara

» Ekon från förr [Jägarna]
Tillbaka, men inte hem [Lucius] EmptyIgår på 7:24 pm av Niyaha

» Representanter [Isil Anar, Nordriket]
Tillbaka, men inte hem [Lucius] EmptyIgår på 7:19 pm av Ronia

» Glödande mönster [Aliital]
Tillbaka, men inte hem [Lucius] EmptyIgår på 6:45 pm av Ronia

» Luften vibrerar
Tillbaka, men inte hem [Lucius] EmptyIgår på 5:56 pm av Ehfra

» Luften är fri [Varya]
Tillbaka, men inte hem [Lucius] Emptyfre maj 24, 2019 9:25 pm av Varya

» Mörkt tillstånd
Tillbaka, men inte hem [Lucius] Emptyfre maj 24, 2019 8:54 pm av Kaato

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Arno, Azdell, Opala

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
Tillbaka, men inte hem [Lucius] Emptytis jan 08, 2019 9:00 pm av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
Tillbaka, men inte hem [Lucius] Emptymån jan 07, 2019 10:12 pm av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela
 

 Tillbaka, men inte hem [Lucius]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xejja

Xejja

Spelas av : Ink

Tillbaka, men inte hem [Lucius] Empty
InläggRubrik: Tillbaka, men inte hem [Lucius]   Tillbaka, men inte hem [Lucius] Emptylör feb 03, 2018 2:56 pm

Xejja hade letat sig till sydöstra Kaiwood, ungefärligt däromkring. Hon hade inte varit där förut och hon förundrades av stämningen i skogen. Luften var sval även nu på dagen och Xejja vandrade i skugga. Synfältet var lite begränsat efter hennes val av huvudbonad men konstigt nog fann hon det inte särskilt störande. Hon hade börjat vänja sig och trivas till och med. Xejja tyckte inte om att hon inte riktigt fick tillgång till solen och hon hoppades att skogen och lövverket skulle lätta och låta henne absorbera dagsljuset. Som det var nu var det inte mycket solljus att tala om som nådde henne. Därför trivdes hon inte lika bra i skogen som i hjälmen. Xejja lekte lite med ljudvågor för tillfället; hon lät fågelkvitter studsa tillbaka och sedan skapade hon en stereoeffekt i ren tristess. Hon var relativt lättroad och hade faktiskt rätt så kul på sin färd trots tabben hon gjort i att ens entra Kaiwood. Xejja var dock tvungen att medge att skogen var vacker och själfull. Så katastrof var det väl inte. Hon hoppades på att se något annat, dock. Snart. Senare. Hon längde stegen. Vad fanns egentligen bortom Kaiwood? Hennes nyfikenhet var oändlig och hennes äventyrslusta likaså.

[Paxat! Det här är ett gammalt startinlägg som jag valde att ta bort, då ingen svarade back then, och nu återanvända.]
Till överst på sidan Gå ner
Lucius
Eremit
Lucius

Spelas av : Nilla

Tillbaka, men inte hem [Lucius] Empty
InläggRubrik: Sv: Tillbaka, men inte hem [Lucius]   Tillbaka, men inte hem [Lucius] Emptysön feb 18, 2018 10:00 pm

Det var med tunga steg som Lucius vandrade allt längre in i Kaiwood för att uträtta några ärenden. Den stora varelsen rörde sig med elegans även om han såg lite otymplig ut i andras ögon.
Det var svalt, nästan lite kallt men ändå behagligt. Hur länge var han tvungen att vandra för att stöta på något liv? Det verkade ganska dött, hittills.

Några få timmar senare, vandrandes lite sick sack, upp & ned, låg den väldige bjässen nu och gnagade på ett skelett från ett djur.
Det var endast för att döda lite tid som han låg där, och såklart för att inte vandra allt för långt in i reviret. Just nu väntade han bara på att bli upptäckt.

Vinden blev starkare och främmande dofter strök vid hans nosar, Lucius höjde huvudena och spanade omkring. Det doftade inte som reviret gjorde, detta var en främling. Var denne också här för ett möte? Eller hade denne nu gett sig in här utan att veta vart denne befann sig? Isåfall skulle det inte göra något om han fick sig ett mellanmål.
De tre huvudena spanade lite nyfiket omkring, detta skulle bli intressant.
Till överst på sidan Gå ner
Xejja

Xejja

Spelas av : Ink

Tillbaka, men inte hem [Lucius] Empty
InläggRubrik: Sv: Tillbaka, men inte hem [Lucius]   Tillbaka, men inte hem [Lucius] Emptyons feb 21, 2018 9:40 pm

Xejja vandrade intet ont anande i någons riktning. Vinden riktades inte till hennes fördel. Xejja tyckte inte om Kaiwood egentligen. Så varför var hon här? Hon var tvungen att ta sig bortåt, men hon hade valt denna väg för att komma till Numoorislätten även om en snabbare väg kanske hade gått genom Döda skogen och sedan dit. Hon var inte så bekant med koordinaterna, inte alls. Så hon hade faktiskt råkat ta världens omväg.

Plötsligt såg hon något vitt i ögonvrån. Hon stelnade till i steget. Vred på huvudet så att kraniet på hennes ansikte inte skymde sikten. Hon blinkade. Såg hon dubbelt? Nej, trippelt? Kunde man se trippelt? Var det inte bara fyrdubbelt och dubbelt som kom av att man slog huvudet hårt någonstans? Men hon hade inte slagit huvudet. Konfunderat stannade hon till. Vad i hela världen var det där? Hon såg inte dubbletter, tripletter - då skulle benen också varit många. Djuret hade fyra ben. Xejja skakade på huvudet. Nej nej. Vad var detta? 
  "Dra på trissor...!" sade hon när hon var nära nog för att främlingen skulle höra hennes röst.
  I ärlighetens namn hade hon också förstärkt sin röst, för den främmande vargens skull, med sina ljudkrafter så att hon inte behövde komma hela vägen fram. Hon var lite försiktig med denna. Individen såg skrämmande ut i sin onormala skepnad. Aldrig hade Xejja sett en hellhound förut, än mindre en flerhövdad.
  "Du är inte en av dem", konstaterade hon när vinden slog om. "Du är inte som den där otrevlige lillen. Han som också tycks bo här."


Edit 2018-03-11: Heeey jag avslutar detta så att det inte blir så knepigt med xejjas tidslinje. Vi kan rolla andra karaktärer men inga fler inlägg i den här tråden enligt mig för det blev ärligt talat något förvirrande att xejja är i kaiwood först och träffar Lucius, och i nästa roll slår hon följe med Haqim på Numoorislätten. So yeah, jag avslutar detta :D
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
Tillbaka, men inte hem [Lucius] Empty
InläggRubrik: Sv: Tillbaka, men inte hem [Lucius]   Tillbaka, men inte hem [Lucius] Empty

Till överst på sidan Gå ner
 
Tillbaka, men inte hem [Lucius]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: