HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sommarträff 2018!
Igår på 10:20 av Loke

» Efter stormen (Ira)
fre 19 jan 2018, 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Nedgående sol (Zoran)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Yuki

avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Nedgående sol (Zoran)   tor 11 jan 2018, 21:48

Solen höll sakta på att avsluta sin bana och himlen färgades i en vacker rosaröd och orange färg. De få fluffiga moln som vandrade över den brinnande himlen tog en glödande ton och den svaga bris som svepte över slätten fick de bruna gräset att svaja som vågor på en sjö. Även om en det var en vacker skymning så kändes det hur temperaturen började falla och natten skulle bli kall.

Den vita vargen med de blå tecken och violetta ögonen travade med snabba smidiga steg och nästan ljudlöst fram över de bruna torra gräset. Hon hade hört många rykten och historier om flocken Qu som skulle hålla till här på slätten men ännu hade hon inte stött på någon flock, bara svaga gamla dofter som talade om en flock en gång i tiden. Hon såg plötsligt en stor flat sten och då hon hon fram tog hon ett smidigt hopp upp på den för att ställa sig där och känna den kalla vinden rufsa om hennes päls och hon njöt av friheten hon kände på denna slätt. En bit bort på slätten såg hon en grupp rådjur som stod och beta, en av djuren hade ögonen på henne och gjorde hon minsta ansats att gå mot dem skulle de fly men Yuki stod bara och betraktade dem och njöt av lugnet och friden hon kände i just detta ögonblick.

(Pax till Zaron)
Till överst på sidan Gå ner
Zaron

avatar

Spelas av : Älg (som inte borde ha fler karaktärer)

InläggRubrik: Sv: Nedgående sol (Zoran)   fre 12 jan 2018, 17:52

Ögonen som i vanliga fall tycktes glöda brann i den sjunkande solens ljus. Med lediga steg rörde sig Zaron över slätten. Efter att han lämnat Döda Skogen kunde han hålla en lugnare takt. Inte för att han direkt skyndat sig igenom skogen, men han var stor nog att kunna erkänna att han hade tagit längre steg än vad han brukade.
Vinden som smekte hans kropp var kylig och vittnade om en kall natt. Men det var inte det som fått hans öron att uppmärksamt vridas framåt. Doften av en främmande tik hade följt med brisen. Stegen saktade för ett kort ögonblick in innan de fortsatte i samma takt som tidigare.

Längre bort kunde han nu se henne. Vit päls som färgades orange av himmelen, ståendes på en sten. En smäcker liten sak. Säkert ett gråblod som så många andra i landet. Egentligen spelade det honom inte någon roll vad det var för blod hon bar på: hon var inte av intresse ändå.
Då han närmade sig vände hon huvudet och såg på honom. Hans röda mötte hennes violetta.
    "God kväll." sade han och nickade lätt i en hälsning, men stannade inte upp.
Han tog blicken från henne och såg istället rakt framför sig igen.
Till överst på sidan Gå ner
Yuki

avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Nedgående sol (Zoran)   sön 14 jan 2018, 22:36

Hennes violetta blick föll på den svarta vargen som kom gående över slätten. Då han hälsade på henne så log hon vänligt. "God kväll" Sade hon med sin mjuka lugna stämma. Den unga tiken betraktade den främmande vargen en kort stund innan hennes blick åter gled ut över slätten. "Vacker kväll" Sade hon både till hanen och till sig själv innan den violetta blicken föll på hanen igen. "Mitt namn är Yuki" Hon frågade inte efter hanens namn. Något hade hon lärt sig och det var att ville en varg presentera sig skulle de göra det oavsett om hon frågade eller inte.

Vinden smekte hennes via mjuka päls och hon njöt av dess mjuka smekning och hon drog in den friska kyliga luften i lungorna. Hennes väsen ville springa med vinden men hon behärskade sig. åter föll blicken på rådjuren som rört sig lite längre bort från de båda vargarna men de verkade inte så intresserad av vargarna då de nu inte utgjorde något hot.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Nedgående sol (Zoran)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Nedgående sol (Zoran)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten-
Hoppa till: