HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sommarträff 2018!
Igår på 10:20 av Loke

» Efter stormen (Ira)
fre 19 jan 2018, 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 4 gäster.

Xejja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Resans början till slut.

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ira
Valp
avatar

Spelas av : Mattiz

InläggRubrik: Resans början till slut.   mån 08 jan 2018, 14:14

[Ensamroll svara inte på detta, utspelar sig vår 2017]

Ira och Archimedes hade tagit sitt uppdrag på största allvar och de hade begett sig nedåt Ken-Yak's område. De båda hade blivit tagna med storm av de levande döda och Archi hade fått planera deras framfart från himlen. Att undvika en hel hord av Zombie's hade varit ett eget uppdrag i sig. Hennes krafter fungerade inte på dem och att gå i närstrid med dem alla var inte ett alternativ. Ira fick helt enkelt kämpa med sina smygtekniker medan Archi avledde dem så gott han kunde. De var ett bra team och arbetade väl under tystnad, som om de kunde läsa varandras tankar ibland.  De hade valt att ta sig genom Kaiwood's ena flank istället för att sedan fråga en okänd varg om de var i rätt riktning för att ta sig till Numoorislätten. Om kvällarna hade de valt ibland att göra uppehåll i vandrandet, även om Ira till en början protesterat insåg hon ganska snart att vila också var nödvändigt för att på snabbaste vis ta sig runt områdena och tillbaka. Under själva vandrandet var allt väldigt seriöst och välplanerat som allt i Ira's liv, Archi försökte då och då lätta upp stämningen men det var inte för ens de hade sina "vilostunder" som Ira släppte garden och skämtsamt kunde skratta med i samtalen de hade. Att hon hade blivit invigd bland de sista hade tärt på henne en aning och hon gjorde allt för att göra så bra ifrån sig som möjligt. Så även nu, när kungen inte kunde se. 

När de nådde Numoorislätten tillsammans började deras sökande efter Qu, men dofterna var gamla och revirsmarkeringarna ytterst svaga. De fick börja höra sig omkring efter flocken och de mötte många relativt trevliga flocklösa vargar, men också någon enstaka otrevlig sådan. De höll sig undan konflikter och meddelade några av dem om deras utpost i Eriinari kallat Islagunen. De fick svar på sina frågor tillslut och upptäckten över Qu's försvinnande eller vandrande lämnade de båda en aning förvånade. De påbörjade sin hemfärd lite tidigare då misstanken om att de levande döda härjade mer på den västra kanten av området fanns. Trotts de större hindret på hemvägen så hade en månad gått som smort. Ett lyckat uppdrag och med massor av information mötte dem Islagunen med stora leenden på läpparna. Det hade varit lärorikt och intressant, hela resan. Och de kunde knappt vänta tills de fick berätta allt för de andra och för Hielo, deras konung.
Till överst på sidan Gå ner
 
Resans början till slut.
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari-
Hoppa till: