HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sommarträff 2018!
Igår på 10:20 av Loke

» Efter stormen (Ira)
fre 19 jan 2018, 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster. :: 1 Bot

Xejja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Allt har sin tid [Öppet]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sholeh

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Allt har sin tid [Öppet]   tis 02 jan 2018, 15:29

Han och systern hade varit bosatta i Itrozo en lite längre tid nu. Än hade han inte sett mycket annat av landet, mer än rosenskogen han valt att leva i. Nog var det vackert alltid, även såhär dags om vintern när träden var kala och marken var täckt av snö. Snö, vatten, is, allt var det saker han brukade avsky av naturliga anledningar, men såhär i stillsamheten besvärade det honom inte alls. Den bevingade valde att promenera till fots denna stillsamma eftermiddag, inte alltför långt ifrån boplatsen han delade med systern. En fejd mellan syskonen hade lett till att Sholeh förlorat sitt ena öra, men trots det var han till freds med henne. Hon var bara för dum för att fatta hur stark hon egentligen var. Det hade varit ett misstag, antagligen. Sholeh kunde leva med det, eftersom han fortfarande var ståtlig. 
Sholeh var inte säker på vad hans promenad hade för syfte. Först tänkte han sig en patrull för att se till att inget oönskat sällskap gjorde sig närvarande, men när han insåg hur ensamt det var i trakten tänkte han att en jakt vore på sin plats istället. Kanske kunde han fälla något riktigt präktigt för att imponera på sin syster och visa hur bra han var på att ta hand om sin familj.

[öppet för de som vill! :'D]
Till överst på sidan Gå ner
Grendel
(ง'̀-'́)ง
avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Allt har sin tid [Öppet]   tis 02 jan 2018, 16:42

Han hade våldsamt blivit väckt av en extra retsam skata som vägrat lämna honom ifred. Efter otaliga försök att få den lämna trädet hade han till sist sett till att den aldrig mer skulle irritera någon igen. Och med skatan var det som om hans sömn också var försvunnen. Frustrerat hade han knuffat fågeln ur trädet. Med en duns landade den bland törnarna. Aderonen ställde sig upp och sträckte på den nyvakna kroppen. En gäspning lämnade honom och han skakade på sig, som för att skaka av irritationen. Kisande såg han på sin omgivning. Trots att solen doldes bakom tjocka moln var det fortfarande ljusare än han hade önskat. Tacka Tenrai att skogen skulle bli mörk tidigt. Gissningsvis skulle det inte dröja mer än någon timme, på sin höjd.

Vintern var en ovan tid för aderonen. Han hade lekt mycket i snön tillsammans med döttrarna, och det hade inte tagit lång tid för honom att gå från missnöjd till road. Det var bara då han var nyvaken som han inte uppskattade det kalla underlaget speciellt mycket. Med hastiga steg smet han in under törnarna och gjorde en säker tunnel för sig själv. Frukost, som inte hade skepnaden av en förbannad skata, stod på kvällens agenda. Men först skulle han undersöka den doft som smugit sig in i hans nos. Doften av en främmande hanne.

[*kastar Grendel på Sholeh*]
Till överst på sidan Gå ner
Sholeh

avatar

Spelas av : Bobcat

InläggRubrik: Sv: Allt har sin tid [Öppet]   tis 02 jan 2018, 19:53

En avlägsen duns fick Sholeh att rycka lite i det enda ytterörat, men han ägnade inte större tanke åt ljudet. Det var säkert bara något litet djur som prasslade i den taggiga undervegetationen. Hans steg var loja, om något slöa, och det vackra släpet av långa fjädrar prasslade när de dunsade mot hans hasor. Tillslut kunde Sholeh inte ignorera det lågmälda, prasslande ljudet längre, då det lät som att det kom närmare. Det knakade nästan, som om kvistar böjdes undan, men han kunde inte höra några fotsteg. Hm. Fundersamt stannade Sholeh upp och sneglade mot de vassa törnarna. Han drog in omgivningens alla dofter i en djup inandning. Den var vag, nästan dold, men Sholeh anade en främmande vargs doft. Hörde den till det prasslande djuret i buskarna? Nyfiket hukade sig Sholeh litet så att han kunde kika in i törnesnåren. Han såg inte mycket, men han anade nästan en rörelse där inne.
”Hmm?” hummade han för sig själv, innan han reste sig igen. Han såg inte någonting. Egentligen var det väl inget viktigt, men han var för nyfiken för att gå därifrån.

[*Sholeh fångar*]
Till överst på sidan Gå ner
Grendel
(ง'̀-'́)ง
avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Allt har sin tid [Öppet]   ons 03 jan 2018, 17:08

Grendels kropp blev lägre ju närmare den främmande hannen han kom. Egentligen fanns det inte någon mening med det, det visste han. Men instinkten att hålla sig så osynlig som möjlig låg djupt rotad i honom, trots att den andre med all säkerhet redan lagt märke till honom. Han kunde kontrollera att stegen han tog inte gav ifrån sig allt för mycket ljud, men han hade ingen makt över sin doft eller hur mycket ljud törnarna gjorde då han banade väg för sig själv. Aderonens steg stannade upp då han såg ett ljust ansikte med gröna ögon se in i snåret. Det bekräftade hans misstankar: han var upptäckt. Eller? De ljust grå ögonen smalnade av och han lade huvudet på sned då han hörde den andre humma. Kunde det vara att främlingen hade upptäckt att det fanns någonting men inte någon? Inte omöjligt. Han lade sig ner. Övervägde.

Det tog inte lång tid för honom att bestämma sig vad han skulle göra. Med lätta steg tog han sig ut ur snåret och fick för första gången en ordentlig titt på främlingen. Det vita ansiktet stod kontrastrikt ut från den mörkare kroppen. Ett par ståtliga vingar vilade på hans rygg, och han tyckte sig kunna se ett släp av fjädrar där svansen borde synas. Han konstaterade kort att Varya hade älskat hans fjädrar.
    "God..." han såg upp mot himmelen. "...kväll?" sade han antagande.
Det var svårt att avgöra såhär under vintern då solens resa var så kort.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Allt har sin tid [Öppet]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Allt har sin tid [Öppet]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Isolation [Öppet]
» Eldens färger [ÖPPET]
» Eldars vrede [Öppet]
» Vid gränsen [Öppet]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: