HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Igår på 22:27 av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
Igår på 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

» (Avslutat) Mejländring
tis 17 jul 2018, 10:43 av Himalaya

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
mån 16 jul 2018, 13:32 av Kali

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 6 gäster.

Tenn

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Shona
Ninjavarg av Kiga


Spelas av : Älg

InläggRubrik: Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]   sön 31 dec 2017, 22:24

Under den stjärnklara natten som varit hade snön fallit och ökat tjockleken på det vita täcke som gömde Numoorislättens gräsklädda natur. Shona blundade då hon med varsamma steg tog sig framåt. Trots att temperaturen var under fryspunkten värmde solens strålar hennes ansikte. Hon öppnade ögonen igen och var tvungen att vrida huvudet åt sidan på grund av den plötsliga ljusförändringen. Blicken föll på sonen som gick vid hennes sida. Ett leende lekte på hennes läppar. Hon stannade upp.
    "Kodiak."
Då han med ett frågande uttryck vände han sig mot henne kastade hon upp snö i hans ansikte med tassen. Ett bubblande skratt lämnade henne då hon såg hennes min. Ett lekfullt morrande lämnade sonen och Shona satte av i galopp. Bakom sig kunde hon höra Kodiak sätta av efter henne.

Det dröjde inte länge innan han kom ikapp henne. Med ett dramatiskt yl föll hon ihop i en hög i det mjuka underlaget.
    "Du fick mig!" utropade hon med överdriven röst och lade en tass över ögonen.
    "Men snälla nån..."
Ett nytt skratt bubblade ur henne. Hon rullade över på tassarna men förblev liggandes. En sällsynt vindpust hade svept med sig doften av unga valpar. Shona såg bort mot buskaget där de befann sig. Leendet på hennes läppar mjuknade och hon kastade en hastig blick på Kodiak.
    "Hej på er." sade hon sedan.
Svansen viftade försiktigt bakom henne och hon placerade huvudet mellan framtassarna.
Till överst på sidan Gå ner
VidarSpelas av : Elsa

InläggRubrik: Sv: Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]   tis 02 jan 2018, 11:58

Vidar kunde inte förstå vad som hade hänt med pappa. Han och Kithara hade vaknat upp en morgon, och inte kunnat hitta pappa. De hade letat i evigheter, men allteftersom tiden gått hade deras lekfulla jagande övergått till seriösare rop och knutar i bröstet. Det hade gått dagar nu, och de var fortfarande ensamma. Vidar hade ännu inte riktigt insett att han troligen aldrig skulle få se sin pappa igen, det var en alltför ofattbar tanke. Han var alltför upptagen med att gömma sig och vara förvirrad över livet.
   Ljuden från de två större vargarna skrämde honom. Han hade aldrig stött på främmande vargar förut, och de här kom hela tiden närmare. Stressat tryckte han sig mot sin syster, men försökte intala sig själv att det var lugnt. De var osynliga! Buskaget dolde dem väl, det var han säker på. Vargarna skulle passera förbi, och då kunde han och Kithara slappna av.
   Men det gjorde dem inte. Istället vände sig den stora varghonan - till Vidars fasa - mot buskaget och talade. Han pep till, och drog sig längre bort från honan. Hennes vänliga ord noterade han inte alls, utan fokuserade bara på att hon hade upptäckt dem. Vidar önskade att Kithara också skulle backa, så att vargarna kanske skulle tro att de bara inbillade sig.
Till överst på sidan Gå ner
Kithara

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Sv: Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]   tor 04 jan 2018, 13:42

Förvirringen, desperationen, ensamheten... Allt detta obehagliga som hade drabbat henne sedan far försvunnit, allt detta hemska som tidigare hade varit okänt för den unga honan, allt det hade förändrat henne. Och från att ha varit en glad, skrattade liten valp hade hon blivit allt mer tystlåten och rädd. Tryggheten som fanns kvar var Vidar, men hur långt räckte den egentligen? Om sanningen skulle fram var hon skräckslagen. Världen som tidigare hade varit så spännande och vacker var nu bara skrämmande och hemsk.
Och där hon låg hopkurad tillsammans med sin bror var förtvivlan den starkaste känslan i den unga honans kropp. Inga tårar rann längre längs hennes kinder, de hade för länge sedan tagit slut.

Plötsliga ljud fick den lilla kroppen att rycka till för att sedan stelna med musklerna på helspänn. För där hade två stora vargar kommit farandes, helt utan förvarning. Tänk om de skulle upptäcka Kithara och henens bror?
I samma stund som hon tänkte den tanken vred den ena av dem huvudet mot valparna, och en mjuk röst klargjorde att de inte längre var dolda bland buskarna. Vidars ynkliga läte fick Kithara att även hon dra sig bakåt, följde broderns rörelse, och tryckte sig tätt intill honom. 
Vilka var de två främlingarna? Vad ville dem? Och hur skulle hon och Vidar kunna undkomma den här situationen? Snabbt kasta Kithara en blick omkring sig, letade desperat efter en flyktväg utan att finna någon. Och när hon insåg detta lät hon blicken åter landa på de stora vargarna.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: