HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Searching for.. what? (SHIVA)
Igår på 15:45 av Aziza

» Under rot och sten [P]
mån 16 apr 2018, 23:12 av Abascal

» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
mån 16 apr 2018, 18:48 av Cry

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
sön 15 apr 2018, 20:34 av Andúnë

» Men med dig som mitt ljus [Hielo]
lör 14 apr 2018, 23:43 av Azazel

» Och utan riktning
lör 14 apr 2018, 13:36 av Azazel

» Continue [Shiva]
fre 13 apr 2018, 17:54 av Levanea

» Återskapa Lunula
ons 11 apr 2018, 23:44 av Aimar

» Adoptera syskon (designer)
tis 10 apr 2018, 14:49 av Abraxas

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Hrimnir

avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   tor 21 dec 2017, 21:21

Snöstormen som plötsligt dykt upp hade pågått fram till de tidigaste morgontimmarna. Stjärnorna började långsamt blekna bort, och om man såg efter noga kunde man skymta en färgskiftning vid horisonten.
    Luften var kylig och klar. Allting var stilla. Allting förutom en liten, grå valp. Med möda kämpade han sig ur det naturligt skapade hål han fallit ner i under stormens kaos. Det hade gjort ont, men hade lämnat honom mer skakad än skadad. Olyckligt såg han sig omkring. Han kände sig inte som en stor och mäktig isvarg. Bara rädd.
    Med ett kroppsspråk som perfekt speglade hans sinnesstämning gick han på darriga ben några steg ifrån hålan innan han långsamt satte sig ner. Han hade överlevt stormen, men tappat bort både modern och systern i den. Och nu hade han inga hopp om att finna dem igen. Han var ensam. Tanken fick tårar att välla upp i hans ögon.
    "Mamma..." kved han sorgset och såg sig omkring, som om han hoppades på att få se henne komma gåendes över något av krönen med Drifa i släptåg.
Men ingen kom. Inte Skadi. Inte Drifa. Ingen. Han hickade till och såg ner i snön. Trots hans tappra försök att inte gråta rann tårarna ned för hans kinder. De tog sig ut på nosen och föll ner på hans tassar. Hrimnir gjorde allt i sin makt för att inte hulka högt. Han var tvungen att bli en riktig isvarg. De kunde ta hand om sig själva: det hade alltid modern sagt. Men just nu kände han sig så långt ifrån en riktig isvarg man möjligen kunde komma.
Till överst på sidan Gå ner
Baugur
Av Isblod
avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   ons 24 jan 2018, 00:13

En hög behornad siluett uppenbarade sig plötsligt för valpen över krönet.

Baugur och Debwer var på väg till Nordriket när stormen hade dykt upp, och de hade behövt söka skydd. Nu hade de varit på väg igen när de råkade på valpen. Baugur stannade till. "En valp.. han verkar ensam.." Han lyssnade. "Han är vilsen. Vi tar honom."
Baugur började stega mot valpen genom snön. Frysta flingor av nyfallen snö och rimfrost yrde om dem medan de närmade sig valpen, som inte kunde ana vad som skulle vänta honom i framtiden.

Baugurs skepnad reste sig över valpen, medan Debwer fortfarande satt på hans huvud. Han talade med lugn röst. "Din mamma kommer inte tillbaka mer. Stormen tog många offer i natt - men du hade turen att klara dig. Du är stark." Baugur tystnade igen. Lyssnade. "Kom med oss. Du ska få träffa den mäktigaste isvargen. Kung Hielo, han kan hjälpa dig. Han kan göra dig till ett isblod."
Till överst på sidan Gå ner
Hrimnir

avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   ons 07 feb 2018, 17:23

Ljud och dofter av främmande individer närmade sig. Hrimnir såg sig omkring. Borde han fly? Han visste inte om de ville honom illa. Vid gudarna så han önskade att modern fanns där vid hans sida. Han kunde kanske gömma sig! Slinka ner tillbaka i den spricka han fallit ner i. Det kunde han göra. Det var en bra idé. Men... så gjorde inte en riktig isvarg... eller? Han visste faktiskt inte. Men hans mor skulle inte ha backat för främlingar, så mycket visste han! Å andra sidan var hans mor så mycket modigare än vad han själv var. Den ljusa valpen kom tillbaka till verkligheten. Främlingarna hade kommit närmare. De hade sett honom. Hans chans att gömma sig var försvunnen. Med skrämd blick och stora, rödgråtna ögon såg han den hornklädde jättehannen torna upp sig över honom. Han noterade först inte den gule som satt i hans krona. Rösten som lämnade den hornklädde främlingen var lugn. Tårar steg i hans ögon igen när han mötte den andres blick.
    "Jag..." hickade han kort. "Nä..."
Hrimnir sänkte blicken och såg ner på sina egna tassar. Han var inte stark. Hade han varit det hade han aldrig tappat bort modern. Han hade aldrig blivit lämnad om han hade varit stark. Han hade...
    "Du ska få träffa den mäktigaste isvargen."
De ljusa ögonen växte och han såg hastigt upp på den hornklädde. Den mäktigaste isvargen. Ett isblod. Han visste inte vad det innebar, men orden klingade högt i hans huvud.
    "Kan... kan han verkligen lära mig bli en riktig isvarg?"
Rösten var tjock, men ett hopp hade tänts inom honom. Kanske... kanske kunde han fortfarande lära sig... kanske kunde han fortfarande bli en isvarg. Ett isblod.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Ett ljus i mörkret [Bulgur och Derpwurr]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Snöslätten-
Hoppa till: