HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Saoirse, Tilaqiia, Ökker

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Awake And Alive

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Crepsley
Vandrare
avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Awake And Alive   sön 16 okt 2011, 23:24

Vattnet var underbart och väldigt uppfriskande då han gått så långt utan att vila, detta började att bli tröttsamt åt benen och tassarna. Sömnen hadde inte kommit i kkapp honnom riktigt än, men han kände med jämna mällanrum hur han började att känna sig lite svag i kroppen. Därför hadde han tagit en drickpaus här, Crepsley låg ned nära vattenhålet under ett träd som gav honnom skugga för solen. han hadde ingenting emot den, det var bara det att ögonen behövde vilas lite. Vinden drog ned ett par löv som lossnade ifrån trädet, han kunde känna hur visa av dem landade på honnom, och sedan drog en nu vind bort dem med mjuka drag.

Då det gott ett par timmar vaknade hanen av en underlig doft, magen kurrade och Crepsley gav ifrån sig ett trött stön. hanen ställde sig upp, ruskade av sig de löv han samlat på sig och lät nosen dra in doften ennu en gång. De visade sig att bytet inte stod så värst långt ifrån, utan bara hundra meter ifrån. Den vita kroppen var att dölja, men hans jakttekniker var inte så dåliga dem heller. hanen hukade sig och smög sedan runt bytet, inte framför doc. Djuret betade fortfarande och Crepsley var nu bara några få meter ifrån då han spende sina benmuskler och satte fart emot djuet, han sprang ganska ljudlöst men det lilla djuret verkade ha öronen med sig och kastade huvudet bakot då dess ögon vidgades och gav ifrån sit ett högt skri då hanens tänder slitit ur dess andningsrör som satt i dess hals. Dötdrykningar, Crepsley brydde sig inte om den och grävde sig in till djurets hjärta, det dunkade fortfarande då han nådde det. han sträckte ut tungan och lindade den kring hjärtat, drog den sedan in i käften och drog ut det. En massa slemmiga inälvor och tråddar följde med. inget han orkade bry sig om för tillfället. Djuret var inte så värst stort, antagligen en förvuxen unge, moderna var säkert här i krokana.

Bytet var så gott som rensat och hanen fortsatte sin vandring, bytet lämnade han efter sig men han tuggade fortfarande på ett litet ben men några sega köttbitar på. Detta land var större än han trott, hans bror kunde vara vart som hällst. Även om han inte sett honnom efter att han dödade sin egen mor, eller efter att han dödat Crepsleys far. vilket ha inte brydde sig om, föräldrarna hadde alldrig visat honnom något rspekt, bara klagomål, träning, sparkar och slag. ingen beröm, det var därför att hans temperament var som det var. och brodernn, var säkert lika sinneddjuk som han själv. och allt var faderns fel..
En doft av varg kändes tydligt ju längre bort emot denna riktning han gick, doften kunde avslöja att det var en hane. Sälskap? jovisst.


(Reserverat roll till antingen Kaine eller Saturn)
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   mån 17 okt 2011, 19:17

Saturn hade tagit sig till Numoorislätten. Varför var han inte riktigt säker på. Men efter att ha varit helt nere i förgiftning som plågat kroppen så hade han helt enkelt lust att känna vingarnas styrka på nytt och sväva över himlen lika fri som fågeln. Det kändes härligt att sträcka ut vingarna och känna vinden slita i pälsen igen. Han älskar den här känslan. Det går inte att jämföra med något annat. Det är bara för underbart.

Men han har flugit väldigt länge nu. Kanske han borde ta sig en titt på marknivå. Kanske jaga något? Buken är rätt tom. Han har inte ätit på länge. Man måste se till att alltid ha krafter om det skulle behövas. Han får syn på en hjort som betar på marken. Saturn slickar sig girigt om munnen och fäller in vingarna mot kroppen och dyker. Ur marken krälar rötter som slingrar sig om hjortens ben som blir så skrämt att den faller till marken för att den inte kan springa iväg. Saturn fäller ut vingarna innan nedslag och sänker sig över hjortens kropp och med kraft landar han på dess rygg och man hör ryggraden knäckas under tyngden. Rötterna drar sig tillbaka och Saturn börjar börjar glatt att kalasa på sitt byte.

När han är mätt och glad igen slickar han sig om munnen och reser sig från det som är kvar av en en gång ståtlig hjort. Det är inte mycket kvar. Saturn sträcker ut vingarna och flaxar med dem några gånger innan de viks mjukt in mot kroppen igen. Sen sjunker han ner med framdelen och skjuter ut frambenen framför sig och sträcker på hela kroppen och gäspar stort. När han reser sig upp skjuter han upp ryggen och det knäpper till i några ryggkotor. Sen ruskar han på hela kroppen och känner energin flöda genom kroppen. Han mår bra igen och det är han mycket glad för. Och han är tacksam mot lejonet som stannade vid hans sida när han mådde som värst och tog hand om honom tills Saturn mådde någorlunda bra igen.
Till överst på sidan Gå ner
Crepsley
Vandrare
avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   mån 17 okt 2011, 23:51

Med ett somvanligt högtburet huvud och de bestämda stegen vandrade han åter emot doften, varför visste han inte riktigt. han skulle gärna vända om och koncentrera sig på sitt och inte andra främlingar som han inte ens kände till. Varför skulle han vara så sällskaplig av sig? han hadde benet i munnen trotts att han höll huvudet så pass som han gjorde, efter ett tag kändes köttbärarens ben inte längre lika frästande, så han stannade och böjjde ned huvudet för att spotta ut det. och nu med en lite mer sänktare kropp - men fortfarande med dessa inriktade steg - fortsatte hans vandring. Himelen var klar men han kunde skymta oväder några mil bort härifrån. Hanen slickade sig kring munnen och den lila äckligt långa och grymt starka tungan fuktade nospartiet på ett kick. Det var den han använde för att slita ut köttbärarnas hjärtan och sedan slita loss dem. men den var inte kluven längst ut, utan den var spetsig där fram. Huvudet börjades att höjjas vart efter han kom den främmande hanen, han var inte långt ifrån men en sak var säker, han tänkte inte utbyta det första ordet. Eller? om den andre var envis skulle han få göra det, men om inte så hadde deras pratstund redan ägt rum.
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   tis 18 okt 2011, 16:39

Han har sedan ett tag tillbaka lagt märke till främlingen. Det är inte så lätt att smyga sig på en varg med jordens kraft. Saturn har bara valt att ignorera främlingen. Han har inte planerat för några möten denna dag och hade tänkt att ta sig tillbaka till öknen så fort som möjligt igen nu eftersom han mår bra igen. Det är bäst att hålla sig på eller så nära reviret som möjligt om något skulle hända. Om han skulle behövas eller om någon främling klampat in på reviret utan någon som helst tanke på konsekvenserna. Men Saturn kommer vara mer försiktig om han råkar på inkräktare på reviret igen.

Den gyllengula blicken sveper över platsen. Han kastar en slö blick på främlingen. Han bryr sig inte om den andre vargen. Alla får sköta sitt. Sen om den andre är pratglad går det väl inte att undvika. Men man kan ju hoppas på att den andra vargen är lika antisocial som Saturn själv blivit på sista tiden.
Till överst på sidan Gå ner
Crepsley
Vandrare
avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   tor 20 okt 2011, 22:01

Med en oläsbar blick stannade han på lämpligt avstånf ifrån den bevingade. han granskade honnom en aning då han lagt märkte till honnom. -Hej där. Sa han ganska trött, hanhadde egentligen ingen lusst att tala. Men han lärde få information om denne varg sett hans... 'vän'.. Crepsley hukade huvudet en aning, blicken smalnade. Huvudet höjjdes och hålldes nu högtburet. Huvudet lade sig en aningen på sidan, innan han lät dem ormliknande, övernaturligt långa, starka, svarta tungan fukta hans norparti. De ormliknande ögonen granskade honnom, med en vaksam och ganska underlig syn.(Sorry för att det vart så rörigt, men klockan är mycket, jag är trött och måste upp till skolan tidigt i morgon D;)
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   tor 20 okt 2011, 22:14

Ena örat vinklas åt främlingens håll när denne talar. En trött stämma. Varför då lägga energi på att tala med främlingar? Saturn kan utan problem läsa av energin hos främlingen. Han vrider på huvudet och den gyllengula blicken fästs på den ljusa vargen. Det är inte många utseenden som förvånar Saturn. Han har redan som liten fått lära sig att vargar kan se ut hur som helst. Han nickar kort.
"Hej själv". Svarar han med sin halvmörka något sträva stämma. Han visar inget större intresse i främlingen. Han sveper på svansen. Det frasar mjukt i fjädervippan. Stjärtfjädrarna vid svansroten ligger ihopfällda då de inte används. Saturn har dubbla stjärtfjädrar. Fjädervippan på svansspetsen gör att han lättare kan manövrera uppe i luften. Gör hans giringar och krängningar snabbare. Öronen klipper till på huvudet och blicken fästs åter på främlingen. Ska den andre öppna munnen igen eller kan Saturn få gå vidare?
Till överst på sidan Gå ner
Crepsley
Vandrare
avatar

Spelas av : Nilla

InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   fre 21 okt 2011, 07:16

Hanen rynkade rosrygg en aning, men släppte det sedan. -Nå, jag kom för att fråga..Främling.. Åt vilket håll ligger Glaciären? Rösten var fortfarande trött, men det var för att han nässtan nyss hadde vaknat. inte undra på att rösten var detsamma som kroppen. Crepsley drog in ett djupt andetag och lät sig sedan andas ut det långsamt. För att rennsa gammal luft emot ny. Den svarta auran kring honnom visades sig inte för främlingar, och Crepsleys energier kunde man egentligen inte heller läsa av. Energien var detsamma hela tiden. Om inte vid speciellt tillfällen doc. Han lät vinden dra i pälsen en aning, han kände kyla, kyla och behag.
(Kort D;)
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   mån 31 okt 2011, 20:42

Öronen klipper till på den randiges huvud och han studerar främlingen. Han rycker lätt på skuldrorna.
"Norr, antar jag". Säger han och ser fortfarande kylig och likgiltig ut. Men misstänksamheten behålls skärpt. Energierna talar om för honom att denna främling inte går att lita på. Energier ljuger inte och Saturn har väldig kontroll på sin energikraft. Något han tränat på hela livet. Han kan läsa av minsta lilla förändring. Även om den är så liten att den skulle kunna undgå andra.
"Var det allt?" Säger han sedan. Han vill gå vidare. Flyga tillbaka mot öknen. Flyga tillbaka hem. Den här slätten har inget av intresse att erbjuda. Han ser ingen anledning att stanna här längre. Varför han flög hit vet han egentligen inte. Vingarna bar honom hit när han prövade dem igen efter att ha varit markbunden så länge.
Till överst på sidan Gå ner
Saturn

avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   sön 15 jan 2012, 19:51

[Jag avslutar det här rollet nu för det har stått stilla allt för länge. :3]
[AVSLUTAT]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Awake And Alive   

Till överst på sidan Gå ner
 
Awake And Alive
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: