HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» När dimman lättar
Idag på 18:30 av Figaro

» Lasse söker...
Idag på 18:26 av Figaro

» För ditt eget bästa [p]
Idag på 16:39 av Caedes

» Krälande rötter [Arkal]
Idag på 14:19 av Kolzak

» Färger i natten [P]
Idag på 14:13 av Kolzak

» Ända in till benet [Shiva]
Idag på 14:04 av Shiva

» Dimman tätnar (p)
Igår på 22:39 av Yuki

» Killing time [Blair]
Igår på 19:38 av Blair

» Minne från förr [Alfdis, Iriea]
mån 14 jan 2019, 17:41 av Blair

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Azazel, Kremla, Loke, Niyaha, Ronia

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Betala ditt pris förrädare (Privat)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Chi
Vandrare
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Betala ditt pris förrädare (Privat)   tor 07 dec 2017, 09:45

Chi satt i Kaiwood, utanför revirets gränser och väntade. Av en slump hade han stött på en gammal vän som han bett följa Akuma för att se att hennes uppdrag utfördes korrekt och Chis misstankar hade bekräftats då hans vän kom och berättade att valpen levde och var överlämnad till ett annat par och att Akuma nu var på väg tillbaka. Vännen låg dold bakom den stora stenen Chi låg på då Akuma blev synlig i dimman. Han såg henne stelna till och lade huvudet på sned. "Så du har utfört ditt uppdrag nu" Frågade han med kall stämma och fick en kort nick till svar från dottern. "Så vad var det som tog sådan tid?" Han såg hur hon stelnade till "Jag... Jag ville inte vara nära." Hon såg ner på sina tassar. "De andra.." Chi hoppade ner och gick fram till henne med en dov morrning. "Ljug inte för mig din förrädare... Jag vet att valpen lever" Han gick runt Akuma och såg hur hon stelnade till och skräcken som uppenbarade sig i hennes ögon. Akuma började stamma fram någon om att hon visst men då klev Chis gamle vän fram med ett kallt leende på läpparna. Chi kastade sig över dottern och tryckte ner henne i marken. "Förrädare belönas med döden" mumlade han då han höll fast henne. Tiken kämpade emot men till ingen nytta. Den främmande hanen klev bara fram och högg tag om hennes strupe och Akuma kunde känna hur tänderna borrades in i hennes strupe och snörde åt så hon inte fick luft, hur blodet började sippra från hennes trasiga artär och hur det snart svartnade för ögonen på henne allt medan fadern höll fast henne i hennes döds kamp. Tårarna rann ner för hennes kinder då hon desperat försökte få i sig liften tills kraften gick ur henne och hon blev stilla. De violetta ögonen fick en matt hinna över sig och Chi klev undan från liket. Han såg på sin gamle vän. "Tack Torak" Chi hade hur det än må vara haft de svårt att ta livet av sin dotter och mor tills hans barnbarn men nu var det gjort och förrädaren hade fått vad den förtjänade. "Du är en kall varg Chi" Toraks kalla röst var hånfull men så var deras relation. Chi såg på denne. "Göm kroppen, ingen ska få hitta den så ses vi igen" Med de orden vände Chi ryggen åt in döda dotter och vännen som redan börjat dra iväg den för att gömma undan den.
Till överst på sidan Gå ner
 
Betala ditt pris förrädare (Privat)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: