HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Rianex-Valpar!
Idag på 01:35 av Iriea

» Hänförd [p]
Igår på 18:15 av Capheus

» Solen går ner [Laali]
Igår på 01:33 av Laali

» Lämna mig inte [Rouzan]
fre 17 aug 2018, 18:25 av Sholeh

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 17 aug 2018, 15:39 av Arkal

» Välförtjänt vila (öppet)
tor 16 aug 2018, 23:19 av Lunula

» Achilia-valpar!
tor 16 aug 2018, 22:10 av Ökker

» Tilaqiia
tor 16 aug 2018, 14:59 av Tilaqiia

» Headache [Esk]
ons 15 aug 2018, 16:29 av Vârcolac

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Delshay, Filia Ignis, Yzma

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Betala ditt pris förrädare (Privat)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Chi
Vandrare
avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Betala ditt pris förrädare (Privat)   tor 07 dec 2017, 09:45

Chi satt i Kaiwood, utanför revirets gränser och väntade. Av en slump hade han stött på en gammal vän som han bett följa Akuma för att se att hennes uppdrag utfördes korrekt och Chis misstankar hade bekräftats då hans vän kom och berättade att valpen levde och var överlämnad till ett annat par och att Akuma nu var på väg tillbaka. Vännen låg dold bakom den stora stenen Chi låg på då Akuma blev synlig i dimman. Han såg henne stelna till och lade huvudet på sned. "Så du har utfört ditt uppdrag nu" Frågade han med kall stämma och fick en kort nick till svar från dottern. "Så vad var det som tog sådan tid?" Han såg hur hon stelnade till "Jag... Jag ville inte vara nära." Hon såg ner på sina tassar. "De andra.." Chi hoppade ner och gick fram till henne med en dov morrning. "Ljug inte för mig din förrädare... Jag vet att valpen lever" Han gick runt Akuma och såg hur hon stelnade till och skräcken som uppenbarade sig i hennes ögon. Akuma började stamma fram någon om att hon visst men då klev Chis gamle vän fram med ett kallt leende på läpparna. Chi kastade sig över dottern och tryckte ner henne i marken. "Förrädare belönas med döden" mumlade han då han höll fast henne. Tiken kämpade emot men till ingen nytta. Den främmande hanen klev bara fram och högg tag om hennes strupe och Akuma kunde känna hur tänderna borrades in i hennes strupe och snörde åt så hon inte fick luft, hur blodet började sippra från hennes trasiga artär och hur det snart svartnade för ögonen på henne allt medan fadern höll fast henne i hennes döds kamp. Tårarna rann ner för hennes kinder då hon desperat försökte få i sig liften tills kraften gick ur henne och hon blev stilla. De violetta ögonen fick en matt hinna över sig och Chi klev undan från liket. Han såg på sin gamle vän. "Tack Torak" Chi hade hur det än må vara haft de svårt att ta livet av sin dotter och mor tills hans barnbarn men nu var det gjort och förrädaren hade fått vad den förtjänade. "Du är en kall varg Chi" Toraks kalla röst var hånfull men så var deras relation. Chi såg på denne. "Göm kroppen, ingen ska få hitta den så ses vi igen" Med de orden vände Chi ryggen åt in döda dotter och vännen som redan börjat dra iväg den för att gömma undan den.
Till överst på sidan Gå ner
 
Betala ditt pris förrädare (Privat)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: