HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorWikiKartaFlockarLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Bakom ett leende [Even, Varya]
Igår på 21:36 av Even

» Röta [Aurora]
Igår på 18:58 av Ivo

» Lost, but not quite alone [Aliital]
Igår på 17:47 av Leutwin

» Andas in och andas ut [P]
Igår på 15:41 av Ivo

» Blodad tand [Duva]
Igår på 15:34 av Ivo

» Frågor och svar (öppet)
Igår på 14:00 av Aimar

» Another brick in the wall [Lamia]
Igår på 13:24 av Lamia

» Spun sugar [p]
Igår på 13:21 av Kolzak

» Blodskog [p]
Igår på 13:02 av Elite

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
EVENT - Känn jordens andetag (Västkusten)
tis 08 jan 2019, 21:00 av Admin
En prompt har triggrat ett mindre event som drabbar hela Numooris västkust. En kraftig jordbävning skakar sent på kvällen hela västkusten, och skalvet går att känna långt in på fastlandet även på andra sidan bergskedjan. Skalvet varar i flera minuter, och är starkt nog att orsaka stora svallvågor, jordskred, öppna djupa fåror i bergen, och välta träd i de närliggande skogsområdena.

Läs rollspelet som startade …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Gott Nytt 2019 Numoori!
mån 07 jan 2019, 22:12 av Yargol
Gott nytt år allesammans!

En vecka in i 2019 och Numoori startar starkt! 2018 var ett lite långsamt Numoori-år för många av oss, men trots det så kämpar vi på. Mellan nya officiella platser, gamla tempel, en helt ny infosida, zombiejägare och flera nya medlemmar från olika håll i världen, så har det sakta börjat sjuda i flockarna och spänningen stiger runtom i landet när rollspelspromptarna tar fart.


En större nyhet …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Nytt liv

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Xhie
Död
Xhie

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Nytt liv   mån 04 dec 2017, 14:33

[Ensamroll. Inga svar, tack.]

Det var när skymningen kom som de två valparna drog sina första andetag. Solens strålar sken fortfarande svagt vid horisonten när Xhie och Kaiito blev föräldrar till en svart hane och en brun hona. Och lyckan lös i Xhies gröna ögon när hon såg på de små liven. Det här var allting hon hade önskat sig, det förstod hon nu. Att bara se de små var det bästa hon någonsin hade upplevt.
Samma lycka spred sig för kvällen i Kaiitos annars så ångerfyllda och trasiga själ. Det var svårt att tänka sig det, att de två hade kunnat skapa något så vackert tillsammans. Men det hade de, och i just det ögonblicken kändes det som att ingenting kunde förstöra den lyckliga bubblan som de levde i.

Men inte varade den känslan länge.

Inom loppet av några dagar förändrades allt. Xhie, som en gång strålat av liv, blev allt svagare. Och när månen inledde sin tjugonde färd över natthimlen sedan valparna hade fötts så drog Xhie sitt sista andetag. 
Enda sedan mötet med giftvargen hade hennes kropp sakta brutits ned. Och påfrestningen som de nu hade utsatts för var alldeles för mycket. Och hon hade försökt kämpa, försökt hänga sig kvar vid de små. De var hennes allt nu, och hon ville inte lämna dem. Men hon besatt inte samma styrka som hon en gång hade gjort, det var med tårar rinnande ned för kinderna, och med Kaiito tätt intill sig, som hennes liv avslutades i den frostiga natten. 

Kaiito visste inte vad han skulle ta sig till. Att Xhie hade fått sluta på detta vis... Det gick inte att förstå. Att hon hade ryckts ifrån honom, att han blev ensam. Igen. 
Demonen viskade inom honom, men han tryckte ned henne. Och blicken fastnade på de små som han nu var tvungen att ta hand om. Hans hjärta fylldes med värme när han såg på dem, även om sorgen nästan var överväldigande. Och han lovade sig själv att vara stark, för deras skull. Han skulle vara stark för dem. De behövde honom, han kunde inte svika dem. 
Och samma natt som Xhie hade lämnat jordelivet tog Kaiito med sig valparna. Han sökte sig söderut. Varför visste han inte, men det verkade vara ett bra beslut i just då.

De två små valparna, som modern döpt till Kithara och Vidar, var ännu för unga för att egentligen förstå vad som hände. Fadern hade inte sagt många ord, och även om han förklarat hade de ändå inte förstått. 
Så utan att veta varför de lämnade mor bakom sig, utan att förstå varför fadern bar dem vidare, iväg genom natten, så lät det allting ske. Fortfarande unga och bekymmerslösa, fortfarande för små för att förstå hemskheterna som redan hände omkring dem i världen, så följde de med strömmen. 
Ovissheten var det enda som räddade dem från den tragedi de just hade upplevt. 

Vad framtiden hade i beredskap åt dem visste han inte, men varje kväll lovade Kaiito samma sak som den natten hans älskade dog. Och han levde efter det så gott han kunde.

Han skulle vara stark, för deras skull.
Till överst på sidan Gå ner
 
Nytt liv
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: