HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Tångt utrymme[p]
Igår på 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
Igår på 15:17 av Shona

» Spöregn [Culpa]
ons 18 jul 2018, 22:27 av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Solen går ner [Laali]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Varya
Blodbanan
avatar

Spelas av : My

InläggRubrik: Solen går ner [Laali]   sön 26 nov 2017, 21:57

Eftermiddagssolen kastade långa, smala skuggor genom den föråldrade skogen och lyste lågt i väster. Horisonten var bara en skimrande rand i rött och orange men återspeglade sina vackra färger i den tunna molnbanken ovan.
     Skymningsdunklet var mjukt i hennes ömma, nyvakna ögon. Gäspande sträckte den svartvita ungtiken på sig och det knäckte lätt i några leder efter sömnens stillhet. Platsen bredvid henne var tom, men avtrycket av en mindre kropp låg fortfarande färskt i jorden. Försiktigt vädrade hon i luften efter sin syster och doften efter henne hängde fortfarande kvar. Med varsamma, sömndruckna rörelser reste hon på sig och lämnade sovplatsen längs trädstammen bakom sig.
     Ljudet av milt porlande över rundade stenar blev stegvis starkare när hon närmade sig den närmaste och grundaste delen av floden. Över den låga undervegetationen kunde Varya slutligen se vattendraget; det glittrade överväldigande i det kvarhängande solljuset. Strandbanken var tom till hennes besvikelse. Trött gick hon ner i vattnet, som uppfriskande sköljde henne över tassarna innan hon törstigt drack. Med nyfunnen energi skakade hon sömnen ur kroppen, korsade vattnet och försvann in i dunklet på andra sidan. Det viskande doftspåret av Aurora ledde henne vidare tills hon kom över en ny, bekant doft av Laali. Fakargen som pappa Even alltid höll nära. Laali hade en vass tunga med ögon och öron överallt – åtminstone var det så Varya förstått det. En rutten, illvillig känsla bet henne alltid i magslutet vid åsynen av henne med hennes pappa. Det fanns något outsagt emellan dem, det kunde Varya svära på. Trots sitt missnöje gällande fakargen kunde hon inte undvika henne, de bådas liv kretsade kring Even likt malar och ljuskällor.
     Det tog inte länge på det nya spåret förrän ungtiken fann Laali, även hon ensam – Even var nog inte vaken än. Varya försökte inte hålla sin ankomst hemligjord, det visste hon skulle vara lönlöst.
     ”Laali,” kallade hon försiktigt. Skuggorna omkring dem djupnade med sekunderna. Ett smalt, falskt leende drog i hennes läppar. Det fanns ingen anledning att vara otrevlig. Varya påminde sig själv om hur hon blivit uppfostrad med artighet som en viktig faktor.
     ”Har du sett Aurora?” Egentligen ville hon fråga om Even, om hon väntade på honom, vad de pratade om när de tillsammans lämnade Aurora och henne i Itrozo, men hon höll sig.
Till överst på sidan Gå ner
Laali
Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Solen går ner [Laali]   mån 15 jan 2018, 17:19

Laali lade märke till Varya redan innan den förvuxna valpen dök upp bland träden. Självklart var det Varya. Självklart skulle hon inte få vara i fred. Laali hade medvetet dragit sig undan från den plats där hon visste att de andra sov i hopp om att kanske, kanske, slippa hela umgängesbiten och för en liten stund i alla fall kunna låtsas att hon inte var fast här med dem. Men det hade väl varit för mycket att be om. Hon hade funnit en plats invid ett träd med tätare krona än många andra i skogen, som lämnade platsen i dess skugga öppnare och friare från de rosenklädda snåren.
     ”Det är jag det”, svarade Laali entonigt när Varya kallade hennes namn. Hon vände öronen i den andras riktning, men såg inte upp från sitt arbete. Mellan framtassarna hade hon ett stycke flätade kvistar som hon fortsatte med när hon fick möjlighet. Det var en tacksam distraktion från verkligheten. Tystnaden som följde fakargens svar var inte långvarig, men för lång för att vara helt bekväm.
     ”Har du sett Aurora?”
     ”Näpp.” Laali fortsatte sitt arbete under kort tystnad, innan hon själv tog till orda på nytt. ”Hon är väl och leker vid vattnet eller något som vanligt. Grendel vet säkert, fråga honom.” Där låg något syrligt i hennes ton. Inte förrän hon hade fått den senaste tunna grenen att väva sig in på rätt plats såg Laali upp på Varya. I den andras anlete möttes hon av ett stelt streck till leende som formligen skrek falskt. Laalis ögon smalnade skeptiskt av, innan hon suckade och skakade på huvudet. Det var ju nästan synd om stackaren. Hon såg oimponerat tillbaks på Varya igen.
     ”Vad hade du tänkt att det där ska föreställa?” Hon vevade löst med ena framtassen i Varyas riktning.

_________________
A silver tongue ain't worth nothing in the wrong mouth
Till överst på sidan Gå ner
 
Solen går ner [Laali]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Itrozo-
Hoppa till: