HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» What is dead may never die.
Igår på 23:35 av Amanita

» Litet meddelande!
Igår på 20:44 av Ehfra

» Lost (öppet)
Igår på 17:24 av Harlequin

» Kaiito x Xhie
Igår på 10:33 av Kaiito

» Måne [Amanita]
tor 23 nov 2017, 20:04 av Amanita

» Sparkling lights [AMANITA]
tor 23 nov 2017, 19:56 av Amanita

» Frostig morgon
tor 23 nov 2017, 17:22 av Figaro

» Äldre än vinden [Locura]
tor 23 nov 2017, 17:06 av Locura

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
tor 23 nov 2017, 13:39 av Enilorac

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Kaiito x Xhie

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kaiito

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Kaiito x Xhie   tis 14 nov 2017, 08:58

Tjabba! Lägger upp denna tråd för tänkte bara kolla om det finns intresse hos nån mer som kanske vill spela en bebis efter dessa två? Så att jag inte bara förbiser någon.
Om ingen anmäler intresse innan november är slut (nu finns det betänketid också) så antar jag att ni inte har tid/plats/inspiration vilket är helt okej då dessa planer var mest för min egen skull i grund och botten (: 


Kaiito är ju brun och beige i färgen, plus att han har en man. Hans mor Leale var tidigare brunfärgad i pälsen, men fick senare en mer gyllene nyans, och hans far Damon är mestadels svart med vita markeringar under ögonen.
Xhie är vit med en grönfärgad spiral kring ena frambenen. Hennes far Stripe är vit och hennes mor Kura är svart, och båda dessa har mindre tecken - Stripe blåa ränder på benen och Kura en grön markering på ryggen.

Det finns en del olika färger som kan ärvas ned, men övervägande är väl att inget av dessa två släkten är särskilt färgstarka eller har väldigt stora, ringlande tecken. 
Sedan ska man även ta med i beräkningen att det som kännetecknar just Oga-släktet är att de är väldigt ljusa, näst intill helvita. Detta är dock ingenting som är ett måste när det kommer till halvblod, enligt ninjans rasbeskrivning så kan färg och tecken variera mycket just hos halvbloden, men valparna bör dock ha ninjornas lätta och smidiga kroppsbyggnad, då ninja generna är väldigt dominanta.

Ögonfärg som går att ärva är väldigt valfritt egentligen. Kaiito har blåa ögon, liksom hans mor och far. Xhie har gröna ögon, liksom hennes mor. Stripe har bruna ögon. Längre bak i Xhies släkte finns även violett ögonfärg. Även röda ögon finns i släkten (Leale hade det innan hon tappade sina krafter). 

Krafter som finns på Kaiitos sida:

 • Formskiftning
 • Is
 • Kyla
 • Vind
 • Psykiska krafter, t.ex telepati, empati, synskhet och charm*

Krafter som finns hos Xhie och Oga-släktet:

 • Teleport (dock väldigt ovanligt)
 • Vind
 • Vatten
 • Jord
 • Snabbhet
 • Helande
 • Raseri (från Kura)
 • Metaller (också från Kuras sida)

*Då Xhie är ninjavarg utesluter det nästan alla möjligheter för att valparna ska kunna ha någon form av psykiska krafter. Det förekommer att halvblod ärver psykiska krafter från föräldern som inte är en ninja, men det är väldigt ovanligt.

Xhie är en liten varg, medan Kaiito är just över gränsen till stor varg. Så valparna lär väl bli kring medelstora-ish när de är färdigväxta. Inga jätte-enorma vargar och inga mini-pygmé-vargar heller.


I övrigt är Bellz intresserad av att spela en valp som jag har förstått det, samt att jag ska spela en. Så just nu är det två valpar som planeras. Och som sagt, denna tråd är till för att göra en extra intressekontroll - om någon mer är intresserad får ni mer än gärna höra av er (:
Till överst på sidan Gå ner
Kaiito

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Sv: Kaiito x Xhie   Igår på 10:33

Petar lite, bara så att inte nån som eventuellt är intresserad har missat detta. (:
Till överst på sidan Gå ner
 
Kaiito x Xhie
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Planering-
Hoppa till: