HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Vattendroppar (Cerulean)
Igår på 22:47 av Cerulean

» foggy landskape
Igår på 21:47 av Xhiro

» Måne [Amanita]
Igår på 18:48 av Blair

» Förbannelse
Igår på 18:28 av Amanita

» Thinking about it [Ceylon]
Igår på 18:11 av Duva

» Titeländring
Igår på 00:40 av Ronia

» Norrut [öppet]
Igår på 00:06 av Oreliel

» Kyla från norr [Öppet]
sön 15 okt 2017, 22:57 av Arkal

» Mod
sön 15 okt 2017, 22:10 av Tear

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Det slog gnistor omkring dem

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kaiito

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Det slog gnistor omkring dem   sön 08 okt 2017, 17:45

[Utspelar sig mellan mina karaktärer Kaiito och Xhie - inga svar, tack!]

När de odöda hade svept över landet som en flodvåg hade Kaiito inte haft något val. I form av en örn hade han flugit västerut, utan att tveka. Trots att Ristaka viskade ljuva ord i hans öron hade han inte lyssnat. Trots att hon bad honom att stanna och slåss för hennes skulle så flydde han. Och han skämdes, trots att demonen inte längre hade ett grepp över honom. 
Han skämdes för att han flydde.
Men likväl hade han lämnat de odöda bakom sig. Han var ingen krigare, inte nu. Han hade aldrig gillat stridens hetta, och efter allt som Ristaka hade tvingat honom att göra hade Kaiito svurit vid Gudarna på att aldrig mer skada en annan varg. Inte ens om de var vandrande kroppar. Det fick vara nog med våld i hans liv. Han ville finna frid, en plats där han kunde finna ro.
Och först hade hans tankar endast varit hos Echo. Han behövde finna Echo. Hon var den enda som kunde ge honom det han sökte, den enda han älskade, den enda som kunde befria honom. Men månvarven hade passerat och Echo fanns ingenstans. Och hoppet hade sviktat mer och mer. Ristakas ord blev ljuvare och ljuvare, lockade mer för var dag. Och Kaiito hade varit nära att ge upp hoppet, och falla tillbaka i det grepp som demonen haft över honom.

Men så, när han hade nått Eldskogen, mött han henne. Den snövita, grönögda honan som förändrat hela hans värld. Det ljusa skrattet hon hälsat honom med hade varit nog för att få alla mörka tankar att skingras hos den trasiga unga hanen. 
Xhie hade känt samma sak. Det planlösa vandrandet som till viss del orsakades av förvirringen som sakta smög sig på henne som en bieffekt av giftet hon fått in i systemet upphörde på något vis. I Kaiitos närhet verkade allting klarare. Det hade slagit gnistor omkring dem så fort de möttes, och det hade inte varit någon tvekan om saken från någon sida. De hade följt åt sedan den dagen, och en kärlek som verkade oövervinnerlig hade växt fram mellan dem.
De två vilsna själarna hade funnit lycka i varandra. Det verkade som att ingenting någonsin skulle kunna skilja dem åt.

Föga anade de vad framtiden skulle ha med sig. Men de levde i nuet. De var förälskade, lyckliga, och en framtid utan varandra var inte ett alternativ.
För evigt, lovande de varandra.
För alltid.
Till överst på sidan Gå ner
 
Det slog gnistor omkring dem
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eldskogen-
Hoppa till: