HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Sommarträff 2018!
Igår på 10:20 av Loke

» Efter stormen (Ira)
fre 19 jan 2018, 14:49 av Hoshime

» Bell vill träffa dig
tor 18 jan 2018, 14:20 av Bell

» Bell
ons 17 jan 2018, 22:21 av Bell

» Solen går ner [Laali]
mån 15 jan 2018, 17:19 av Laali

» Tidlös [Even]
mån 15 jan 2018, 13:09 av Even

» Äldre än vinden [Locura]
mån 15 jan 2018, 12:37 av Even

» Makoto
mån 15 jan 2018, 12:29 av Makoto

» Kaze - Wind
mån 15 jan 2018, 11:20 av TsuyioKaze

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 3 gäster.

Xejja

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]   mån 25 sep 2017, 21:52

[Har haft dessa som inspiration till platsen: x, x, x, x :) ]

Det hade inte funnits mycket att finna i Samudr. Inte många vargar, och än färre rykten. Det hade varit väntat, men Dimitrij hade känt ett behov av att åtminstone se över området. Särskilt när det nu låg så nära. Nu var de på väg hem.
     Vinden ryckte i vargarnas fällar medan de tog sig upp för en klippkant. Morgonsolen var inte stark nog för att värma den kyliga luften. Havets vågor brusade ett tjogtal språng bort, mot klipporna längre ner. Doften av salt dansade tungt runtom dem. Dimitrijs klor klapprade ljudligt när hon hivade sig över kanten med hjälp av såväl ben som vingarmarna. De extra lemmarna lämpade sig väl som stöd bland de ojämna stenformationerna. Medan Zayev och Loke tog sig upp över kanten bakom henne så passade Dimitrij på att sticka huvudet i ytterligare en av de många grottöppningarna som klädde bergväggen. Hon fick sänka huvudet en del för att inte slå hornen i mynningens topp. Den skarpa doften av en fladdermusboning fyllde hennes nos.
     En främlings sinne fanns i närheten. En främling, men inte helt främmande. Dimitrij hade mött vargen förr – det hade hela flocken – under vandringen från Acherati. Dimitrij mindes inte hennes namn, det hade funnits annat av större vikt att hålla ordning på, men hon mindes vargen, och hon mindes sinnet. Trots att hon kunde känna dess närhet nu, så var det dock svårt att lokalisera den unga stäppvargen bland de ojämna stenarna och många grottorna. Främlingens doft var inte heller lätt att fånga i den skiftande vinden. Dimitrij hade talat om för de andra att stäppvargen fanns i närheten. Hon var intresserad av att finna henne.
     ”Dimitrij.” Theano påkallade hennes uppmärksamhet med en lätt knuff i sidan. Dimitrij backade ut ur hålet igen och följde cestrohanens blick. Han nickade mot ett stenparti en liten bit bort som såg ut att vara möjligt att ta sig över för att komma upp på nästa avsats.
 
[Till Zaynah, men Zayev, Loke och Theano (npc, här är en länk till Jägarnas npcs) är också med och får svara om de vill!]

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
Zaynah

avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]   tis 26 sep 2017, 14:56

Just nu defann sig den unga stäppvargen lite högre upp på en klippa som sträckte sig flera meter ner mot havet där vågorna slog emot klippväggen och vinden rufsade om hennes ljusa man och lugg. Hon kunde inte annat än att njuta av den vackra synen där havet sträckte ut sig öppet framför henne och måsarna drev runt på plana vingar uppehållen av de varma uppåt vindarna som steg från havet av den tidiga morgonsolen. Vinden var kylig denna morgon framför allt då hon stod så öppet och utsatt för den och snart kände hon hur kylan trängde sig in igenom hennes korta rödgula päls. 

Blicken vändes från den vackra scenen och sökte längst med klippan efter bästa vägen bort från denna plats inåt mor Numoori gen. Hon hade befunnit sig i dessa trakter i några dagar och nu kände hon ett stort behov av att vandra vidare. Hitta tillbaka till de öppna slätterna igen.  Snart föll hennes blick på en smal stig som ledde inåt bland klipporna och hon började med sabba smidiga rörelser ta sig fram längst emd stigen.
Till överst på sidan Gå ner
Zayev
Björn-fisk-buss-tjockis-fulfejs
avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]   mån 04 dec 2017, 07:58

Han hade aldrig varit en smidig klättrare, och han skulle med all säkerhet aldrig bli det heller, även om tiden med Jägarna hade gjort honom mindre klumpig. Med ett svagt grymtande tog han sig över kanten flockledaren försvunnit övar. Ett roat leende spred sig på hans läppar då han såg henne stå och stirra in i en av de många grottöppningarna. Han bet tillbaka den dumma kommentaren som hotade att lämna hans mun. Det blev bara svårare när hon talade till dem med huvudet fortfarande inne i bergsväggen. Hennes ord fick honom dock att ta blicken från henne och söka av luften med nosen. Den konstant skiftande vinden gjorde det svårt att finna den, men där fanns en doft. En vag, flyktig, bekant doft. Han visste bara inte varifrån han kände igen den eller varför den var bekant.

Theanos röst fick honom att vrida huvudet mot honom och han följde hans blick. Ett missnöjt uttryck formade sig på björnens anlete. Mer klättrande. Den blå försökte övertala sig själv om att det var bra träning, men det var svårt att vara helt nöjd över situationen.
    "Lika bra att få det överstökat." mumlade han och följde efter Dimitrij.
Till överst på sidan Gå ner
Zaynah

avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Sv: Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]   tor 04 jan 2018, 18:20

Zaynah kom upp på en liten höjd bland klipporna. Hon stannade upp och såg ut över havet ännu en gång och log. Det var vackert om än blåsigt. Vinden slet i hennes korta päls och hon huttrade till men ville låta scenen framför henne etsa sig fast i hennes minne innan hon lämnade havet bakom sig, ovetande om hon skulle se det igen eller om det var sista gången hon såg det. Hon såg sig sedan omkring och fick syn på några gestalter en bit längre ner till höger. Flera av dom var helt främmande för henne men en var gestalt hon kände igen gick inte att ta miste på även på detta avstånd. Hon log för det var månader sedan hon träffat på någon hon känt igen. Ett kort yl för att fånga deras uppmärksamhet gav hon ifrån sig innan hon med snabba och smidiga steg började röra sig mot dessa vargar. En kort stund senare rundade hon en udde och kunde se dem nu. Hon saktade in och stannade på behörigt avstånd. De främmande vargarna visste hon inte hur dom skulle reagera på henne som var en främling men hennes blick föll på den bevingade stora tiken. "Var hälsad Dimitrij. Det var länge sedan" Sade hon som hälsningsfras. Många månader hade gått sedan hon mött denna besynnerliga varg och hon var gla att åter få möta henne. Sedan vandrade hennes blick till de främmande. "Var hälsad vänner till Dimitrij"
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» En fisk [Jägarna]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Samudr-
Hoppa till: