HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» What is dead may never die.
Igår på 23:35 av Amanita

» Litet meddelande!
Igår på 20:44 av Ehfra

» Lost (öppet)
Igår på 17:24 av Harlequin

» Kaiito x Xhie
Igår på 10:33 av Kaiito

» Måne [Amanita]
tor 23 nov 2017, 20:04 av Amanita

» Sparkling lights [AMANITA]
tor 23 nov 2017, 19:56 av Amanita

» Frostig morgon
tor 23 nov 2017, 17:22 av Figaro

» Äldre än vinden [Locura]
tor 23 nov 2017, 17:06 av Locura

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
tor 23 nov 2017, 13:39 av Enilorac

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 When I was young and dreamed of glory

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Dimitrij
Flockledare | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: When I was young and dreamed of glory   lör 09 sep 2017, 22:18

[Ett ensamt inlägg, svara inte i tråden tack <3]

Tio dagar efter att patrullen gett sig av kallades Dimitrij till dalens utkant för att möta de hemkommande Antagna. När hon anlänt hade redan en stor del av flocken börjat samlas för att glädjas. Niyaha, Nadie, Arno och Oberon hade alla varit ute på uppdrag förut, och hade alltid återvänt hem utan problem, men det hade också alltid varit i en patrull ledd av en äldre medlem. De var inga valpar längre. Det här hade varit deras första uppdrag utanför reviret utan en äldres tillsyn.
    Tio dagar var tre dagar över tiden. Det hade varit med stor oro från främst syskon och Zayev som patrullen först hade gett sig av. När nätterna hade börjat gå över en vecka hade oron blivit än mer påtaglig. De var alla allt för medvetna om vad en försening kunde innebära. Dimitrij hade sett till att resten av flocken haft mycket att göra; sysselsatt dem mentalt och fysiskt för att ge dem mindre tid att tänka på vad som kunde ha hänt.
    Dimitrij hade tagit Arno åt sidan bara kort efter patrullens hemkomst för en rapport. Han hade antagit rollen som ansvarig över patrullen, och det var av honom hon väntade sig en förklaring till förseningen. Hennes skarpa blick fick Arnos glädje att mildras, om än bara en aning. Han berättade livligt om vad som hänt; de hade råkat på ett oväder på väg hem igen som hade hindrat dem från att ta sig upp i bergen. Utöver det hade uppdraget gått bra. Han berättade att de funnit den plats som Loke förklarat att hans tidigare flock skulle finnas på, men att de inte längre fanns i området. De hade mött och talat med en grupp silannis tillhörande en annan flock i månskogen, och fått höra om ett tempel som patrullen inte haft möjlighet att titta närmre på. De hade fått en god idé om var templet fanns, och Arno var säker på att de kunde hitta det om de fick möjligheten nästa gång. De hade snappat upp en del rykten längs vägen – en och annan oroande berättelse om vargar som försvunnit, eller en familjemedlem som fallit offer för en plötslig sjukdom som bringade trötthet och försvagade offret tills det tynade bort – men det mesta de hört handlade om just templet och månvargarna i skogen.
    Dimitrij såg sig själv i Arno när han berättade om uppdraget. Hon såg sig själv i dem allihop, i deras lättnad och i glädjen över att vara hemma igen. Hon såg sig själv i stoltheten över ett uppdrag väl utfört, i känslan av att bidra med något viktigt, något större. En yngre version av sig själv, som visserligen hade förlorat en del, men som ännu inte hade förlorat allt. En som fortfarande bar en livfylld gnista i ögonen.
    Hon var stolt över dem. Det skulle hon aldrig förneka, och hon talade om det för dem när hon lät Arno återförenas med resten av familjen. Stolt, och lättad över att de var hela och hållna och att det hade gått väl för dem. De hade gjort ett bra jobb. Nu skulle de få vila och återhämta sig. Hela familjen spenderade natten glädjande över deras hemkomst. För ett kort slag i det långa hela var det lite lättare att andas.

[De (nuvarande) yngsta Antagna kommer hem efter sitt första uppdrag utan "vuxen" tillsyn. Valde att lägga det i öppna forumet för varför inte, antar jag. Om någon av er inblandade vill att jag ändrar något så peta på mig :')]

_________________
Fear is an absence of understanding
Horror is the act of understanding perfectly
Till överst på sidan Gå ner
 
When I was young and dreamed of glory
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Sacrari-
Hoppa till: