HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
ons 09 aug 2017, 12:13 av Laali

» Bistick [Tenána]
sön 06 aug 2017, 20:34 av Blair

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Under tunga moln [Alénya]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Kilah
Moderator
avatar


InläggRubrik: Under tunga moln [Alénya]   ons 09 aug 2017, 11:32

[Fortsättning från det här rollet: Länk]

Trots ett högt tempo så hade gott och väl större delen av natten passerat innan de nådde utkanten av regnområdet. Vad som började som ett lätt duggregn eskalerade snabbt till fullskaligt regn. Åskans muller hade nått dem redan långt innan, men här, under regnet, vibrerade det nästan enda ner i tassarna. Kilah älskade det.
     De hade kunnat skymta Mardouf på håll från ett högt backkrön för kanske en timme sedan. Ändå kändes det som om den vida ravinen dök upp från ingenstans när den plötsligt öppnade sig i det fläckvis trädklädda landskapet. Dess gap var brett, mycket bredare än där Kilah hade hoppat över för så många månader sedan tillsammans med Ceylon. Det gick inte att hoppa här. Hon trodde inte ens att de större av träden som lutade längs klippkanten skulle nå andra sidan om de fällde dem.
     Kilah ruskade på sig när hon kom in under ett av dessa träds skyddande grenar. Pälsen hängde tung om hennes kropp och fick henne att se ännu rangligare ut än vanligt. Tungan hängde glatt utanför hennes käkar när hon slängde en blick över axeln, tillbaks mot Alénya. Hon var fortfarande förundrad över att den andra vargen hade valt att vända om och följa med henne tillbaka, trots en uppenbar ovilja att möta regnet. Kilah sade inte nej till trevligt sällskap dock, och de hade båda utan svårighet kunnat fylla tystnaden med prat och historier om vad de sett och gjort under sina egna vandringar. Kilah tyckte om det. Det var roligt.
     Metallpärlornas klapprande dränktes nästan helt i regnets sus och åskans regelbundna muller när hon viftade på svansen. Kilah lutade sig nyfiket ut över ravinens kant och tittade ner i djupet. I den tidiga morgonens nattmörker, som var ännu mörkare under de tunga molnen, så var det svårt att avgöra hur djupt det faktiskt var. Hon lyfte blicken och såg mot Mardoufs andra sida. Den mörka massan hon tyckte sig skymta längs den motsatta randen var nog träd. Döda skogen, gissningsvis. Hon var så nära. Så nära att vara hemma igen.
     ”Alénya!” ropade Kilah genom regnet, och såg på den vita vargen igen. Hon log brett. ”Hur djupt tror du det är?” Hon nickade menande mot avgrunden framför sina tassar.

_________________
I never make the same mistake twice.
I make it four or five times, just to be sure.
Till överst på sidan Gå ner
Alénya
InläggRubrik: Sv: Under tunga moln [Alénya]   tis 15 aug 2017, 22:09

Flera gånger under den gångna natten hade Alénya stannat upp och betraktat den mörka himmelen, som så många gånger för lystes upp av den ljusa månen. Neisi. Skenet som gudarna skapat lös upp vägen för de två, även om det nu starka regnet vällde över dem. Kilah, såg i Alényas ögon ut att njuta, hon själv surade ihop inombords, med både öron och svans hängande. Utåt sett var hon fortfarande trevlig dock. Diskussionerna som de två vargarna förde mellan varandra lättade för hennes egen del upp stämningen rejält. När de tillslut anlänt till den stora ravinen, såg hon hur stor den verkligen var, det förvånade henne, sa inte Kilah att hon hoppat över denna en gång?. "Sa du inte att du hoppat över här en gång? Eller missminner jag mig?" Hon såg återigen  mot ravinen. Då Kilah klev in under en gren, var hon inte långsam med att snabbt följa efter, in under till skyddet från regnet. Då den andre frågade om djupet på ravinen, sträckte hon på sig, långsamt över kanten och betraktade botten, där vattnet färdades. "Djupt... För djupt!" Hon såg på Kilah, som satt strax bredvid. Hennes päls verkade ha lagt sig, medans Alényas egna istället fluffade upp sig. "Ser du nu dels varför regn inte är något jag uppskattar? Min päls ställer sig och fluffar sig åt alla håll!" Hon lade sig ner och rullade mot den delvis torra marken, i ett försök att lugna den stående fällen, men det misslyckades. Det slutade istället med att grus och lite lera letade sig in i den annars kritvita pälsen, vilket gjorde henne mer irriterad. En kort stund senare la hon sig istället på marken, med huvudet vilandes på tassarna, blickandes ut över ravinen.
Till överst på sidan Gå ner
 
Under tunga moln [Alénya]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Mardouf-
Hoppa till: