HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Långtråkig väntan [Even]
tis 16 okt 2018, 23:52 av Even

» Död karris
tis 16 okt 2018, 18:10 av Tapeesa

» Tidig morgon [Ronia]
mån 15 okt 2018, 19:40 av Blair

» Allt som krävs
mån 15 okt 2018, 17:48 av Arno

» Lyckliga steg [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:46 av Arkal

» Muttra lagom (Even)
fre 12 okt 2018, 22:40 av Arkal

» Krälande rötter [Arkal]
fre 12 okt 2018, 22:28 av Arkal

» Down the wolf hole [OPEN]
fre 12 okt 2018, 18:15 av Harlequin

» Ingen plats för trosvaga [P]
tor 11 okt 2018, 15:27 av Haqim

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nya platser, zombiejägare, och rollspelsprompts!
tor 30 aug 2018, 01:15 av Yargol
Hej allesammans!
Efter en härligt aktiv och levande sommar på Numoori så är det dags för lite nyheter. Mycket har hänt, och än mer är på gång!

Nya officiella platser!
Som ni kanske har märkt så har det tillkommit två nya platser på kartan och i forumet. Om ni har missat det så kan ni kika in på kartan för att se var de finns. De nya platserna är Arkona och Yanamorë!

Arkona är ett uråldrigt tempel åt Gudarna, som …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Affiliates
Dela | 
 

 Bjällerklang [Kogan]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Harlequin

avatar

Spelas av : Zee

InläggRubrik: Bjällerklang [Kogan]   mån 03 jul 2017, 14:56

Det var med lugna steg som den unga kargen rörde sig mellan trädstammarna. För en utomstående betraktare kunde det se ut som om hon var på väg någonstans, men faktum var att det var precis tvärtom. Hennes vita päls och röda markeringar, vilka hon inte hade någon aning om vad de betydde eftersom hon inte visste vad spelkort var för något, gjorde henne till ett naturligt blickfång i skarp kontrast mot den gröna och mörkbruna bak- och förgrunden. Bjällrorna som klädde hennes örons spetsar klämtade lite och käckt, som de alltid gjorde när hon gick. Blicken i de olikfärgade ögonen var stilla och nästan lite dåsig. Allt detta gav intryck av att hon var slö och trög, men i själva verket var hon mycket uppmärksam på vad som skedde runt henne; hon lät det bara inte synas i hennes ansikte. Quin stannade ett ögonblick och drog med blicken över ett buskage som prasslade misstänkt, men lukten talade om för henne att det bara var en liten harpalt, inte värd att slösa energi på. Med en lätt fnysning fortsatte hon att gå.

Harlequin hade förändrats mycket sedan hon lämnade familjen i Kawazatri och gav sig ut på sitt eget privata äventyr. Hon var inte längre någon dumdristig, överdrivet självständig valp som trodde att hon var någon. Nej, nu var hon tvärtom en tonåring, livfull bakom en mask av nonchalans, i många fall intelligentare än hon gav sken av att vara. Att ha levt mer än hälften av sitt liv på vandring hade fått henne att växa upp fort, även om barnsligheten ibland tittade fram. Hon hade mött många figurer, en del lustiga, andra intressanta, några tråkiga och vissa rent obehagliga, för att inte tala om fasaväckande. Hon hade lämnat djungeln med en stark tro på sig själv och den egna förmågan. Efter snart åtta år hade hon fått den bekräftad. Quin var i mångas ögon ett barn, men det var en illusion - hon klarade sig bättre i världen än många vuxna.

Quin stannade fundersamt, lyfte huvudet, vädrade i vinden och sorterade ut dofterna. En dryg halvkilometer bort löpte en revirgräns. Hon hade inte klivit över gränsen ännu, det var en ganska bra bit kvar, men det var nog bäst att vända och gå åt motsatt håll, för säkerhets skull. Hon var inte så dum att hon klampade rätt in på ett revir, även om hon var hyfsat uttråkad. Det var ett tidsfördriv som lätt kunde gå överstyr, och hon kände inte för att bli någons slagpåse idag. Så därför vände den lilla tiken helt om och började gå åt det håll hon precis kom från, bort från flockens marker, till ljudet av sina örons bjällerklang. 

[Reserverat för Kogan]
Till överst på sidan Gå ner
 
Bjällerklang [Kogan]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Kaiwood-
Hoppa till: