HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Spöregn [Culpa]
Igår på 22:27 av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
Igår på 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

» Finn en svamp [Kremla, Kantarell & Karl-Johan]
tis 17 jul 2018, 16:54 av Kremla

» (Avslutat) Mejländring
tis 17 jul 2018, 10:43 av Himalaya

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
mån 16 jul 2018, 13:32 av Kali

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Jag fann ett nytt liv

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Taranis

avatar

Spelas av : Emmsa

InläggRubrik: Jag fann ett nytt liv   ons 28 jun 2017, 15:32

[Endast för Taranis, inga svar, tack.]

Åren hade passerat i en rasande fart, och den unga hanen varit inte längre samma varg som han en gång hade varit. På färden genom livet hade Taranis fått lära mer än han hade kunnat ana, och något hade blivit annorlunda. Någontin hade förändrats. Han hade funnit sig själv, börja förstå sig själv, och den ständiga skräcken han tidigare burit inom sig hade utvecklats vidare. Det var inte längre rädsla, utan svallande känslor likt berg och dalar som kom att påverka hans personlighet. Men det gjorde honom faktiskt ingenting, för i slutändan var det ändå bättre än den han tidigare hade varit. Just nu var han en varg som han kunde vara stolt över.
Om det var denna utveckling som hade lett honom hit, eller ifall det var något annat, kunde Taranis inte svara på. Det enda han visste var att stegen slutligen hade fört honom tillbaka, till det land som en gång i tiden hade varit så skrämmande. Han hade för tredje gången i sitt liv vandrat över den vidsträckta Glaciären, inte sett annat än snö och is under en lång period, för att slutligen möta de höga bergen som utgjorde en skyddande mur för resten av landet. Och när han således hade börjat klättra genom det steniga området hade en lättnat smugit sig genom hans kropp. Ett välbehag av att ha nått sitt mål.

Han hade återvänt.

Taranis nådde en högre klippa, och stannade till. Hans kropp hade blivit grövre, hans hållning ståtligare. Och där han stod och såg ut över de vidsträckta vyerna kände han en förväntning i kroppen. Han undrade vad som skulle hända härnäst, vad han skulle möta. Och tanken fick Taranis att le. Under hela sin barndom, hela sin uppväxt, hade han aldrig vågat tänka en sådan tanke. Tänk så långt han hade kommit, tänk hur han hade utvecklats. Det var otroligt, och han kände verkligen hur stoltheten svallade inom honom.
Han var bäst, helt enkelt. Han var så jävla stark, han var så jävla mäktig. Han borde hedras av de andra, om de bara visste vad han hade gått igenom.
Han skrattade till, även om ingen fanns där att höra det. Och med ett brett flin på läpparna kastade han en sista blick ut över området. Han var tillbaka, och det kändes bara som att detta skulle bli en otrolig resa som skulle föra hur mycket bra som helst med sig.

Och med den positiva inställningen i sinnet klättrade han ned från sin upphöjda plats och fortsatte sin vandring in mot de centrala delarna av landet.
Till överst på sidan Gå ner
 
Jag fann ett nytt liv
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen :: Norra Bergen-
Hoppa till: