HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Början på mitt äventyr (P)
Idag på 20:58 av Cerin

» How the tables have turned [Corson]
Idag på 18:05 av Corson

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Corson, Even, Gråsvans

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Wes press

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Wes

avatar

Spelas av : Ink

InläggRubrik: Wes press   ons 28 jun 2017, 03:01


Till att börja med är Wes en liten karg på 23 år. Som krafter bemästrar han illusioner och även telepati på nivån där han kan läsa tankar och interagera, med sin egna inre röst i någon annans huvud, och det senare använder han oftast för att skoja lite. Illusionerna är alltid harmlösa och har relativt nyligen upptäckts. Han utnyttjar bara kraften i underhållningssyfte. Den duger ännu inte i försvarssyfte.

Wes är en väldigt uppfinningsrik och fantasifull hane. Han bjuder mer än gärna på sig själv, spelar clownen i samtliga situationer. Drömmer sig också gärna bort till extrema, alternativa fantasivärldar som tidsfördriv. I möten försöker använda så många konstiga slangord - såväl som påhittade - som möjligt. För att väcka frågor och skapa intresse i syfte att knyta an till dem han möter. Något han i det förflutna haft väldigt svårt att göra.

Förr var Wes extremt introvert, men han mötte en mycket självsäker, och ganska mycket äldre, tik en dag på sin färd mot ett bättre liv. När deras vägar skildes så försökte han desperat anamma attityd och personlighetsdrag som han mindes från sin flyktiga vän som nu inspirerat honom till att spela extrovert. Mycket riktigt, fake it til you make it, gick han från introvert till extrovert. Möjligen ambivert. Han gör sitt bästa för att inte framstå som genomskinlig, men har inget emot att framstå som överdriven. Det mesta som borde beröra honom rinner generellt av som vatten. Han är obrydd och lekfull. Neutral till typen, då han inte för allt i världen skulle klassas som genomgod. Knappt i närheten faktiskt. Inget ljus utan mörker, antar jag. Det mesta han egentligen gör, gör han för egen vinning och manipulation är ett verktyg han inte snålat med att använda genom sin livstid.

Vid livets början växte han upp med ömma och omtänksamma föräldrar, verkligen. Så pass att det blev frustrerande långtråkigt att vistas i deras plastiga personligheters sällskap. Wes sade adjö mycket tidigt med ett tomt löfte om att hitta tillbaka till deras stigar. Han ville se världen. Han ville se vad som fanns bortom lummiga Itrozo. Om underländerna han drömde om var natt kanske existerade någonstans. Sällan korsar hans föräldrar hans tankar, men Wes känner sig ibland väldigt ensam. Han tar därmed tillfället i akt varje gång han möter någon ny. Alltid lika levnadsglad. Alltid lika färgsprakande. Eller något sådant.
ROLLSPEL
FUZZY LOGIC ◢SLEAZOID◣ BYOOMI
WULFRIC FÅR EN NY KOMPIS ◢WULFRIC◣ QU

RELATIONER
Sleazoid - Ledare
Wulfric - Mentor
Till överst på sidan Gå ner
 
Wes press
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: