HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Have a chat [Inamorta]
Idag på 20:08 av Figaro

» Bland främlingar och vänner [P]
Idag på 19:56 av Haqim

» Spillror av månljus [P]
Idag på 19:48 av Kolzak

» Talk [Blindir]
sön 18 mar 2018, 11:37 av Unnown

» äventyr kring Islagunen?? :))
sön 18 mar 2018, 11:22 av Nyaldi

» Adopterbara Valpar
lör 17 mar 2018, 19:19 av Harlequin

» We meet again [Ehfra]
lör 17 mar 2018, 16:55 av Xerxes

» Se, så stolt! [Andúnë/Haqim]
fre 16 mar 2018, 18:27 av Xejja

» Vad skulle du hellre göra? (Forumlek)
fre 16 mar 2018, 18:19 av Xejja

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Affiliates
Dela | 
 

 Wes press

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Wes

avatar

Spelas av : Ink

InläggRubrik: Wes press   ons 28 jun 2017, 03:01


Till att börja med är Wes en liten karg på 23 år. Som krafter bemästrar han illusioner och även telepati på nivån där han kan läsa tankar och interagera, med sin egna inre röst i någon annans huvud, och det senare använder han oftast för att skoja lite. Illusionerna är alltid harmlösa och har relativt nyligen upptäckts. Han utnyttjar bara kraften i underhållningssyfte. Den duger ännu inte i försvarssyfte.

Wes är en väldigt uppfinningsrik och fantasifull hane. Han bjuder mer än gärna på sig själv, spelar clownen i samtliga situationer. Drömmer sig också gärna bort till extrema, alternativa fantasivärldar som tidsfördriv. I möten försöker använda så många konstiga slangord - såväl som påhittade - som möjligt. För att väcka frågor och skapa intresse i syfte att knyta an till dem han möter. Något han i det förflutna haft väldigt svårt att göra.

Förr var Wes extremt introvert, men han mötte en mycket självsäker, och ganska mycket äldre, tik en dag på sin färd mot ett bättre liv. När deras vägar skildes så försökte han desperat anamma attityd och personlighetsdrag som han mindes från sin flyktiga vän som nu inspirerat honom till att spela extrovert. Mycket riktigt, fake it til you make it, gick han från introvert till extrovert. Möjligen ambivert. Han gör sitt bästa för att inte framstå som genomskinlig, men har inget emot att framstå som överdriven. Det mesta som borde beröra honom rinner generellt av som vatten. Han är obrydd och lekfull. Neutral till typen, då han inte för allt i världen skulle klassas som genomgod. Knappt i närheten faktiskt. Inget ljus utan mörker, antar jag. Det mesta han egentligen gör, gör han för egen vinning och manipulation är ett verktyg han inte snålat med att använda genom sin livstid.

Vid livets början växte han upp med ömma och omtänksamma föräldrar, verkligen. Så pass att det blev frustrerande långtråkigt att vistas i deras plastiga personligheters sällskap. Wes sade adjö mycket tidigt med ett tomt löfte om att hitta tillbaka till deras stigar. Han ville se världen. Han ville se vad som fanns bortom lummiga Itrozo. Om underländerna han drömde om var natt kanske existerade någonstans. Sällan korsar hans föräldrar hans tankar, men Wes känner sig ibland väldigt ensam. Han tar därmed tillfället i akt varje gång han möter någon ny. Alltid lika levnadsglad. Alltid lika färgsprakande. Eller något sådant.
ROLLSPEL
FUZZY LOGIC ◢SLEAZOID◣ BYOOMI
WULFRIC FÅR EN NY KOMPIS ◢WULFRIC◣ QU
EN RIKTIG ROOKIE ◢SIROCCO◣ QU

RELATIONER
Mae - Lillasyster
Sleazoid - Ledare
Wulfric - Mentor
Sirocco - Bekant
Till överst på sidan Gå ner
 
Wes press
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: