HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Strimmor av hopp [P]
Idag på 19:21 av Lazuli

» Nyfikenhetens banor [Novoka]
Idag på 19:20 av Novoka

» Search [Unnown]
Idag på 19:18 av Xerxes

» Wouldn't hurt a fly [P]
Idag på 18:29 av Culpa

» Inga Mer Böner - Loiana död
Idag på 18:24 av Loiana

» Sun [Alfdis]
Idag på 18:19 av Xerxes

» I Nostalgins Skog[Even]
Idag på 18:17 av Loiana

» Kom och lek i Höstskogen
Idag på 18:11 av Culpa

» Varkara mördad
Idag på 16:47 av Varkara

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 9 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Aena, Asynja, Even, Fen, Novoka, Rialea, Selva, Unnown

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Rot [zombie-ensamroll]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Rosie Q

avatar


InläggRubrik: Rot [zombie-ensamroll]   Igår på 19:32

Rosie Q hade gått igenom en lång och grotesk förändring. Tanken hade varit att ta sig till Silverpile, vilket han försökt göra för ett bra tag sedan nu, och den snabbaste vägen gick genom Ken-Yak. Det var enda vägen han kom ihåg att Duva nämnt. Ur Ken-Yak skulle Rosie Q aldrig irra ifrån. Någonstans under dag två i området - vars mark han redan från början varit skeptiskt men envist inställd till att beträda - hände det som han aldrig riktigt väntat sig. Han var liten, snabb på vingen, men tydligen inte tillräckligt snabb. Någonstans på vägen stötte han på en hemskt ful, vidrig, ruttnande och illaluktande främling. Något Rosie Q aldrig sett förut. Han hade inte lyssnat på Virel som sagt att Ken-Yak var farligt, han hade helt glömt bort att något konstigt väntade i den stilla, smutsiga luften. Han hade tagit till vingen, lyckats skaka sig loss från greppet zombien tagit om hans högra, bakre tass - men då fanns det naturligtvis ingen återvändo. 

Tiden gick. Han insjuknade. Först förstod han inte vad som hände. Smärtan var olidlig. Snart insåg han att han förändrats till något oigenkännbart. Likmaskar började ohämmat förtära hans kropp efter hans hjärta slutat slå. När han på nytt reste sig, som en ny individ, en själlös individ - så började hans kropp på riktigt ätas upp. Hans vackra, färgstarka vingar vittrade bort, de förmultnade. En dag var hans kropp sönderfallen till den punkt där hans ben inte bar, och tarmarna tappats på vägen, sakta lämnade han kroppsdelar på sin vandring utan mål. Han hade inga tankar i sin multnande hjärna, inga känslor och ingen smärta. Han gick under i ett skick som man förhoppningsvis aldrig själv behöver se någon i. Han, som blivit en skugga av sig själv, föll sönder ganska bokstavligt. Det blev sista kapitlet i silannins sagobok. 

[Ful bild kan ses här ur Rosie Q:s mellanskede i zombietillståndet, på egen risk. Svara inte på detta inlägg förresten.]
Till överst på sidan Gå ner
 
Rot [zombie-ensamroll]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ken-Yak-
Hoppa till: