HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Strimmor av hopp [P]
Idag på 19:21 av Lazuli

» Nyfikenhetens banor [Novoka]
Idag på 19:20 av Novoka

» Search [Unnown]
Idag på 19:18 av Xerxes

» Wouldn't hurt a fly [P]
Idag på 18:29 av Culpa

» Inga Mer Böner - Loiana död
Idag på 18:24 av Loiana

» Sun [Alfdis]
Idag på 18:19 av Xerxes

» I Nostalgins Skog[Even]
Idag på 18:17 av Loiana

» Kom och lek i Höstskogen
Idag på 18:11 av Culpa

» Varkara mördad
Idag på 16:47 av Varkara

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 9 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Aena, Asynja, Even, Fen, Novoka, Rialea, Selva, Unnown

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 9 feb 2017 - 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017 - 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017 - 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 A place to rest? [Pandora]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Navezgane

avatar


InläggRubrik: A place to rest? [Pandora]   tor 22 jun 2017 - 17:36

Då han inte hade fått finna ro i den idylliska dalen han hade hittat så var han tvungen att finna någon annanstans att slicka sina sår, en grotta skulle vara optimalt men i värsta fall fick han väl ta sig ner från bergen över huvud taget och vänta med sin vandring.
Han fick snart syn på en grotta och tog sig mot den.
Väl i närheten kände han en doft av en främmande tik, han visste inte om hon var kvar eller om hon bara huserat i grottan en stund för att sedan ge sig av, men för att undvika att skrämma någon så valde han att tala innan han gick in i själva grottan.
"Jag är en ensam skadad vandrare som bara vill vila en stund"
Hans bas-stämma ekade litet i grottans mynning och han visste att ifall det inte var någon i grottan skulle han skämmas lite för sig själv då det måste ha sett dumt ut att tala med ingenting.
Han rörde sig närmre grottöppningen i fråga.
Till överst på sidan Gå ner
Pandora
InläggRubrik: Sv: A place to rest? [Pandora]   tor 22 jun 2017 - 18:18

Grottan hade visat sig vara ett bra skydd. Här hade hon valt att stanna. I alla fall ett tag. Tills skräcken släppt sitt tag om henne och hon känner att hon är stark nog att fortsätta. Det har visat sig vara ett bra ställe att träna på. Och bergsgetterna och lamorna (djur hon inte kan namnet på) är bra föda. De sistnämnda är något lättare att fånga.

Den gråbruna tiken ligger i grottan och vilar. Det är en lugn dag. Hon klandrar fortfarande sig själv för att hon bara stack och lämnade valpen Ezekiel ensam kvar i Ötamon. Det var inte meningen. Men den där vargen som sugit själva livet ur en annan hade skrämt henne så djupt att hon inte vågat stanna. Hon vågade inte vända om tillbaka till valpen. Den skammen får hon dras med så länge hon lever. Hon har heller ingen tanke på att gå tillbaka. Skogen med de glödande blommorna är en ondskans plats. Liksom bergen med de röda klipporna. Även om hon inte minns orsaken till det sistnämnda.

Jag är en ensam och skadad vandrare som bara vill vila en stund.
Den främmande stämman går tiken att hoppa högt och hjärtat hotar att bryta sig ut ur bröstkorgen. Det tar några sekunder innan hon hittar andan igen. Först tänker tiken att hon kanske har inbillat sig det. Men det var allt för verkligt. På darriga ben rör hon sig närmare öppningen. Där stelnar hon till när hon får sin på den väldiga ljusa hanen. Han har benbitar som sticker upp ur ansiktet och andra delar av kroppen. Vad har han råkat ut för? Stötte han på samma främling som hon gjorde? Kanske inte. Främlingen hon mötte på i Ötamon hade lämnat sitt offer orört på utsidan. Inga ben stack ut ur dess kropp.
Den isblå blicken vilar skrämt på främlingen. Tiken själv är fortfara rätt mager. Även om hon börjar se starkare ut. Hennes kropp när fortfarande tecken av att hon har valpar även om hon inte minns det. Hon skulle inte ha en chans mot denne främling om han skulle visa sig vara aggressiv. Tiken håller sig fortfarande inne i skuggan i grottan.
"Det finns inte plats för fler här". Svarar hon och försöker hålla rösten stadig men den bryta på vissa ställen. Visst finns det plats för fler i grottan. Men det är hennes grotta. Vart ska hon ta vägen om främlingen känner för att ta över Den? Även om tiken inte gillar att vara ensam så är det mycket bättre än att möta på monster. Hon vet inte vem denne främling är. Men hade de känt varandra kunde han kanske kunnat vara en trygghet i alla fall ett tag. Men tiken har svårt att lita på andra.
Till överst på sidan Gå ner
Navezgane

avatar


InläggRubrik: Sv: A place to rest? [Pandora]   tor 22 jun 2017 - 22:03

Snart mötte han av den främmande doftens ägarinna, hon var mager och såg skrämd ut av hans närvaro, det var förståeligt, han såg ganska skrämmande ut med sin storlek och de benbitar som prydde hans kropp och ansikte, ärren hjälpte inte heller.
Hon sade att det inte fanns plats för honom i grottan men hennes röst bröts litet, vilket fick honom att tveka.
"Är du säker, jag vet en hel del om grottor och det ser ut att finnas gott om plats, om man tänker till öppningen?"
Han gissade på att det var han som var problemet, inte storleksskillnaden, han verkade bara stöta på paranoida eller rent av fientliga vargar.
"Jag lovar att du inte kommer märka av mig, jag vill bar ha en plats att vara på tills mina sår har läkt ordentligt"
Han tog ett litet steg närmre för att försöka kika in i grottan, om det inte vore för utmattning skulle han kunna försöka göra en egen grotta
Till överst på sidan Gå ner
Pandora
InläggRubrik: Sv: A place to rest? [Pandora]   tor 22 jun 2017 - 22:15

Är du säker? Hanen verkar se igenom hennes lögn. Han verkar påstridig. Den gråbruna tiken skakar på huvudet.
"Nej. Men... du kan få grottan om du vill". Hon kan hitta en ny. Det är ingen fara. Det borde väl finnas gott om grottor i bergen. Eller? Det låter troligt. Har hon hittat en så borde hon kunna hitta en annan. Och om hon lämnar den här grottan så blir hon kanske svårare att hitta om monstret har följt efter henne. Men hon kanske är säker? Hon skulle kanske redan vara död annars?
På lätta tassar smiter hon ut ur grottan. Hon stryker sig mot bergsväggen så att hon håller sig så långt från hanen som möjligt. Det knäpper lätt i hennes päls. Det är något hon inte kan styra. Hon vet inte vad det är. Det bara hände när monstret skadade henne. Märken efter hans huggtänder kan fortfarande synas på hennes hals. Där växer pälsen lite glest och blottar skinnet. Det läker bra men ärr bleknar sakta.
Till överst på sidan Gå ner
Navezgane

avatar


InläggRubrik: Sv: A place to rest? [Pandora]   fre 23 jun 2017 - 22:01

Tiken bevisade att han hade rätt angående det faktum att det fanns mer plats men hon erbjöd sig att låta honom ta hela grottan och han stod still när hon rörde sig så långt bort från honom som hon förmådde under omständigheterna.
"Jag kan inte ta din grotta, du verkar inte må så bra, och om jag har vandrat så här länge kan jag vandra lite till, jag borde ta mig ner ur bergen iallafall"
Han backade bort från grottöppningen och fick se hennes ärr och hans nyfikenhet pikades.
"Vad har hänt? Om du inte har något emot att jag frågar?"
Han ville inte verka för framåt så han skrämde tiken mer än han redan gjort.
Till överst på sidan Gå ner
Pandora
InläggRubrik: Sv: A place to rest? [Pandora]   fre 23 jun 2017 - 22:13

Jag kan inte ta din grotta.
"Det är okej. Jag kan hitta en annan". Svarar hon. Hon försöker hålla koll på honom utan att se direkt på honom. Han är så stor. Den gråbruna tiken försöker hålla sig lugn. Men svansen är tryckt mot bakbenen och öronen ligger mot nacken.

Vad har hänt? Om du inte har något emot att jag frågar.
"Det... Det är inget". Svarar hon. Hon känner inte hanen. Kanninte lita på honom. Han behöver inte veta vad hon har råkat ut för. Vad för monster hon mötte på i Ötamon. Hon var bara på fel ställe vid fel tidpunkt.

"Det är okej". Upprepar hon.
"Du kan stanna". Själv kan hon hitta något annat. Försöka hitta en annan grotta.
"Vad har du själv råkat ut för? Gör de där benbitarna ont? Hur... Hur kan fungera på dig?" Hon var tvungen att fråga. Hon kan inte minnas att hon mött någon som ser ut så där tidigare.
Till överst på sidan Gå ner
Navezgane

avatar


InläggRubrik: Sv: A place to rest? [Pandora]   Igår på 18:21

Tiken insisterade på att hon kunde hitta en annan grotta och Navez gjorde en liten grimas, om hon verkligen inte tänkte stanna kunde han inte tvinga henne till det.
Han såg hur hon skickade ut massa signaler på att hon fruktade honom, öronen och svansen antydde det iallafall.

Hon undvek hans fråga om vad som hade hänt med henne, eller ja, hon ljög om att det var inget, när det så tydligen var något.
Hon sade åt honom igen att han kunde stanna innan hon vände hans fråga mot honom, tydligen trodde hon att hans bentaggar berodde på någon sorts skada och han skrockade lätt innan han skakade på huvudet.
"Åh, nej, de här är bara sånt som min sort har naturligt, de växer ut ur oss vid en viss ålder"
Han tyckte han förklarat det tillräckligt simpelt, och bestämde sig för att nämna sina faktiska skador och började med ärret på huvudet.
"Mitt öra fick jag avslitet av en björn, och de nyare såren fick jag i en strid för inte alltför länge sedan"
Han insåg att hon kanske inte brydde sig om det egentligen utan kanske bara frågade för att vara artig, hon verkade inte direkt ha något intresse i honom som person, utan verkade mest se honom som ett hot.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: A place to rest? [Pandora]   

Till överst på sidan Gå ner
 
A place to rest? [Pandora]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Kom och möt Pandora!

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Bergen-
Hoppa till: