HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» MoonPhanter gör Commissions!
Igår på 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
Igår på 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre 11 aug 2017, 23:59 av Even

» Fate is inching closer [P]
tor 10 aug 2017, 15:47 av Even

Vem är online
Totalt 2 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 2 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Ajodelles press

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ajodelle

avatar


InläggRubrik: Ajodelles press   tis 20 jun 2017, 18:57

Familjeporträtt (© Skruk) längst ner!

«·´`·.(*·.¸(`·.¸* *¸.·´)¸.·*).·´`·»
··.·´`·..¸SNABBINFO¸..·´`·.·
·
Ajodelles föräldrar är Ethanimero och Ajani. Hon kommer att bli en medelstor varg så småningom och är en korsning mellan månvarg, havsvarg (kitsune) och sedan mörkervarg på en kant.


«·´`·.(*·.¸(`·.¸* *¸.·´)¸.·*).·´`·»
··.·´`·..¸UTSEENDE¸..·´`·.·
·
Mycket lik Ajani i teckningen, med drag av Ethan. Färgerna är Ethans och hennes måntatuering i ansiktet - höger kind - betyder, utan att vargar vet, betyder balans och tillhör samma serie som Ajanis tecken. Blixttecknen kommer från Ethans sida av släkten.«·´`·.(*·.¸(`·.¸* *¸.·´)¸.·*).·´`·»
··.·´`·..¸KRAFTER¸..·´`·.·
·
Såsom farfar Mithrile kan Ajodelle senare både teleportera sig och använda sig av telepati. Vid cirka 5 år kan hon höra några tankar åt gången, som syftar på henne. Vid cirka 13 år kan hon höra tankar och teleportera sig mindre sträckor på högst 5 meter. Bara till platser hon sett och som hon alltså kan måla upp en inre bild av. Dock är det senare väldigt, väldigt energikrävande. Vid cirka 16 år kan hon interagera med tankar hon hör, genom att tala i andras huvuden. Hon kan nu teleportera sig inom en radie på 20 meter. Även, i somliga fall, till platser hon fått tydligt beskrivna för sig. 18 år och teleport på 35 meter och det krävs lite mindre energiförlust samt tårar för detta samt telepatin som hon nu behärskar bättre. Som cirka 20 år kan hon teleportera sig inom cirka 50 meter. Senare, allteftersom åren går blir hon bättre och bättre på alltsammans. Fast hela vägen genom kraftutvecklingen som hon konstant tränar på, så krävs mycket energi, tid och tålamod. Till skillnad från många månvargar så kan hon inte samla energi från månens strålar.«·´`·.(*·.¸(`·.¸* *¸.·´)¸.·*).·´`·»
··.·´`·..¸PERSONLIGHET¸..·´`·.·
·
I nuläget är Ajodelle väldigt levnadsglad. Såsom måntatueringen säger, utan att hon känner till det, är hon balanserad. Måntecknet står för balansen i hela hennes väsen. Hon är god, och harmlöst spjuveraktig. Ajodelle är otålig och överdriver gärna i sina fantastiskt livliga berättelser och idéer. Småljuger ibland, oftast mycket uppenbart. Hon är i övrigt go och kärleksfull. Hon tyr sig blint till Ethan. Ajodelle tycker för övrigt inte alls om att hamna i underläge, men lägger sig mycket hellre än hon låter sig skadas.«·´`·.(*·.¸(`·.¸* *¸.·´)¸.·*).·´`·»
··.·´`·..¸BAKGRUND¸..·´`·.·
·
Ajani och Ethan var kära som få. Genuin kärlek som sträckte sig till valpfödsel och slutligen den dag då Ajani råkade befinna sig på del plats vid fel tillfälle och sprang på Grendel och Even. Med det sagt var Ethan plötsligt ensam med de enda resterna av Ajani. Rester som han älskade högt och inte tänkte lämna i sticket. Rester som han tvingades döpa själv sånär som på Ephie som varit ett trött litet förslag från Ajani. Samtidigt hade Ethan för avsikt att lämna Ötamon. För ett mål som valparna knappast hade någon aning om.


«·´`·.(*·.¸(`·.¸* *¸.·´)¸.·*).·´`·»
··.·´`·..¸RELATIONER¸..·´`·.·
·
Ethan ♛ Bästa pappaaa
Ajani ♛ Saknade mamma
Atheala ♛ Älskade syster
Alinan ♛ Älskade syster
Ephie ♛ Älskade syster
Länkat namn ♛ Relation


«·´`·.(*·.¸(`·.¸* *¸.·´)¸.·*).·´`·»
··.·´`·..¸ROLLSPEL¸..·´`·.·
·
Länkad tråd ♛ Deltagare ♛ Plats


Till överst på sidan Gå ner
 
Ajodelles press
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: