HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Adoptera Rosie Q kanske?
Idag på 05:12 av Xejja

» Hope you got a minute! [P]
Idag på 05:03 av Xejja

» The echo of my heart
Idag på 04:51 av Xejja

» Light like a feather [NEPOTONJE]
Idag på 02:00 av Idunn

» Kallt vatten [Kasai]
Idag på 01:26 av Kasai

» Finding purpose [Idunn]
Idag på 01:06 av Idunn

» Madness is much like gravity [P]
Igår på 23:14 av Rialea

» Måne [Amanita]
Igår på 23:10 av Blair

» Sea of Rage [p]
Igår på 22:37 av Phenex

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Nyfikenhetens banor [Novoka]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Fabrali
InläggRubrik: Nyfikenhetens banor [Novoka]   sön 18 jun 2017, 22:52

Fabrali hade vandrat litet i byoomi och höstskogen men tänkte se sig om i världen och bestämde sig för att snabbaste vägen dit var över blodbergen och besteg därför just nu bergen i sig för att kunna ta sig till andra sidan.
Han visslade lite för sig själv och de lysande prickarna som rörde sig över hans kropp igenom hans päls, de var nästan som en del av honom själv, han märkte inte av dem längre, förutom när han villigt satte sig ner och pratade med dem vill säga, de var simpla i sina tankesätt, lätta att förstå sig på, de var inte alls lika komplicerade som andra vargar att tala med, kanske hade det något med hans kraft att vara inuti deras huvuden, men ändå.
Han tänkte kanske teleportera sig upp för berget men ansåg det bättre att spara på krafterna ifall han behövde dem då han anade ett revir i närheten.
Till överst på sidan Gå ner
Novoka

avatar


InläggRubrik: Sv: Nyfikenhetens banor [Novoka]   mån 19 jun 2017, 16:46

Den röda stenen, så speciell, så unik. Inte likt någon annan plats som Novoka skådat och då har han ändå vandrat igenom både djungel och öken med flocken för att ta sig hit, till Blodbergen.
  De höga röda bergen kastar stora skuggor över det kuperade landskapet, endast bestående utav sten. Det är en någorlunda varm dag, med solen bland molnen. Utöver ljudet som tassarna ger ifrån sig hör han vinden vina mellan bergen, nästan som om de talar till varandra genom att vissla. En grön liten ödla springer fram och stannar framför hans ena framtass, han trampar nästan på den men hinner precis att hejda sig. Han ser på den en stund innan den rusar iväg, lika snabbt som ögat kan blinka. Åter sätter han fart på benen sina. Sätter varsamt ner varje tass så tyst som han kan, han är lika ljudlös som en katt.
  Efter en tids ensam vandring och tankar som hela tiden kretsar runt Qilaq, får han snart syn på en annan varg. Den är liten, lila och ingen som han sett tillhöra flocken. Stannar. Granskar den andre. Vädrar i luften, det är en annan hane. «Goddag» får han ur sig, artigt.
Till överst på sidan Gå ner
Fabrali
InläggRubrik: Sv: Nyfikenhetens banor [Novoka]   mån 19 jun 2017, 17:00

Fabrali ryckte till litet, han hade inte hört den andra komma och om han haft huvudet med sig skulle han kanske kunnat lukta sig till dennes närvaro, men han var inte van vid att vara uppmärksam, hur som haver så verkade det vara en vänligt sinnad individ.
"Oj förlåt jag hörde dig inte"
Sade han snabbt i en enda utandning och synade den andre som var större än honom med en bra bit, men denne verkade inte vara helt fullvuxen.
Fabrali fnittrade lätt och skuttade närmre den andre utan att tänka på sin egen säkerhet eller sådana triviala saker.
"Sådu är en del av flocken som finns häromkring? Är ni snälla eller elaka, jag förstår om ni är elaka så borde jag akta mig för dig men du verkar snäll, är du snäll? om du inte är snäll så snälla säg till mig"
Han pratade väldigt fort och väldigt mycket samtidigt som han stannade en liten bit framför den andre och viftade på svansen.
Till överst på sidan Gå ner
Novoka

avatar


InläggRubrik: Sv: Nyfikenhetens banor [Novoka]   mån 19 jun 2017, 21:08

«Oj förlåt jag hörde dig inte» for snabbt ur den lille. Den lila vargen fnittrar till och springer fram emot honom, han blir skeptisk och undrar ifall den mindre skall anfalla, konstigt nog. Han vet att man inte kan lita på någon. Drar upp överläppen och blottar sina tänder något, riktar öronen framåt samt höjer svansen för att visa vem det är som bestämmer. Han sparar sig från att morra. När den lille stannar till framför honom återgår han till sitt neutrala uttryck, svansen hålls fortfarande uppe för att behålla makten. «Sådu är en del av flocken som finns häromkring? Är ni snälla eller elaka, jag förstår om ni är elaka så borde jag akta mig för dig men du verkar snäll, är du snäll? om du inte är snäll så snälla säg till mig» många frågor flög ur den andra hannen, han vet inte vilken fråga han ska svara på först. Den lille bestämmer sig för att vifta på svansen, han besvarar med att rynka på ögonbrynen. «Jodå, vi är snälla» ljög han och log, den andre är ett lovligt byte ifall någon annan i flocken skulle ta sig hit. Så liten, så skör. «Novoka. Jag uppfattade aldrig Ditt namn?» sa han med så trevlig stämma som möjligt. «Vad fick dig att vilja ta dig hit, till bergen täckta utav blod?» en nyfikenhet kan höras i rösten, hur visste den lille om att Devils befann sig här? Hade ryktet spritt sig så snabbt?
Till överst på sidan Gå ner
Fabrali
InläggRubrik: Sv: Nyfikenhetens banor [Novoka]   mån 19 jun 2017, 22:56

När Fabrali skuttade närmre verkade den andre visa sin fientliga sida, betedde sig lite hotfullt och Fabrali förstod inte varför men så fort denne återvänt till sin neutrala mimik så var det som bortglömt.
Efter alla Fabralis frågor så svarade den andre att de visst var snälla och Fabrali blinkade med ena ögat och räckte ut tungan litet retsamt men på ett lekfullt sätt.
"Ah-ah men det är väl just vad en elak varg skulle säga då de ljuger, fast kanske en snäll varg med då de brukar tala sanning..."
Han hummade en stund i sina egna tankar när den andre sade vad Fabrali bara kunde anta var dennes namn samt så nämnde han att han inte uppfattat Fabralis namn.
"Det är för att jag inte sade det" Skrattade han kort. "Men jag heter Fabrali"
Han fnittrade fortfarande litet när den Novoka frågade vad han gjorde i Blodbergen och ett litet leende prydde hans läppar när fnittret dog ut.
"Åh jag är bara på genomresa till andra sidan"
Förklarade han snabbt medans en av de små ljusfläckarna i hans päls rörde sig över hans nosrygg och fångade hans intresse.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Nyfikenhetens banor [Novoka]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Nyfikenhetens banor [Novoka]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Blodbergen-
Hoppa till: