HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Strimmor av hopp [P]
Idag på 19:21 av Lazuli

» Nyfikenhetens banor [Novoka]
Idag på 19:20 av Novoka

» Search [Unnown]
Idag på 19:18 av Xerxes

» Wouldn't hurt a fly [P]
Idag på 18:29 av Culpa

» Inga Mer Böner - Loiana död
Idag på 18:24 av Loiana

» Sun [Alfdis]
Idag på 18:19 av Xerxes

» I Nostalgins Skog[Even]
Idag på 18:17 av Loiana

» Kom och lek i Höstskogen
Idag på 18:11 av Culpa

» Varkara mördad
Idag på 16:47 av Varkara

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 8 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Aena, Asynja, Even, Fen, Novoka, Rialea, Unnown

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 9 feb 2017 - 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017 - 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017 - 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Fate is inching closer [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ajani

avatar


InläggRubrik: Fate is inching closer [P]   tor 15 jun 2017 - 14:40

Ajanis ben hade läkt fint men hon var fortfarande halt. Hon tog det inte jättelugnt för det. Hon var väldigt försiktig med vilka hon talade till och försökte undvika kontakt med skumma typer överlag. Vilka, tyvärr, var exakt alla. Dock var hon ute och gick i skymningen där hon stelnade till i steget. Hon snappade upp en doft. Två dofter faktiskt. Hon var mycket långt från Ethan och hon kunde inte fixa sitt misstag i att gå för långt. Ajanis enda förhoppning var att dessa vargar hade goda intentioner. Hon stapplade så försiktigt hon kunde men visste att hon skulle avslöja sig så småningom. De ville bryta hennes ben. Igen. De ville bryta övriga ben åt henne. Hennes nacke, säkert, också. Hennes hjärta snabbade på. Ajani kunde inte ha fel i det här även om hon hoppades att hon misstagit sig i sina föraningar. Det var hjärnspökena igen. De fick henne att tänka illa om alla. Paranoia och pessimism kan många gånger gå hand i hand men det var sannerligen inte en pigg och hälsosam kombination. Ajanis hjärta skenade. Hon var för seg. Det gick långsamt. Varför var hon så dum att hon gick så pass långt. Hon visste att sådant här kunde hända. Hon rös och drev sitt ben så hårt att det smärtade henne. Hon ville inte riva upp det som läkt så fint. Det hade verkligen läkt jättebra, och hon ville inte att det på något sätt skulle växa fel, men överlevnad måste gå först varenda gång.

[Even, Grendel]
Till överst på sidan Gå ner
Grendel
(ง'̀-'́)ง
avatar


InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   tor 15 jun 2017 - 16:58

För Even var det kanske bara en nattlig promenad i jakt på mat, men för Grendel betydde det mer än så. Han tyckte om att spendera tid med vampyren. Sättet han förde sig på, hur han lade fram sina ord. Allting med honom var så fascinerande. Och just vad Grendel strävade efter.
Vampyren stannade upp och lät honom veta att där fanns någon inte allt för långt bort. Någon som var ensam i den stora, mörka skogen. Aderonen visste precis vad som var väntat av honom och han smet iväg och försvann i skuggorna.

Det dröjde inte länge innan doften av en ung hona fyllde hans nos. Hans steg förblev avslappnade och snart kunde han se tiken uppenbara sig.
    "Åh!" utbrast han förvånat. "Du skrämde mig. Där får man för att man går i egna tankar och glömmer använda nosen."
Han skrattade åt dig själv. Det lättsamma leendet på hans läppar falnade och ersattes av oro när han såg hur honan haltade.
    "Är du okej?"
Till överst på sidan Gå ner
Even
Vampyr | Moderator
avatar


InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   mån 19 jun 2017 - 18:55

Främlingens steg var ojämna, långsamma. Dess doft var ensam, en halt tik som han inte mött tidigare. Even följde Grendel med blicken när denne försvann bortåt bland skuggorna. Han hade nämnt främlingens närvaro för den lille kattvargen, hade inte behövt säga mycket mer för att Grendel skulle förstå.
     Medan den lille försvann i riktning mot den främmande vargen så vände Even åt sidan, rörde sig i en vid cirkel runt området för att komma närmre från ett annat håll.
 
[Vill bara notera att Even inte har någon egen doft, som vampyr (: ]

_________________
Tim͎͔e͍ ͉i̭͙̜s̥̰ ͚̟͍̣o̻̫̭̞̳̻n ̣̼̹͇m̙̙̱̙̖̲͇᷃y̖̼ ̙̣̪s̤̳̭̺͉̙͈͚᷉᷇i͈͈͙̳͖d̝̼̼̹̬᷂̜̦̙̗̻̘e̺̺̜͚̖᷁

Till överst på sidan Gå ner
Ajani

avatar


InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   mån 19 jun 2017 - 19:13

[Ooops tänkte inte på det med doften]

Källan doften som hon redan nu fruktade dök upp då hon inte hade möjlighet att kuta därifrån. En hane. Allt han sade försvann i ett töcken, Ajani kände sig yr, men hon lyckades snappa upp hans mening som i teorin präglades av, troligen spelad, oro. 
  "Mmmmm", pep hon och nickade febrilt för att försäkra främlingen om att hon var fullt kapabel till att ta vara på sig själv.
  För det var hon ju... inte.
  "Jag är helt okej...! Jag mår fenomenalt faktiskt...!" sade hon medan rösten gradvis gick upp i falsett.
  Hon försökte lugna ner sig. Hanen skulle skada henne om hon visade rädsla. Svaghet. Att tvinga tillbaka ens en av dessa var inte hennes starka sida. Hennes ögon var vidgade och hon haltade fortfarande framåt utan att stanna.
  "Jaaag ska nog... gå nu", sade hon åtföljt av ett högst nervöst skratt.
  Hon ville lägga till ett panikslaget Snälla låt mig gå men lät bli. Självfallet kunde han inte vara lika aggressiv som vrenen ifall han bemödade sig visa oro i en fråga om hennes tillstånd. Hon trampade lite snett och tappade nästan balansen. Snart var hon tillbaka på banan och försökte skutta iväg på tre ben, mer eller mindre.
Till överst på sidan Gå ner
Grendel
(ง'̀-'́)ง
avatar


InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   ons 21 jun 2017 - 21:09

Han såg på den andra med misstro i blicken då hon haltade iväg.
    "Du... ser inte riktigt ut att må bra." sade han med tveksam röst.
Hon skulle inte klara av att komma därifrån oavsett, men han visste att Even föredrog vargar som inte var skräckslagna. Han lät sin energi spridas i gräset.
    "Stanna, tänk på ditt ben. Låt mig hjälp dig."
Ingenting i Grendels kroppsspråk och röst sade någonting annat än att han endast ville månvargstiken väl. Han hade blivit duktig på sitt skådespel efter så mycket övning.

Hans ord verkade inte ha någon inverkan på henne, och hennes beslutsamhet att ta sig därifrån hade inte minskat. Aderonens ansiktsuttryck hårdnade.
    "Jag sa åt dig att stanna."
Snabbt tvingade han gräset att växa och skapade två tentakler. Den ena vred sig om hennes bakben och drog henne bakåt medan den andre högg tag i hennes framben. Med ett litet ryck hängde hon istället upp-och-ner. Hennes panikslagna röst tystades av en av tentaklerna som snodde sig runt hennes nos.
    "Ledsen att det inte blev bättre än såhär."
Någonstans där i skuggorna visste han att Even fanns.

[Är inte mängden pp okej så får du säga till, så ändrar jag i inlägget c:]
Till överst på sidan Gå ner
Even
Vampyr | Moderator
avatar


InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   fre 23 jun 2017 - 12:39

Even hade lagt sig ner i skuggorna en bit bort, väntande. Han var nöjd med att vänta, men blev inte liggande särskilt länge förrän han hörde månvargens försökt till flykt och tumultet som följde. Ljudet av en snubblande kropp, av växter och snaror. Vargens rop, Grendels röst och den relativa tystnaden därefter. Even reste sig lätt och lösgjorde sig själv från skuggorna. Han såg till en början inte på vargen, där hon kämpade en fruktlös kamp med tassarna bundna i luften över sig.
     ”En högljudd en”, kommenterade han genom ett mjukt leende, vänt till Grendel. ”De kan inte alltid vara fogliga.”
     Först då vände Even blicken till bytet. Han ställde sig vid hennes sida, nära nog för deras axlar att röra varandra, hans ansikte i höjd med hennes trots att hon hängde upp och ner i Grendels snaror. Han hyschade hennes panik med en varm, betryggande stämma.
     ”Såja, det är okej vännen. Du behöver inte vara rädd.” Han sökte hennes blick, de röda ögonen förstående, lugnande. ”Andas. Det är okej.”

[Fick höra från Älg att det var lugnt, men säger detsamma för PPandet; Säg till om du vill att något ändras c:]

_________________
Tim͎͔e͍ ͉i̭͙̜s̥̰ ͚̟͍̣o̻̫̭̞̳̻n ̣̼̹͇m̙̙̱̙̖̲͇᷃y̖̼ ̙̣̪s̤̳̭̺͉̙͈͚᷉᷇i͈͈͙̳͖d̝̼̼̹̬᷂̜̦̙̗̻̘e̺̺̜͚̖᷁

Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Fate is inching closer [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon-
Hoppa till: