HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Liten idé
Idag på 15:55 av Cerulean

» Fuzzy logic [P]
mån 21 aug 2017, 14:04 av Wes

» MoonPhanter gör Commissions!
sön 20 aug 2017, 23:12 av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
sön 20 aug 2017, 20:36 av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis 15 aug 2017, 22:09 av Alénya

» Continue [Shiva]
mån 14 aug 2017, 20:14 av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön 13 aug 2017, 20:55 av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör 12 aug 2017, 22:33 av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör 12 aug 2017, 14:23 av Arno

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 7 gäster.

Dimitrij

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Fate is inching closer [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ajani

avatar

Spelas av : Ink

InläggRubrik: Fate is inching closer [P]   tor 15 jun 2017, 14:40

Ajanis ben hade läkt fint men hon var fortfarande halt. Hon tog det inte jättelugnt för det. Hon var väldigt försiktig med vilka hon talade till och försökte undvika kontakt med skumma typer överlag. Vilka, tyvärr, var exakt alla. Dock var hon ute och gick i skymningen där hon stelnade till i steget. Hon snappade upp en doft. Två dofter faktiskt. Hon var mycket långt från Ethan och hon kunde inte fixa sitt misstag i att gå för långt. Ajanis enda förhoppning var att dessa vargar hade goda intentioner. Hon stapplade så försiktigt hon kunde men visste att hon skulle avslöja sig så småningom. De ville bryta hennes ben. Igen. De ville bryta övriga ben åt henne. Hennes nacke, säkert, också. Hennes hjärta snabbade på. Ajani kunde inte ha fel i det här även om hon hoppades att hon misstagit sig i sina föraningar. Det var hjärnspökena igen. De fick henne att tänka illa om alla. Paranoia och pessimism kan många gånger gå hand i hand men det var sannerligen inte en pigg och hälsosam kombination. Ajanis hjärta skenade. Hon var för seg. Det gick långsamt. Varför var hon så dum att hon gick så pass långt. Hon visste att sådant här kunde hända. Hon rös och drev sitt ben så hårt att det smärtade henne. Hon ville inte riva upp det som läkt så fint. Det hade verkligen läkt jättebra, och hon ville inte att det på något sätt skulle växa fel, men överlevnad måste gå först varenda gång.

[Even, Grendel]
Till överst på sidan Gå ner
Grendel
(ง'̀-'́)ง
avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   tor 15 jun 2017, 16:58

För Even var det kanske bara en nattlig promenad i jakt på mat, men för Grendel betydde det mer än så. Han tyckte om att spendera tid med vampyren. Sättet han förde sig på, hur han lade fram sina ord. Allting med honom var så fascinerande. Och just vad Grendel strävade efter.
Vampyren stannade upp och lät honom veta att där fanns någon inte allt för långt bort. Någon som var ensam i den stora, mörka skogen. Aderonen visste precis vad som var väntat av honom och han smet iväg och försvann i skuggorna.

Det dröjde inte länge innan doften av en ung hona fyllde hans nos. Hans steg förblev avslappnade och snart kunde han se tiken uppenbara sig.
    "Åh!" utbrast han förvånat. "Du skrämde mig. Där får man för att man går i egna tankar och glömmer använda nosen."
Han skrattade åt dig själv. Det lättsamma leendet på hans läppar falnade och ersattes av oro när han såg hur honan haltade.
    "Är du okej?"
Till överst på sidan Gå ner
Even
Vampyr | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   mån 19 jun 2017, 18:55

Främlingens steg var ojämna, långsamma. Dess doft var ensam, en halt tik som han inte mött tidigare. Even följde Grendel med blicken när denne försvann bortåt bland skuggorna. Han hade nämnt främlingens närvaro för den lille kattvargen, hade inte behövt säga mycket mer för att Grendel skulle förstå.
     Medan den lille försvann i riktning mot den främmande vargen så vände Even åt sidan, rörde sig i en vid cirkel runt området för att komma närmre från ett annat håll.
 
[Vill bara notera att Even inte har någon egen doft, som vampyr (: ]

_________________
T͏̲̻rú̻̳s̛̞͖̼t͓ i̢s ̨̰̳t̖͙͙h͏͔̭̖ͅe̻͘ c̵͎͇̱̹͇͐o̯l͇̙̤͕̩̘̑᷾̓o̞̖̻͇̬u͍̫͚᷿̣̤͎͊͐r͎̀᷉ ̡̺̤̫͕o̝̺͈̳̟̟͈͘f͝ de̺̺̜͚̖᷁a̝t̙̳̳̤̞̼͉h͖͔̰͙͚

Till överst på sidan Gå ner
Ajani

avatar

Spelas av : Ink

InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   mån 19 jun 2017, 19:13

[Ooops tänkte inte på det med doften]

Källan doften som hon redan nu fruktade dök upp då hon inte hade möjlighet att kuta därifrån. En hane. Allt han sade försvann i ett töcken, Ajani kände sig yr, men hon lyckades snappa upp hans mening som i teorin präglades av, troligen spelad, oro. 
  "Mmmmm", pep hon och nickade febrilt för att försäkra främlingen om att hon var fullt kapabel till att ta vara på sig själv.
  För det var hon ju... inte.
  "Jag är helt okej...! Jag mår fenomenalt faktiskt...!" sade hon medan rösten gradvis gick upp i falsett.
  Hon försökte lugna ner sig. Hanen skulle skada henne om hon visade rädsla. Svaghet. Att tvinga tillbaka ens en av dessa var inte hennes starka sida. Hennes ögon var vidgade och hon haltade fortfarande framåt utan att stanna.
  "Jaaag ska nog... gå nu", sade hon åtföljt av ett högst nervöst skratt.
  Hon ville lägga till ett panikslaget Snälla låt mig gå men lät bli. Självfallet kunde han inte vara lika aggressiv som vrenen ifall han bemödade sig visa oro i en fråga om hennes tillstånd. Hon trampade lite snett och tappade nästan balansen. Snart var hon tillbaka på banan och försökte skutta iväg på tre ben, mer eller mindre.
Till överst på sidan Gå ner
Grendel
(ง'̀-'́)ง
avatar

Spelas av : Älg

InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   ons 21 jun 2017, 21:09

Han såg på den andra med misstro i blicken då hon haltade iväg.
    "Du... ser inte riktigt ut att må bra." sade han med tveksam röst.
Hon skulle inte klara av att komma därifrån oavsett, men han visste att Even föredrog vargar som inte var skräckslagna. Han lät sin energi spridas i gräset.
    "Stanna, tänk på ditt ben. Låt mig hjälp dig."
Ingenting i Grendels kroppsspråk och röst sade någonting annat än att han endast ville månvargstiken väl. Han hade blivit duktig på sitt skådespel efter så mycket övning.

Hans ord verkade inte ha någon inverkan på henne, och hennes beslutsamhet att ta sig därifrån hade inte minskat. Aderonens ansiktsuttryck hårdnade.
    "Jag sa åt dig att stanna."
Snabbt tvingade han gräset att växa och skapade två tentakler. Den ena vred sig om hennes bakben och drog henne bakåt medan den andre högg tag i hennes framben. Med ett litet ryck hängde hon istället upp-och-ner. Hennes panikslagna röst tystades av en av tentaklerna som snodde sig runt hennes nos.
    "Ledsen att det inte blev bättre än såhär."
Någonstans där i skuggorna visste han att Even fanns.

[Är inte mängden pp okej så får du säga till, så ändrar jag i inlägget c:]
Till överst på sidan Gå ner
Even
Vampyr | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   fre 23 jun 2017, 12:39

Even hade lagt sig ner i skuggorna en bit bort, väntande. Han var nöjd med att vänta, men blev inte liggande särskilt länge förrän han hörde månvargens försökt till flykt och tumultet som följde. Ljudet av en snubblande kropp, av växter och snaror. Vargens rop, Grendels röst och den relativa tystnaden därefter. Even reste sig lätt och lösgjorde sig själv från skuggorna. Han såg till en början inte på vargen, där hon kämpade en fruktlös kamp med tassarna bundna i luften över sig.
     ”En högljudd en”, kommenterade han genom ett mjukt leende, vänt till Grendel. ”De kan inte alltid vara fogliga.”
     Först då vände Even blicken till bytet. Han ställde sig vid hennes sida, nära nog för deras axlar att röra varandra, hans ansikte i höjd med hennes trots att hon hängde upp och ner i Grendels snaror. Han hyschade hennes panik med en varm, betryggande stämma.
     ”Såja, det är okej vännen. Du behöver inte vara rädd.” Han sökte hennes blick, de röda ögonen förstående, lugnande. ”Andas. Det är okej.”

[Fick höra från Älg att det var lugnt, men säger detsamma för PPandet; Säg till om du vill att något ändras c:]

_________________
T͏̲̻rú̻̳s̛̞͖̼t͓ i̢s ̨̰̳t̖͙͙h͏͔̭̖ͅe̻͘ c̵͎͇̱̹͇͐o̯l͇̙̤͕̩̘̑᷾̓o̞̖̻͇̬u͍̫͚᷿̣̤͎͊͐r͎̀᷉ ̡̺̤̫͕o̝̺͈̳̟̟͈͘f͝ de̺̺̜͚̖᷁a̝t̙̳̳̤̞̼͉h͖͔̰͙͚

Till överst på sidan Gå ner
Ajani

avatar

Spelas av : Ink

InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   mån 26 jun 2017, 18:41

Hanen som tilltalat henne ville verkligen ha kontakt med henne. Varför hände sådant här i verkligheten? Han beordrade henne att stanna, och en kall kåre löpte längs ryggraden på Ajani. Hon svalde hårt och skulle just öka takten när något greppade om hennes ben. Alla hennes ben. Till och med det som varit brutet. Hon gnydde och snart hängde hon upp och ned. Hennes klagande blev dämpat när ytterligare en ranka av växtlighet knep igen munnen på henne. Hanen bad om ursäkt men Ajanis blick var rädd och förebrående. Det var ingen ärlig ursäkt och heller ingen hon skulle godta. Hennes ögon tårades av smärtan. Benet var i stort sett läkt, men musklerna var förtvinade. Dock hotade ställningen nästan att riva upp det som läkt. I ögonvrån kunde hon se någon sluta upp invid hanen som hon snärjts av. Ajani hade svårt att uppfatta rösten över ljudet av hjärtat som bankade hårdare och hårdare mot vad som kändes som revbenen. Nej, nej, nej. Ethan. Hon försökte ropa på Ethan. Inget ljud tilläts slippa ur. Ephie. Valparna. Nej, nej, nej. Ajani tänkte på hur hon inte döpt dem alla ännu. Hon jämrade sig utan att ljudet hann nå luften utanför hennes mun. Som vanligt, när hon mötte en främling, kunde hon nästan se döden i vitögat och hon kände sig snurrig av tanken på att hon skulle dö idag också. Med "också" menas förstås det faktum att farhågan om att dö var konstant. Varje gång hon mötte någon som inte direkt visade sig vara vänligt sinnad, så korsade tankar på mordet av henne alltid hennes sinne flertalet gånger. Dock, var hon helt säker nu. Hon kunde inte göra ett skvatt och nu var det dags att dö. Skulle det göra mer ont än när vrenen trasade sönder henne? Troligen. Den nya vargen, som inte hade någon doft Ajani kunde snappa upp, gjorde henne mycket nervösare genom att komma nära. Hon spärrade upp ögonen och den talade till henne. Att det var okej, hon behövde inte vara rädd. Hon ville fråga vad de skulle göra med henne - även om det lät klyscigt - och hon ville skrika efter Ethan. Dock tvingade hon sig till att andas. Darrande andetag genom nosen, såsom han nyss beordrat. Paniken i hennes ögon blandades ut med apati eller vad det nu kunde tänkas vara. Hon gav upp. Fast sedan korsade valparna återigen hennes medvetande. Hon började sparka. Försökte kränga sig loss, hon svängde fram och tillbaka när hon ålade sig i rankorna. Helt lönlöst och ganska korkat.
Till överst på sidan Gå ner
Even
Vampyr | Moderator
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   tor 10 aug 2017, 15:47

Pausen som uppstod när vargen drog efter andan var kortvarig. Det var som om luften i hennes lungor bringat en ny våg av adrenalin till hennes lemmar när hon började sparka och rycka i sina snaror på nytt. Hon krockade mot Evens sida i sitt försök att vrida sig fri, och Evens anlete antog en sympatisk min. Han lyfte ena frambenet och lade det över vargens bröst för att stilla hennes gungande. De sparkande benen bekom honom inte, hennes rörelser inte tillräckliga för att rubba honom. Han hyschade henne varsamt, men hade redan insett att hon inte skulle lugna ner sig. Därför fanns det ingen anledning att dra ut på det. Hon skulle bara förstöra fällen med sitt sparkande.
     Vargens päls var tjock mot hans tunga när Even bet tag om dess strupe. Han höll kvar frambenet över bytets bröst, höll det fast mot sig själv med armbågen, så stilla som han kunde hålla vargen där den hängde. Han lät inte dess kamp bli långvarig.
     Doften av blod var tung i luften när Even släppte bytet på nytt. Rädsla var en stark känsla, men den var också enkel. Slukade allt annat. Det kunde inte alltid gå som önskat, men det hindrade inte Even från att känna ett stygn av besvikelse när han strök tungan över tänderna. Han backade ett steg för att se över den nu livlösa kroppen efter skador. Blicken fortsatte över växterna som höll bytet. Ett lågt, uppskattande hummande lämnade honom innan han vände sig mot Grendel.
     ”Synd på tassarna”, kommenterade han, mer till sig själv än någon annan. Han mötte Grendels blick med ett mjukt leende. ”Dina krafter fortsätter att imponera, min vän. Sätt ner henne så får vi se vad vi kan rädda.”
 
[Whupp. Tog mig friheten att fortsätta här, så kan vi försöka avsluta c: Som tidigare; säg till om ni vill att jag ändrar något.]

_________________
T͏̲̻rú̻̳s̛̞͖̼t͓ i̢s ̨̰̳t̖͙͙h͏͔̭̖ͅe̻͘ c̵͎͇̱̹͇͐o̯l͇̙̤͕̩̘̑᷾̓o̞̖̻͇̬u͍̫͚᷿̣̤͎͊͐r͎̀᷉ ̡̺̤̫͕o̝̺͈̳̟̟͈͘f͝ de̺̺̜͚̖᷁a̝t̙̳̳̤̞̼͉h͖͔̰͙͚

Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Fate is inching closer [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Fate is inching closer [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Ötamon-
Hoppa till: