HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Strimmor av hopp [P]
Idag på 19:21 av Lazuli

» Nyfikenhetens banor [Novoka]
Idag på 19:20 av Novoka

» Search [Unnown]
Idag på 19:18 av Xerxes

» Wouldn't hurt a fly [P]
Idag på 18:29 av Culpa

» Inga Mer Böner - Loiana död
Idag på 18:24 av Loiana

» Sun [Alfdis]
Idag på 18:19 av Xerxes

» I Nostalgins Skog[Even]
Idag på 18:17 av Loiana

» Kom och lek i Höstskogen
Idag på 18:11 av Culpa

» Varkara mördad
Idag på 16:47 av Varkara

Vem är online
Totalt 11 användare online :: 9 registrerade, 0 dolda och 2 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Aena, Asynja, Even, Fen, Novoka, Rialea, Selva, Unnown

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Blod & Jord

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Tramptass

avatar


InläggRubrik: Blod & Jord   mån 12 jun 2017, 22:53

Det var en molnig dag. Tramptass njöt av molnens skugga, sällan skådad bland Blodbergen. Det här var solens territorier. Den bruna hanen travade på längs med bergets sluttande fot. Sökte med blicken som en radar utefter den spruckna, torra marken. Han försökte minnas vilken plats han hade sett den på - blodjorden. Inte den mediokra röda jorden som fanns överallt i bergen. Nej, Tass sökte den speciella, finkorniga jorden vars röda färg lyste starkare än eld. Elden skulle pryda stenbordet som stod färdigt på reviret. Shiro hade gillat det. Ceremonin skulle bli något utöver det extra. Det hade hela flocken sett till. 

Shiro. Smärtan var fortfarande svår att hantera. Han såg flockbrodern så tydligt framför sig. Som att han fortfarande fanns där. Han sträckte ut en tass mot brodern, men ansiktet tynade bort. Tass var ensam. Tystnaden påtaglig. Han kunde känna hjärtat bulta. Tass ryckte till. Han var faktiskt inte ensam. Ett främmande sinne närmade sig. Den gamle hanen rätade på sig, suckade tungt och gick främlingen till mötes. Avstånden var fortfarande långt emellan dem. Tass hade ingen visuell kontakt med främlingen. Men han var tillräckligt nära för att Tass kunde tala till främlingen via telepatin: Gå försiktigt. Du närmar dig Devils revir. Att han inte ens kunde leta efter lite röd jord utan att bli störd. Tass skakade matt på huvudet. 

(Tannin)

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Tannin

avatar


InläggRubrik: Sv: Blod & Jord   mån 12 jun 2017, 23:06

Det planlösa vandrandet han hade ägnat sig åt hade fört Tannin längre bort från sina hemtrakter än han tidigare varit. Inte för att han egentligen brydde sig, han tänkte ändå inte återvända. Där fanns ingenting för honom. Istället vandrade han, på jakt efter den plats som kanske kunde ge honom något. Även om hoppet var obefintligt för att livet någonsin skulle få en mening igen vägrade han lägga sig ner och ge upp. Därför vandrade han, fylld av ilska och hämdlystnad, i hopp om att något skulle uppenbara sig. Något som kunde lindra smärtan han kände.
Och denna vandring hade lett den mörkt gråa vrenen till berg som verkade nedstänkta av blod. Den rödaktiga stenen som utgjorde detta område verkade nästan hånande, och för en stund hade han undrat ifall han borde vända och ta en annan väg. Men sedan hade han påmint sig själv om sitt löfte. Det löfte han avgett den natt när Fey dog och gudarna hade skrattat honom i ansiktet.
Vänd aldrig om, se aldrig tillbaka.
Nej, han tänkte fortsätta, oavsett vad han stötte på.

Den plötsliga rösten som ekade omkring honom fick Tannin att stanna upp, kasta blicken omkring sig. Ingen varg fanns att se i närheten och misstänksamheten vaknade hos den unga vrenen. Vad var detta, en konstig variant av synerna som plågade honom allt oftare?
"Tack för varningen..?" sade han lite trevande, samtidigt som han kände sig lite dum. Mest troligt pratade han med sig själv, här fanns ju ingen i närheten. Men han borde väl åtminstone försöka. Det hade ju trots allt låtit som att någon hade talat.
Tannin stod stilla på stället, övervägde vad han skulle göra härnäst, samtidigt som han lät blicken svepa över området i hopp om att kunna lokalisera talaren.
Till överst på sidan Gå ner
Tramptass

avatar


InläggRubrik: Sv: Blod & Jord   tor 22 jun 2017, 16:01

Reaktionen från främlingen var inte oväntad. Förvåning. Misstro. Tass log roat. Det var en vanlig reaktion från de som var ovana vid telepati. Han passerade över en krök och fick syn på en mörk vren ett stenkast bort. Främlingen stod till synes still, vaksamt spejande över området. Tass fortsatte målmedvetet närmare vrenen och stannade på ett avstånd som kanske kunde upplevas som för nära. Situationen var inte hotfull, men Tass tog inte längre några risker. Han behövde information.

"Av vilken anledning har Ni kommit hit?" Den bruna hanen synade noggrant främlingen. Hans blick outgrundlig, rösten lugn. Vrenen var för honom okänd, han kunde vara en medlem ur Treontha likväl som han kunde vara en spion från Qu. Kanske var han bara en förbipasserande. Hur eller hur behövde Tass få veta. "Du närmar dig, som sagt, Devils revir."

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Blod & Jord   

Till överst på sidan Gå ner
 
Blod & Jord
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Blodbergen-
Hoppa till: