HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Chatt AU I guess
Igår på 12:46 av Arno

» Sorgens budbärare (Erakan)
ons 19 jul 2017, 19:50 av Tezuka

» Månblommor [Ezekiel]
ons 19 jul 2017, 10:52 av Ezekiel

» Ljusslingor [Erathor af Séragon]
ons 19 jul 2017, 03:34 av Erathor

» Nya marker [Ö]
mån 17 jul 2017, 10:05 av Nyaldi

» Silverskimmer [Öppet]
mån 17 jul 2017, 10:04 av Nyaldi

» Medlemmar av Nordriket..?
lör 15 jul 2017, 17:37 av Ursa

» Fuktig jord [IWAKU]
sön 09 jul 2017, 11:53 av Mika

» Meaning [Xerxes]
lör 08 jul 2017, 16:40 av Duva

Vem är online
Totalt 1 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 1 gäst.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Gejser [PRIVAT]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Pandora
InläggRubrik: Gejser [PRIVAT]   mån 12 jun 2017, 22:31

[Jag struntar i logiken i hur långt hon har sprungit. Jag vill att en gejser ska skrämma henne. XD]

Hon finner sig på språng igen. På flykt. Men den här gången från ett monster vars anlete hon fortfarande kan se framför sig. Hans blodröda blick hemsöker henne när hon sluter ögonen. Hon springer tills kroppens protester har domnat bort. Tills mjölksyra är allt hon känner i benen. Landskapet förändras och blir öppnare. Med glesare växtlighet. Den glödande skogen lämnar hon bakom sig. Har inte vågat stanna utifall han fortfarande följer i hennes spår. Men efter att ha sprungit i vad som känns som en evighet med knappt någon vila så saktar tiken farten. Benen staplar fram några fler steg innan hon faller till marken och sveper in i medvetslösheten.

Hur länge hon sover är svårt att avgöra. Kan vara flera dygn eller bara 5 minuter. Hon väcks av ett rumlande ljus som får marken att vibrera. En bit bort skjuter plötsligt en enorm pelare av vatten rakt upp i skyn. Den gråbruna vargen är snabbt uppe på fötter trots kroppens protester. Hon manar på igen och börjar springa. Den här gången med ett mål i sikte. Bergen. Det är inte samma berg som hon kommit ifrån. Det är hon kanske säker på. För hon har kommit ut ur Ötamon på andra sidan. Den här platsen är ny för henne. Aldrig tidigare i sitt liv har hon sett marken spotta ut vatten rakt upp i luften. Vargen känner inte för att stanna och undersöka det. Hon vill hitta en plats där hon kan få vila. Och finna mat så hon kan dämpa magens skrik.

Det känns som att bergen närmar sig långsamt men hon kan känna deras dömande skuggor över sig. Att hon självmant springer tillbaka till bergen. Men det är inte samma berg.

På vägen finner hon ett gammalt kadaver. Inte för gammalt ändå. Hon väljer att äta lite trots stanken. Känns ändå inte lila hemskt som stanken av HANS andedräkt. Vad det är för djur hon kalasar på vett hon inte. Det är något stort och ludet som hon aldrig sett tidigare. Kanske har det självdött eller så har någon fällt det men inte orkat äta allt. Någon här varit här tidigare i alla fall för hon kan inte avgöra vad som är bak eller fram på vad för varelse det än varit.

Hon vågade inte stanna vid kadavret och vila utifall någon annan kommer dit för att få sig något i magen. Eller är det bara hon som är så patetisk att hon äter redan fällda byten som legat öppet vet inte hur länge?
Senare blir vargen skrämd av gigantiska ludna varelser som ser ut att ha svansen i ansiktet och enorma horn som växer ur munnen på dem. De ger ifrån sig ett väldigt underligt ljud och går med varnande steg åt hennes håll. Tiken bestämmer sig snabbt för att inte stanna och undersöka vad det är för djur och vad de kan göra. Hon vill inte veta. Hon försätter sin march mot bergen.

[Ensamroll med Pandora så svara inte tack. :)]
Till överst på sidan Gå ner
 
Gejser [PRIVAT]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari-
Hoppa till: