HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Forest of gold [Weles]
fre 15 jun 2018, 17:51 av Umbra

» Nytt blod [Öppet]
mån 11 jun 2018, 16:20 av Harlequin

» Kamp [Haru]
tor 07 jun 2018, 23:56 av Frenja

» Flackande ljus [Figaro]
tor 07 jun 2018, 16:03 av Figaro

» Genom salta vindar [Zaynah, Jägarna]
tor 07 jun 2018, 13:47 av Zaynah

» Kallt vatten [Kasai]
tis 05 jun 2018, 22:26 av Kasai

» Så ska det låta för fjärde gången - Tävling
mån 04 jun 2018, 22:31 av Azazel

» Stör ej [Nilo]
tor 31 maj 2018, 15:45 av Frenja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
ons 30 maj 2018, 23:34 av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Gejser [PRIVAT]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
PandoraSpelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Gejser [PRIVAT]   mån 12 jun 2017, 22:31

[Jag struntar i logiken i hur långt hon har sprungit. Jag vill att en gejser ska skrämma henne. XD]

Hon finner sig på språng igen. På flykt. Men den här gången från ett monster vars anlete hon fortfarande kan se framför sig. Hans blodröda blick hemsöker henne när hon sluter ögonen. Hon springer tills kroppens protester har domnat bort. Tills mjölksyra är allt hon känner i benen. Landskapet förändras och blir öppnare. Med glesare växtlighet. Den glödande skogen lämnar hon bakom sig. Har inte vågat stanna utifall han fortfarande följer i hennes spår. Men efter att ha sprungit i vad som känns som en evighet med knappt någon vila så saktar tiken farten. Benen staplar fram några fler steg innan hon faller till marken och sveper in i medvetslösheten.

Hur länge hon sover är svårt att avgöra. Kan vara flera dygn eller bara 5 minuter. Hon väcks av ett rumlande ljus som får marken att vibrera. En bit bort skjuter plötsligt en enorm pelare av vatten rakt upp i skyn. Den gråbruna vargen är snabbt uppe på fötter trots kroppens protester. Hon manar på igen och börjar springa. Den här gången med ett mål i sikte. Bergen. Det är inte samma berg som hon kommit ifrån. Det är hon kanske säker på. För hon har kommit ut ur Ötamon på andra sidan. Den här platsen är ny för henne. Aldrig tidigare i sitt liv har hon sett marken spotta ut vatten rakt upp i luften. Vargen känner inte för att stanna och undersöka det. Hon vill hitta en plats där hon kan få vila. Och finna mat så hon kan dämpa magens skrik.

Det känns som att bergen närmar sig långsamt men hon kan känna deras dömande skuggor över sig. Att hon självmant springer tillbaka till bergen. Men det är inte samma berg.

På vägen finner hon ett gammalt kadaver. Inte för gammalt ändå. Hon väljer att äta lite trots stanken. Känns ändå inte lila hemskt som stanken av HANS andedräkt. Vad det är för djur hon kalasar på vett hon inte. Det är något stort och ludet som hon aldrig sett tidigare. Kanske har det självdött eller så har någon fällt det men inte orkat äta allt. Någon här varit här tidigare i alla fall för hon kan inte avgöra vad som är bak eller fram på vad för varelse det än varit.

Hon vågade inte stanna vid kadavret och vila utifall någon annan kommer dit för att få sig något i magen. Eller är det bara hon som är så patetisk att hon äter redan fällda byten som legat öppet vet inte hur länge?
Senare blir vargen skrämd av gigantiska ludna varelser som ser ut att ha svansen i ansiktet och enorma horn som växer ur munnen på dem. De ger ifrån sig ett väldigt underligt ljud och går med varnande steg åt hennes håll. Tiken bestämmer sig snabbt för att inte stanna och undersöka vad det är för djur och vad de kan göra. Hon vill inte veta. Hon försätter sin march mot bergen.

[Ensamroll med Pandora så svara inte tack. :)]
Till överst på sidan Gå ner
 
Gejser [PRIVAT]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Eriinari :: Eriinari-
Hoppa till: