HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Början på mitt äventyr (P)
Idag på 20:58 av Cerin

» How the tables have turned [Corson]
Idag på 18:05 av Corson

» Inte vet jag
Idag på 10:52 av Ronia

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 01:15 av Culpa

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Igår på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Igår på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Igår på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Igår på 10:42 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Igår på 03:46 av Niara

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 2 Botar

Corson, Even, Gråsvans

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Minnen från en svunnen tid

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Theia

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Minnen från en svunnen tid   sön 11 jun 2017, 22:46

Den senaste tiden hade varit omtumlande. Ny flock. Zombiekrig. Flykt. Att försöka lära sig alla namn, alla regler, flockens seder och bruk. Det hade inte varit lätt. Framförallt inte med tanke på kaoset på stäppen. Det hade varit en skräckblandad och blodig upplevelse. Men det var egentligen inte det som var Theias stora bekymmer.

Sedan hon kommit till flocken hade ett stort frågetecken gnagt inom henne. Hon hade funderat så länge. Försökt förstå. Förvirringen var fortfarande total. Men för var dag blev hon mer och mer säker på sin sak. 

Talathia hade sällan pratat om Theias far - och när hon hade frågat hade modern viftat bort det. Sagt att han bara var en tillfällig följeslagare. En flyktig romans. Men Theia hade tillslut fått ett namn: Teck. 

Teck. 

Inledningsvis hade Theia funderat mycket över sin far. Men med tiden hade Teck blivit ett spöke. Ett sedan länge glömt minne. Theia hade tappat talförmågan då hanen presenterade sig för första gången. Chocken hade knappt hunnit lägga sig innan de blev attackerade av zombiehorden. 

Hon hade haft så många tillfällen att fråga, men hon hade inte kunnat förmå sig att göra det. Hon visste inte hur. Hur många Teck kunde det finnas i landet? Nu stod hon där, utan att egentligen ha varit medveten om vart hennes tassar hade fört henne. Den mörka hanen stod en bit bort. Det började skymma så hon såg bara konturerna av den stora flockbrodern. 

"Teck?" Hasplade hon ur sig då hon försiktigt närmade sig den andre. Hon stannade till och vred på sig, besvärad över sin egen osäkerhet. Vad gjorde hon ens här? "Fin kväll." Fortsatte hon tillslut. Hon tog ett försiktigt steg närmare. Försökte låta avslappnad. Det var ingen fin kväll. Det var kvavt och molnigt. Och Theia avled långsamt inombords. Cademion hjälp mig. 


[Teck teck teck teck]
Till överst på sidan Gå ner
Teck

avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: Minnen från en svunnen tid   mån 19 jun 2017, 23:44

Teck sneglade oförstående på den vita honan och försökte låtsas som att han inte var besvärad av samtalet. Han hade såklart ingen koll på vad hon hette, han hade inte haft någon anledning till det ännu även om Teck hade försökt träna på att komma ihåg namn och liknande på andra, speciellt om de var i samma flock som honom. Men denna tiken, varför skulle hon bry sig om att ha ett samtal med honom till att börja med. 

Han nickade för att visa att han höll med. "Eeh.. ja den är fin." Han tystnade och han blev plågsamt påmind om hans inkompetens till att föra samtal med vargar han inte kände. Han hade försökt träna på det också, men det gick ju oftast inte så bra när han väl provade. "Ehh.. Kan jag.. hjälpa dig med något?" Det kändes rätt uppenbart kände han att hon inte skulle gå till honom för att enbart prata väder. Han var väl medveten om att han inte var tillräckligt intressant för att trigga igång en sån känsla hos andra.
Till överst på sidan Gå ner
Theia

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Sv: Minnen från en svunnen tid   tor 22 jun 2017, 16:31

Okej, Teck verkade inte vara den mest pratsamma av vargar. Theia skrattade osäkert och drog sedan ett djupt andetag. Försökte samla sina tankar och försökte, nästan panikartat, hitta ett sätt att berätta det hon funderade över. Stämningen blev inte bättre. 

"Ja, jag kom inte hit för att prata om vädret, som du.. kanske förstår." Hon rynkade menande pannan och såg på den större hanen. Det var lika bra att släppa bomben, vara rakt på sak. Den ljusa honan rätade på sig. "Jag tror vi har en gemensam vän. Utanför flocken menar jag. Som du kände, en gång i tiden." Skulle han ens minnas henne? "Talathia?" Theia såg frågande på hanen, väntade spänt på en reaktion.
Till överst på sidan Gå ner
Teck

avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: Minnen från en svunnen tid   sön 27 aug 2017, 12:46

Talathia. Teck rynkade på pannan och det blev ganska tydligt att han inte direkt kopplade vem det var hon talade om. Teck som var så dålig på att komma ihåg namn. Teck hade inte direkt många vänner att komma ihåg till att börja med. Var det kanske någon som hade varit med i The Dark Nation när han var där? Nä.. Han borde ju tyckt att namnet var bekant åtminstone. Teck hade nog inte ens varit i närheten av att kunna låtsas se ut som att han visste vem hon talade om, så han försökte inte ens.

"Tyvärr, så är det inte ett namn jag lagt på minnet.." Då han tyckte att hon såg så hoppfull ut så skyndande han sig med att säga: "men jag är fruktansvärt dålig på att minnas andra.. rent generellt, speciellt deras namn om jag inte vandrat med dem en längre tid. Man möter så många när man vandrar som man aldrig möter igen." 

Han ville som försäkra henne om att han inte kom ihåg andra för att vara oförskämd, det bara var så mer.
"Du.. Du kanske kan beskriva henne istället?"
Till överst på sidan Gå ner
Theia

avatar

Spelas av : Tafs

InläggRubrik: Sv: Minnen från en svunnen tid   sön 15 okt 2017, 16:57

Theia suckade högt då hon förstod att Teck faktiskt inte hade en aning om vem Theia syftade på. "Du minns inte ens hennes namn!" Besvikelsen i hennes röst gick inte att undvika. Hon sänkte blicken, förvirrad över sina egna känslor. Hon visste inte ens varför hon brydde sig.

"Vit till pälsen. Högre än mig men lägre än dig. Hon var snäll och god. Hon ville allas bästa och var en skicklig helare. Hon.." En tår föll nedför hennes kind. Det gjorde fortfarande ont att prata om modern. Theia tog en minut för att samla sig och såg sedan på Teck med en lugn blick. "Hon mindes ditt namn iallafall, även om hon sällan talade om dig."
Till överst på sidan Gå ner
Teck

avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: Minnen från en svunnen tid   mån 06 nov 2017, 01:43

Teck bara stirrade förvånat på den lilla tiken och önskade att han förstod vem hon pratade om, för han fick nästan en panikartad känsla av att inte riktigt veta hur han skulle lösa en sån här station. Han sneglade runt sig och sökte diskret efter Thrar, men hon var inte i närheten. Hon var ju bättre på.. sånt här. Än honom.

"Aye aye, jag hör dig. Jag vill inte att du ska va ledsen, och förlåt om jag gjort något fel.. men du måste hjälpa mig här. Du talar i gåtor för mig, och jag.. är inte så smart." Han ryckte lite menande på axlarna. "Förklara enkelt, så att till och med jag förstår." Han kände lite att han ville trösta henne, men han vågade inte. "Varför skulle jag komma ihåg henne?"
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Minnen från en svunnen tid   

Till överst på sidan Gå ner
 
Minnen från en svunnen tid
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Byoomi-
Hoppa till: