HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» How the tables have turned [Corson]
Idag på 18:05 av Corson

» Vindarna av vinter [Exopuss]
Idag på 15:22 av Malphas

» Sammanträffande [Malphas]
Idag på 14:59 av Aurora

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 14:26 av Zaron

» Fågelsång
Idag på 10:42 av Lazuli

» Strimmor av hopp [P]
Idag på 10:30 av Lazuli

» Sökandet efter frid
Idag på 03:46 av Niara

» Längre än för alltid [Niara]
Idag på 03:36 av Niara

» Alla är ju fina, på insidan åtminstone.
Idag på 03:28 av Haru

Vem är online
Totalt 7 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 1 Bot

Arno, Hector, Loke, Niyaha

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor 14 sep 2017, 02:15 av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Ayashe ~The little one~

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Ayashe

avatar

Spelas av : Loco

InläggRubrik: Ayashe ~The little one~   fre 09 jun 2017, 13:15

https://i62.servimg.com/u/f62/19/71/22/75/ayashe10.jpg

Ayashe föddes i en liten flock som höll till vid västra bergen i närheten av gräsen till Eriinari. Hon föddes som första valp till alfa honan Yazhi och var därmed arvinge till ledar om allt hade varit som alfahanen Atoc trodde men snart visade det sig att Yazhi inte varit Atoc trogen utan hon hade varit med 2 hanar så kullen bestod utav 3 valpar med Atoc som fader och 2 med en annan lågrangad hane som fader, Ayashe var en av dessa 2. Atoc föraktade Yazhi för det hon gjort men han kunde inte förvisa henne då 3 av hennes valpar ändå var Atocs valpar. Ayashe och brodern Enzho var både mindre än sina tre syskon och saknade den mörka färgen Atoc bar lus att Ayashe hade ärvt sin faders olikfärgade ögon. Atoc visade ingen vänlighet mot Ayashe och Enzho och dessa 2 var ofta utsatt för hånord och vassa nyp från övriga i flocken trotts att det inte var deras fel att modern hade gjort som hon gjorde, allt för att visa Atoc att dom stod på hans sida i det hela. Atock var dock mycket snäll mot de valapr i kullen som han var fader åt. Då valparna var endast 7 m-år så försvann modern och livet för de två "bastaderna" som de kom att kallas blev ännu hårdare och svårare. Den hane som var deras rätta far hade försvunnit emd modern Yazhi men de hade inte tagit emd sina 2 små utan lämnade dem till deras öde. Föga visste Ayashe och Enzho att dom hade haft en plan att hämta de små då de hittat ett säkert ställe men då slog chasoet till och de omkom i en förfärlig olycka. 

Chasoet tog flera liv i den lilla flocken men mot alla odds överlevde alla syskonen och några fler. Alfahanen Atoc gick under i chasoet och nu var de hans systerson som var den närmaste levande vuxna släkting som tog över ledarrollen. Tenio hade alltid sett med milda ögon på de två "bastaderna" så under den tid Tenio styrde blev livet lite lättare för syskonen. Åren gick och de växte sig större och starkare alla syskonen och Muraco som stod inför sin uppgift att ta över ledarrollen var avundsjuk på den vänskap Tenio visade Ayashe och Enzho. Så dagen de fyllde 15 m-år och Muraco visat sig mogen att ta över ledarrollen så var den lugna tiden slut. Ayashe och Enzho fick båda rollen som flockens omegor. De båda stod ut en tid men så en kväll valde de att vandra ut i världen.

Under 2 år vandrade syskonen tillsammans men de valde sedan att gå skilda vägar då Enzho mötte en ung varginna han förälskade sig i.


Krafter
Formskiftning
denna kraft är den Ayashe har tränat mest på och hon har lärt sig att anta formen av en röd glada. En medelstor rovfågel. Ayashe såg en gång en sådan rovfågel och blev så fascinerad av den och tränade ofta på att byta skepnad till just den typen av fågel. Ett byte mellan hennes egen skepnad och gladas form går relativt snabbt men kräver en del energi. Hon kan förbi i denna skepnad flera timmar men max 8 timmar än så länge.

Telekinesi 
Denna kraft har hon först på senare år upptäckt och hon tränar den ännu. Hon kan förflytta föremål med upp till 30 kg tyngd med hög koncentration. Mindre saker (max 5 kg) kan hon slunga upp till 250 m med rätt bra precision och styrka (gör väldigt ont om man träffas av ett sådant föremål.
Hon kan hålla fast en varelse med en vikt upp till 100 kg i några minuter men detta tar mycket energi då levande varelser ofta kämpar emot. Ju mindre varelse desto längre kan hon hålla fast. Hon har lärt sig att hålla fast mindre djur och kunna gå fram till dom utan att tappa koncentrationen.
Denna kraft tränar hon numera mycket på för att få bättre kontroll.

Relationer
Kommer
Till överst på sidan Gå ner
 
Ayashe ~The little one~
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: OOC ::: :: Presentationer-
Hoppa till: